Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - kanuni tasarım yarışması

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

kanuni tasarım yarışması

kanuni tasarım yarışması
Sayfa 1, 2  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar
olcaytoshow
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

Nereden: amasya-afyon

MesajTarih: 02.10.2007 - 13:12    Mesaj konusu: kanuni tasarım yarışması Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

bu yarışmadan çoğunuzun haberi vardır 2 gün öncekatılımın bitmiş olması gerekiyor
çizimleri tasarımları çok merak ediyorum eğer bu yarışmaya katılan varsa çizimlerini burdada sergilesin
eğer kanuni resimlerin hepsini yayınlarsa hepsini buraya koymaya çalışırız yorumlar eleştiriler yaparız
yarışma sonuçları nezaman açıklanır bilmiyorum bekleyelim
Başa dön
olcaytoshow Çevrimdışı olcaytoshow Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
retox70
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: YSTANBUL

MesajTarih: 02.10.2007 - 13:44    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Bende resimler mevcut yetkililerin onayı durumunda siteye yükleyebilirim.kanuni yetkililerinin yanında Site yetkilileride dahil buna. Bravo
experienced
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: istanbul

MesajTarih: 02.10.2007 - 16:03    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

retox70, bir şekilde reklam oluyor bence kanuni için bir sakınca olmamalı sonuçta halktan insanların yaptığı çizdiği projeler onlar ,
retox70
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 02.10.2007 - 21:03    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

En son retox70 tarafından 02.10.2007 - 21:14 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
Başa dön
retox70 Çevrimdışı retox70 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et
serkan_yenidunya
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: way of LİFE / German autobahn

MesajTarih: 02.10.2007 - 21:08    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

hehehe Çok gülüyorum güzel tasarım

way of LİFE / german autobahn
Başa dön
serkan_yenidunya Çevrimdışı serkan_yenidunya Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et AIM Adresi Yahoo Messenger MSN Messenger
retox70
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 02.10.2007 - 21:10    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

En son retox70 tarafından 02.10.2007 - 21:27 tarihinde değiştirildi, toplamda 2 kere değiştirildi
Başa dön
retox70 Çevrimdışı retox70 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et
md27
Üye
Üye

Nereden: gaziantep

MesajTarih: 02.10.2007 - 21:15    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

retox70 demiş ki:

nu motoru çizen kimse ellerine sağlık Allah vergisi bir yeteneği var. Mükemmel bir çizim ve yakışıklı bir motor olmuş.
yumruklarım memleket kadar büyük
Başa dön
md27 Çevrimdışı md27 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
retox70
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 02.10.2007 - 21:24    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

elimdekiler bu kadar daha elime geçerse gene eklerim.
xenophobic
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 02.10.2007 - 21:34    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

herkesin eline sağlık Alkışlıyorum o kadar hoş değiller ama ben pek beğenmedim Üzgünüm
Başa dön
xenophobic Çevrimdışı xenophobic Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
vosvosmania
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: Istanbul

MesajTarih: 02.10.2007 - 22:55    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Böyle bir yarışma için Kanuni'yi kutluyorum. Umarım tasarımlardan bir kaçını hayata geçirirler. Yerli mühendislerin, yerli tasarımcıların yerli malı motosikletlerine bineriz. Alkışlıyorum
Udhl
Üye
Üye

MesajTarih: 02.10.2007 - 23:49    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

tasarim iyi hoş güzelde birazda sağlam yapsalar çok güzel olucak

kanuni de favorim deer
Başa dön
Udhl Çevrimdışı Udhl Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
retox70
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 04.10.2007 - 21:54    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Bu tarz yarışmalar yeni modellerin yanı sıra sektörün tasarım olarak yönü hakkında ve gelecekte ne tür modellerin,tasarımların revaçta olacabileceği konusunda ipucu veriyor.
musthefa
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: manisa

MesajTarih: 04.10.2007 - 22:40    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

begenmedim diyen arkadasta nasıl bi motor var acaba merak ettim dogrusu

sonra da cın taklıtı rus taklıtı yada gavur taklıdı dersınız adam oturmus cizmiş işte begenmemiş puhh
cizen tasarlayan ve yayınlayan arkadasların elıne saglık
boraks250
Üye
Üye

Nereden: ZONGULDAK

MesajTarih: 04.10.2007 - 22:57    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Motor sektörünün gelişmesi için önemli bir adım. Aralarından çok güzel olanlar cıkacaktır muhakkak.
Bizden birilerinin tasarımlarını, ülkemizin mühendislerinin yapacak olması heyecan verici.
Daha yapıcı eleştiriler yapılması lazım. Destek verilmesi lazım.
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: İSTANBUL YENİBOSNA-ÇİFTETELLİ O.S.B.

MesajTarih: 04.10.2007 - 23:29    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

http://www.tr3d.com/paylasim/t2OcDn4S8.jpg
DAHA BİTMEDİ AMA BÖYLE Bİ KONU AÇILINCA BETASINI YÜKLEDİM. Bİ YAZILIM FİRMASININ DÜZENLEDİĞİ TASARIM YARIŞMASI İÇİN HAZIRLADIM.KANUNİYLE PEK ALAKASI YOK AMA.. Çok gülüyorum
Başa dön
AR6 Çevrimdışı AR6 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL Tüm saatler GMT +2 Saat
Sayfa 1, 2  Sonraki
1. sayfa (Toplam 2 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©
PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.14 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal