Tarih: 02.10.2007 - 13:14 Mesaj konusu: Şimdi TEŞEKKÜR zamanı..
5.yılını doldurmak üzere olan Motordelisi grubu her geçen zaman içerisinde hedeflerini büyülterek geldiğimiz bu günde Türkiye'nin en büyük,en profosyonel MOTOSİKLET GRUU oldu..
TMF ye bağlı SPOR KULÜBÜ kimliğinide edinen MD,bu hafta sonu İzmir Pınarbaşı yarışlarında büyüklüğünü ve profosyonel kulüp yapısınıda tescillemiş oldu..
Yola çıktıgımız ilk gün hedeflerimizi sıraladıgımızda birçok kişi gülmüş,birçok kişi yapamazsınız demişti..
Fakat biz MD Yönetim Kurulu olarak yağmur-çamur demeden çalıştık,yeri geldi pistlerde geceledik,sandelyeler üzerinde uyuduk..
Türkiye de MOTOSİKLET içerikli ne varsa biz orda MD ismini temsil ettik...
Festivaller,fuarlar,egitim seminerleri,yarışlar...vb. organizasyonların içinde hep vardık...
Bu haftasonu artık meyveleri toplama zamanı gelmişti..MD RACING TEAM e ait PIT alanını gören herkes bizi takdir ederek geldiğimiz bu noktaya alkış tuttu..
Daha şimdiden önümüzdeki sene için bizimle yarışmak isteyen YARIŞÇI sayısı 10 un üzerinde..Çünkü burda BİRLİK-BERABERLİK var..Çünkü MD RACING TEAM çatısı altında biliyorsuuzki arkanızda ONBİN lerce insan var..Ve sizin sevincinizi-üzüntünüzü paylaşıyorlar...
Şimdi TEŞEKKÜR zamanı...
Motordelisi Yönetim Kurulu'nda yıllardır uyumlu,istekli ve maddi-manevi desteği esirgemeden çalışan YÖNETİM KURULUMUZA
Her saniye içinde MD sevgisini taşıyan ve bizim bu noktaya gelmemizdeki enbüyük etken olan tüm MD üyelerine,onlar olmadan hiçbişey olmaz.
MD RACING TEAM in ilk senesinde takımı oluşturan pilotlarımız Savaş BAKAY,Onur KARACA,Nihat YALVAÇ ve Can AKKUŞ a.
MD RACING TEAM mekaniker ve takım kadrosunda görev alan tüm arkadaşlarımıza.
PIT alanımızın düzenlemesiyle ilgili maddi tüm sorumlulugu üstlenen ve büyük katkı sağlayan PASİFİK Firmasına ve Nihat YALVAÇ a.
Pist içerisinde ve padok alanında çektiği mükemmel fotograflar için Fırat arkadaşımıza.
MD RACING TEAM için enaz biz yönetim kurulu kadar emek veren SERTER arkadaşımıza.
Pınarbaşı yarış pistinde herkesi hayrete düşürecek kadar kalabalık olan,üstüne MD baskılı T-Shirtlerini giymiş kalabalık MD taraftarına
TEŞEKKÜR ü borç bilirim....
Unutulmasın...Bu güzel görüntüler 1 gün yada 1 haftanın eseri degildir..Büyük MD grubu bugünlere gelmek için çok büyük mesafe katetmiştir...
Önümüzdeki sezon MD RACING TEAM mevcut kadrosuna dahil olacak pilotlar,genç sporcular bizim hedeflediğimiz yapımızın oluşmasına katkı saglıyacaktır...
Kulübün başkanı olarak ben ,daima daha iyisini hedefledim..Dünya döndüğü sürece MD markası kalitesini koruyarak arttıracaktır..Ve bu güzel grubun her bireyi MD üyesi olmanın ayrıcalıgını taşıyacaktır.. _________________
HakanDincer, Tüm arkadaşlarımızı ve seneler önce attığın bu güzel tohumlar adına tebrik ederim güzel abim.. Her daim başarıların ve güzel günlerin yanında olmak dileğiyle..
Aranızda olmaktan büyük onur ve gurur duyuyorum tüm md ailesine teşekkür ederim md li olmak bir ayrıcalıktır... _________________ Ben deli değil Zı,rr deliyim... 0 rh (+)
HakanDincer, abi böyle güzel bir ortamda hepimizi bir araya topladığınız için bizde size teşekkür ederiz... _________________ BoZKuRT MD
AhMeT BoZKuRT-MaDe iN KaYSeRi
Tüm saatler GMT +2 Saat Sayfa 1, 2, 3, 4, 5Sonraki
1. sayfa (Toplam 5 sayfa)
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız