Arakadaşlar programda küçük bir değişiklik oldu. Başka bir şirket onlara ayrılan günü cuma günü zannetmiş ve şehir dışındaki şubelerden satış müdürlerini cuma günü İzmir Buca da olacak şekilde program yapmışlar.
Rica ettikleri için sıramızı onlara vermiş ve 6 sına biz olacak şekilde kayda geçirmiştik.
Ama son anda Gaziemirdeki çadırın cuma gününü karşılayan firmayı ikna etmemizle, yine 5 Ekim Cuma günü sadece Gaziemirde ki çadıra kaydırılarak program devam edecek.
Gaziemirde Tansaştan içeri girince, Belediye binasının ilerisinde, İşbankasının yanında kurulu olan çadır.
Ben o gün saat 18:30 da Gaziemir Tansaşın Market girişinde bekliyor olacağım. Ve 18:45 de çadıra gideceğim.Bulamayacak olanlarla orada buluşabiliriz.
Arkadaşlar,
Motordelisi olarak pekçok yardım ve hayır işlerinde birlikte olmayı başardık ve bütün kampanyalardan alnımız ak çıktık.
Fidan dikme, Kardeş Okul ve Huzur evi ziyareti bunlardan sadece bazıları.Şimdide mübarek ramazan ayında üzerimize düşeni yaptık ve 2000 kişinin iftar masrafını karşıladık.
BESİAD ın organize ettiği bu kampanyada bir akşamlık masraf 1500 kişi yani 4500 ytl iken, biz MD olarak 2000 kişilik yardım toplamayı başardık.Ve BESİAD yetkilileri bu yardımımızdan dolayı teşekkürlerini sizlere iletmemi istemekle birlikte,bizim karşıladığımız akşamda iftar çadırına bizide davet ettiler.
Buna göre, 5 Ekim Cuma günü saat 18:30-18:45 arası, isteyenleri Buca Hasanağa Bahçesinde kurulu olan ve MotorDelisinin isminin yazılı olduğu İftar çadırı önüne bekliyoruz.Burada bize ayrılan masada iftar yaptıktan sonra, hep birlikte Cuma günleri sabit toplanma yerimiz olan Punta ya hareket edeceğiz.
İftar Çadırına katılamayacak olanların ise, her hafta olduğu gibi saat 20:00 da Punta da olmalarını bekliyoruz.
Bu kampanyada duyarlılık gösteren bütün arkadaşlarıma sonsuz teşekkürlerimi sunar, hayırlarının kabul olmasını dilerim.
Ben HalilRR 200 kişi
İbRRahim 200 kişi
Göksel 15 kişi
İsimsiz bir kardeşim 200 kişi
Rifat_Tosun 100 kişi
nofeaR6 60 kişi
seker_portakalı 25 kişi
Azizoran 35 kişi
Romeo 50 kişi
Sx45 20 kişi
Eskişehirden bir kardeşim 10 kişi
Fırestarter 100 kişi
Güvenç 50 kişi
Dragon35 150 kişi
xMystiquex 50 kişi
Didimli 50 kişi
SUZUKİGSXR1000 400 kişi
Bekr 50 kişi
Korhan 20 kişi
Ercü 50 kişi
Ege2004 25 kişi
Bursadan Bir Üyemiz 10 kişi
Hakan Dinçer 25 kişi
Ayh 15 kişi
Yıldız_27 50 kişi
Badcocktail 20 kişi
KeRRem 20 kişi
Yapılan ödemelerden bir kaç arkadaşımın ki hala bana ulaşmadı.Kendim karşıladım.En kısa zamanda ulaştırırlarsa sevinirim.
Yapılan ödemenin dekontları aşağıda sunulmuştur.
_________________ Halil Akkaşoğlu 16 nisan halilakkasoglu@hotmail.com
[img]http://img395.imageshack.us/img395/7806/44522774ap3.gif[/img]
En son HalilRR tarafından 07.10.2007 - 18:19 tarihinde değiştirildi, toplamda 2 kere değiştirildi
halil abim geçekden bu siteye üyeyim diye gurur duyuyorum
_________________ AŞKI YAŞATMAMI İSTEME ASLA: Ben Aşka Yıllardır İnanmıyorum GÜVENİYORSAN KENDİNE: İnandır Beni Aşkın Varlıgına!!! Sonucunda Öyle Bi Aşk Yaşatırım ki VAZGEÇEMEZSİN,TUTKUN OLURUM
Tarih: 02.10.2007 - 16:20 Mesaj konusu:
halil abi öncelikle bole bi organizasyona önayak olduğun için tebrikler abi...
yardımseverlerin yardımlarını allah kabul etsin... _________________ And i still wonder if u ever wonder the same
And i still wonder...
Kayıt: Mar 21, 2005 Mesajlar: 7063 Nereden: ...:::iZMiR:::...
Tarih: 02.10.2007 - 16:23 Mesaj konusu:
Biz sadece ön ayak olduk o kadar. Asıl teşekkürü yardımı yapan arkadaşlarım hak ediyor. _________________ Halil Akkaşoğlu 16 nisan halilakkasoglu@hotmail.com
[img]http://img395.imageshack.us/img395/7806/44522774ap3.gif[/img]
HalilRR duyarlılığın ve içindeki iyilik duygusu takdire şayan!
Beni şaşırtan, bu organizasyonu bağışlar toplanmadan önce bir topik açılıp bizlere de bildirileceğini zannediyordum.Artık hevesimi diğer bir hayır organizasyonuna saklayacağım.
Bu arada hiç haber verilmeden kısa sürede ve de az kişinin katılımıyla iftar yemeğinin maliyetinin karşılanması, kulübümüzde gösterişten uzak hayırseverlerin bulunması M.D. Ailesinin diğer bir zenginliği.
İnsanın M.D. üyesi olup da bundan gurur duymaması İMKANSIZ!!!
Umarım bu haklı gururumuzu diğer motorsiklet tutkunlarının da aramıza katılıp bizimle paylaşırlar !!!
M.D. Yönetim Kurulundaki bulunan arkadaşlarımıza YÖNETİMDE GÖSTERDİKLERİ BÜYÜK BAŞARI ve ÜSTÜN LİDERLİK VASIFLARI ile bizi yönlendirdikleri için tekrar tekrar teşekkürler _________________ MOTORDAN DAHA FAZLA ZEVK ALABİLMEK İÇİN HAYATTA VE SAGLIKLI OLMAN GEREKİR
HalilRR, Allah kabul etsin... _________________ Nefsime uydum Sebep oldu şeytan bir cana kıydım
Katil defterine adını koydum
Eşkıya dünyaya hükümdar olmaz
Sen üzülme anam benim dertlerim çoktur
Tüm saatler GMT +2 Saat Sayfa 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7Sonraki
1. sayfa (Toplam 7 sayfa)
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız