Tarih: 02.10.2007 - 13:12 Mesaj konusu: kanuni tasarım yarışması
bu yarışmadan çoğunuzun haberi vardır 2 gün öncekatılımın bitmiş olması gerekiyor
çizimleri tasarımları çok merak ediyorum eğer bu yarışmaya katılan varsa çizimlerini burdada sergilesin
eğer kanuni resimlerin hepsini yayınlarsa hepsini buraya koymaya çalışırız yorumlar eleştiriler yaparız
yarışma sonuçları nezaman açıklanır bilmiyorum bekleyelim
Bende resimler mevcut yetkililerin onayı durumunda siteye yükleyebilirim.kanuni yetkililerinin yanında Site yetkilileride dahil buna. _________________ HATE THE SIN,NOT THE SINNER.
Tarih: 02.10.2007 - 16:03 Mesaj konusu:
retox70, bir şekilde reklam oluyor bence kanuni için bir sakınca olmamalı sonuçta halktan insanların yaptığı çizdiği projeler onlar , _________________ www.istanbulracingteam.org
Tarih: 02.10.2007 - 21:15 Mesaj konusu:
retox70 demiş ki:
nu motoru çizen kimse ellerine sağlık Allah vergisi bir yeteneği var. Mükemmel bir çizim ve yakışıklı bir motor olmuş. _________________ Antepliyem şahinem ağam
omuzumda mavzer bir yük
düşmanla yumruklarımla savaşacağım
yumruklarım memleket kadar büyük
Tarih: 02.10.2007 - 22:55 Mesaj konusu:
Böyle bir yarışma için Kanuni'yi kutluyorum. Umarım tasarımlardan bir kaçını hayata geçirirler. Yerli mühendislerin, yerli tasarımcıların yerli malı motosikletlerine bineriz. _________________ Who says to whom what, how can i know?
Bu tarz yarışmalar yeni modellerin yanı sıra sektörün tasarım olarak yönü hakkında ve gelecekte ne tür modellerin,tasarımların revaçta olacabileceği konusunda ipucu veriyor. _________________ HATE THE SIN,NOT THE SINNER.
begenmedim diyen arkadasta nasıl bi motor var acaba merak ettim dogrusu
sonra da cın taklıtı rus taklıtı yada gavur taklıdı dersınız adam oturmus cizmiş işte begenmemiş puhh
cizen tasarlayan ve yayınlayan arkadasların elıne saglık _________________ öldürmeyen her darbe GÜçlendirir
Tarih: 04.10.2007 - 22:57 Mesaj konusu:
Motor sektörünün gelişmesi için önemli bir adım. Aralarından çok güzel olanlar cıkacaktır muhakkak.
Bizden birilerinin tasarımlarını, ülkemizin mühendislerinin yapacak olması heyecan verici.
Daha yapıcı eleştiriler yapılması lazım. Destek verilmesi lazım. _________________
Kayıt: Feb 11, 2006 Mesajlar: 2989 Nereden: İSTANBUL YENİBOSNA-ÇİFTETELLİ O.S.B.
Tarih: 04.10.2007 - 23:29 Mesaj konusu:
http://www.tr3d.com/paylasim/t2OcDn4S8.jpg
DAHA BİTMEDİ AMA BÖYLE Bİ KONU AÇILINCA BETASINI YÜKLEDİM. Bİ YAZILIM FİRMASININ DÜZENLEDİĞİ TASARIM YARIŞMASI İÇİN HAZIRLADIM.KANUNİYLE PEK ALAKASI YOK AMA..
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız