Çünkü 2004 yılında da getirme gafletinde bulunmuşlardı 7-8 adet kadar.. Fiyatı ER-5 ten 1 milyar pahalıydı. o 8 motoru satana kadar göbekleri çatlamıştı.. Yani şu anda 250 ninja gelirse yaklaşık 12-13 milyar gibi bişi olur..
Ehliyet kısıtlaması olmadığı sürece de kimse 12 küsür milyar 250 lik motora vermez TR de.. 2006 model 600F parasına ninja 250 kim alır bizim ülkemizde? _________________ Motogiyim Türkiye'nin en Bol Çeşit İçeren Online Motosiklet Aksesuar Magazası
Kayıt: Nov 12, 2004 Mesajlar: 547 Nereden: AVCILAR / İSTANBUL
Tarih: 02.10.2007 - 11:24 Mesaj konusu:
18-20000dd çeviren bir makina getirsinlerde suan üzerindeki motor ne ayarda bilmiyorum ama devirli ve güçlü olursa satar diye düşünüyorum bana kalırsada 13-14 bin ytl filan olur 0 fiyatı bir süpriz olmadığı sürece.
Çünkü 2004 yılında da getirme gafletinde bulunmuşlardı 7-8 adet kadar.. Fiyatı ER-5 ten 1 milyar pahalıydı. o 8 motoru satana kadar göbekleri çatlamıştı.. Yani şu anda 250 ninja gelirse yaklaşık 12-13 milyar gibi bişi olur..
Ehliyet kısıtlaması olmadığı sürece de kimse 12 küsür milyar 250 lik motora vermez TR de.. 2006 model 600F parasına ninja 250 kim alır bizim ülkemizde?
eral abı dedıgın gıbı olursa harbıden kawa babayı alır yuhhh yanı 600 cc parasına 250 cc mantıklı degıl _________________
Kayıt: Aug 10, 2006 Mesajlar: 2162 Nereden: Ankara/Ümitköy
Tarih: 02.10.2007 - 16:13 Mesaj konusu:
Bence adamlar eralp, in dediği olayı yaşamışlarsa akılları başlarına gelmiştir adam gibi bi fiyat a satacaklardır büyük ihtimal..inşallah iyi bi fiyata gelirde millet 125 likten sonra mecbur olarak 600 lüklere atlamak zorunda kalmaz..EN başta ben _________________
[b] --Sinan Sofuoğlu Hiç Unutulmayacaksın Kalbimizdesin..-- [/b]
Bugün Z-Moto'ya mail atmıştım cevabı gelmiş. Piyasadaki en yakın özelliklere sahip motosikletin Hyosung GT250R olduğunu var sayarsak, 9000-11.000 arası(Hyonun tavsiye edilen fiyatı 8.950 kawa nın daha aşağı bir fiyata satılacağı gibi iyimser bir beklentiye kendimi kaptıramadığım için 9-11bin arası diyorum) bir fiyat söz konusu olabilir. Aslında fiyatının ne olacağını bir kenara bırakıp Z-Moto ya diğer markaların yapmadığını yaptığı için teşekkür etmek gerekir diye düşündüğümden yazdım bu mesajı.
Alıntı:
===============================================================================
Merhaba,
Tarafımıza göndermiş olduğunuz emaile istinaden, Ninja 250R modeli Mayıs ayı itibariyle Türkiye'de satışa sunulacaktır. Mart ayında Motoshow Fuarında Ninja250R modelini görebilirsiniz. Ancak satışı Mayıs ayı itibariyle başlayacaktır.
Fiyat aralığı ile alakalı olarakta, Ocak ayı sonu itibariyle güncellemesi bitecek olan web sitemizden takip edebilirsiniz. Fiyatları piayasa da bulunan diğer muadillerine yakın bir rakam olması düşünülüyor.
İlginize teşekkür eder, iyi çalışmalar dileriz.
Burçin GENÇ
Z-Moto Motorlu Araçlar A.Ş.
Bağdat cad. Sağlık Apt. No:8/1
Kızıltoprak / İstanbul
Tel: +90 216 449 34 20 ext:14
Fax:+90 216 449 22 77
www.kawasaki.com.tr <javascript:ol('http://www.kawasaki.com.tr');>
Z-Moto A.Ş. Bir HABAŞ kuruluşudur.
Z-Moto A.S. established by HABAS A.S
Tüm saatler GMT + 3 Saat Sayfa 1, 2, 3, 4, 5Sonraki
1. sayfa (Toplam 5 sayfa)
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız