Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - İZMİR MD 5 EKİM Cuma İftar Çadırı ve Punta Programı.

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

İZMİR MD 5 EKİM Cuma İftar Çadırı ve Punta Programı.

İZMİR MD 5 EKİM Cuma İftar Çadırı ve Punta Programı.
Sayfa 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Geziler-Buluşmalar-Etkinlikler
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar
HalilRR
Site Admin
Site Admin

Nereden: ...:::iZMiR:::...

MesajTarih: 02.10.2007 - 15:44    Mesaj konusu: İZMİR MD 5 EKİM Cuma İftar Çadırı ve Punta Programı. Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Arakadaşlar programda küçük bir değişiklik oldu. Başka bir şirket onlara ayrılan günü cuma günü zannetmiş ve şehir dışındaki şubelerden satış müdürlerini cuma günü İzmir Buca da olacak şekilde program yapmışlar.

Rica ettikleri için sıramızı onlara vermiş ve 6 sına biz olacak şekilde kayda geçirmiştik.

Ama son anda Gaziemirdeki çadırın cuma gününü karşılayan firmayı ikna etmemizle, yine 5 Ekim Cuma günü sadece Gaziemirde ki çadıra kaydırılarak program devam edecek.

Gaziemirde Tansaştan içeri girince, Belediye binasının ilerisinde, İşbankasının yanında kurulu olan çadır.

Ben o gün saat 18:30 da Gaziemir Tansaşın Market girişinde bekliyor olacağım. Ve 18:45 de çadıra gideceğim.Bulamayacak olanlarla orada buluşabiliriz.

Arkadaşlar,

Motordelisi olarak pekçok yardım ve hayır işlerinde birlikte olmayı başardık ve bütün kampanyalardan alnımız ak çıktık.

Fidan dikme, Kardeş Okul ve Huzur evi ziyareti bunlardan sadece bazıları.Şimdide mübarek ramazan ayında üzerimize düşeni yaptık ve 2000 kişinin iftar masrafını karşıladık.

BESİAD ın organize ettiği bu kampanyada bir akşamlık masraf 1500 kişi yani 4500 ytl iken, biz MD olarak 2000 kişilik yardım toplamayı başardık.Ve BESİAD yetkilileri bu yardımımızdan dolayı teşekkürlerini sizlere iletmemi istemekle birlikte,bizim karşıladığımız akşamda iftar çadırına bizide davet ettiler.

Buna göre, 5 Ekim Cuma günü saat 18:30-18:45 arası, isteyenleri Buca Hasanağa Bahçesinde kurulu olan ve MotorDelisinin isminin yazılı olduğu İftar çadırı önüne bekliyoruz.Burada bize ayrılan masada iftar yaptıktan sonra, hep birlikte Cuma günleri sabit toplanma yerimiz olan Punta ya hareket edeceğiz.

İftar Çadırına katılamayacak olanların ise, her hafta olduğu gibi saat 20:00 da Punta da olmalarını bekliyoruz.

Bu kampanyada duyarlılık gösteren bütün arkadaşlarıma sonsuz teşekkürlerimi sunar, hayırlarının kabul olmasını dilerim.

Ben HalilRR 200 kişi

İbRRahim 200 kişi

Göksel 15 kişi

İsimsiz bir kardeşim 200 kişi

Rifat_Tosun 100 kişi

nofeaR6 60 kişi

seker_portakalı 25 kişi

Azizoran 35 kişi

Romeo 50 kişi

Sx45 20 kişi

Eskişehirden bir kardeşim 10 kişi

Fırestarter 100 kişi

Güvenç 50 kişi

Dragon35 150 kişi

xMystiquex 50 kişi

Didimli 50 kişi

SUZUKİGSXR1000 400 kişi

Bekr 50 kişi

Korhan 20 kişi

Ercü 50 kişi

Ege2004 25 kişi

Bursadan Bir Üyemiz 10 kişi

Hakan Dinçer 25 kişi

Ayh 15 kişi

Yıldız_27 50 kişi

Badcocktail 20 kişi

KeRRem 20 kişi

Yapılan ödemelerden bir kaç arkadaşımın ki hala bana ulaşmadı.Kendim karşıladım.En kısa zamanda ulaştırırlarsa sevinirim.

Yapılan ödemenin dekontları aşağıda sunulmuştur.

En son HalilRR tarafından 07.10.2007 - 18:19 tarihinde değiştirildi, toplamda 2 kere değiştirildi
Başa dön
HalilRR Çevrimdışı HalilRR Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
eray_91
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: ..::YzMiR::..

MesajTarih: 02.10.2007 - 15:48    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

HalilRR, Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum
Başa dön
eray_91 Çevrimdışı eray_91 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
motorcusado
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: izmir

MesajTarih: 02.10.2007 - 15:52    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

halil abim geçekden bu siteye üyeyim diye gurur duyuyorum Bravo Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum
Başa dön
motorcusado Çevrimdışı motorcusado Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
Hayabusa
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: KoNYa

MesajTarih: 02.10.2007 - 15:59    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Halil abi Allah kabul etsin

AhMeT BoZKuRT-MaDe iN KaYSeRi
Başa dön
Hayabusa Çevrimdışı Hayabusa Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
euler
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: KoNYa

MesajTarih: 02.10.2007 - 16:02    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Allah kabul etsin.

RüSTeM BoZKuRT - MaDe iN KaYSeRi A Rh+
Başa dön
euler Çevrimdışı euler Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
DeM@NDe
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: iZmiЯ MD

MesajTarih: 02.10.2007 - 16:03    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

HalilRR, çok duyarlı bir hareket gerçekten..Allah kabul etsin Alkışlıyorum
xx1100xx
Üye
Üye

Nereden: denizli

MesajTarih: 02.10.2007 - 16:15    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Alıntı:

halil abim geçekden bu siteye üyeyim diye gurur duyuyorum

Alkışlıyorum Alkışlıyorum

Başa dön
xx1100xx Çevrimdışı xx1100xx Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et AIM Adresi Yahoo Messenger
osmanr6
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: konya

MesajTarih: 02.10.2007 - 16:18    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

allah kabul etsin herkesin kesesine bereket versin
Başa dön
osmanr6 Çevrimdışı osmanr6 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
shadowmania
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: BatIdan1yERden

MesajTarih: 02.10.2007 - 16:20    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

halil abi öncelikle bole bi organizasyona önayak olduğun için tebrikler abi...
yardımseverlerin yardımlarını allah kabul etsin...
shadowmania Çevrimdışı shadowmania Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
HalilRR
Site Admin
Site Admin

MesajTarih: 02.10.2007 - 16:23    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Biz sadece ön ayak olduk o kadar. Asıl teşekkürü yardımı yapan arkadaşlarım hak ediyor. Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum
society
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 02.10.2007 - 16:49    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Allah kabul etsin Bravo
society Çevrimdışı society Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
PolatCetin
Kulüp Üyesi
Kulüp Üyesi

Nereden: İZMİR

MesajTarih: 02.10.2007 - 16:51    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

HalilRR duyarlılığın ve içindeki iyilik duygusu takdire şayan! Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum

Beni şaşırtan, bu organizasyonu bağışlar toplanmadan önce bir topik açılıp bizlere de bildirileceğini zannediyordum.Artık hevesimi diğer bir hayır organizasyonuna saklayacağım. Dil çıkarıyorum

Bu arada hiç haber verilmeden kısa sürede ve de az kişinin katılımıyla iftar yemeğinin maliyetinin karşılanması, kulübümüzde gösterişten uzak hayırseverlerin bulunması M.D. Ailesinin diğer bir zenginliği. Delirdim

İnsanın M.D. üyesi olup da bundan gurur duymaması İMKANSIZ!!!

Umarım bu haklı gururumuzu diğer motorsiklet tutkunlarının da aramıza katılıp bizimle paylaşırlar !!!

M.D. Yönetim Kurulundaki bulunan arkadaşlarımıza YÖNETİMDE GÖSTERDİKLERİ BÜYÜK BAŞARI ve ÜSTÜN LİDERLİK VASIFLARI ile bizi yönlendirdikleri için tekrar tekrar teşekkürler Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum
Lovable
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: izmir

MesajTarih: 02.10.2007 - 16:52    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

HalilRR, Allah kabul etsin... Alkışlıyorum Alkışlıyorum
Sen üzülme anam benim dertlerim çoktur
Başa dön
Lovable Çevrimdışı Lovable Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
devrim11
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: bilecik /söğüt

MesajTarih: 02.10.2007 - 16:56    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ALLAH KABULETSİN YARDINDA BULULANLARA ALLAHDAHA COK VERSİN
0554 290 3977
Başa dön
devrim11 Çevrimdışı devrim11 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
HalilRR
Site Admin
Site Admin

MesajTarih: 02.10.2007 - 17:08    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

polatF4, Polatcım bunun için forum açılmıştı ama gözünden kaçtı sanırım.Linkini veriyorum

http://www.motordelisi.com/ftopict-54038-iftar.html+%E7ad%FDr%FD
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Geziler-Buluşmalar-Etkinlikler Tüm saatler GMT +2 Saat
Sayfa 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Sonraki
1. sayfa (Toplam 7 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©
PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.15 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal