Herşeyin özeti harika bir program idi.. Tvde izlemiş ve gurur duymuştum.. Tekrar Kenan Sofuoğlu'na başarılar diliyorum.. Yeteneklerini her gün daha fazla gösteriyor.. _________________
Tarih: 02.10.2007 - 18:03 Mesaj konusu:
Hep derim yola çıkmadan önce gideceğin yere varacağına inanman lazım.. O herşeyden önce inanmış.. bunu gerçekten istemiş.. ve başarmış.. dediği gibi sponsor gerçekten çok önemli.. yetenekli bi arkadaşım daha var benzer sorunu olan.. Şartlar sağlansa çok iyi yerlere gelebilecek.. Çorlu'nun plakası kaçtı Gökhan:)
Tanınmamak mevzusuna gelince o kadar haklı ki malesef Türkiye'de futbol harici diğer spor dallarına olan ilgi yok denecek kadar az.. yan komşumun oğlu Serbest Dalış Dünya birincisi oldu ama bırakın Türkiye yi Çanakkale bile adını duymadı ..
Kenan zoru başarıyo.. saygım ve sevgim sonsuz _________________ nofeaRR*pınaRR*hondaRR*pınişk*
pın isk
Im still afraid, but Im stronger than my fear
pinar@motordelisi.com
Kayıt: Jan 27, 2007 Mesajlar: 1363 Nereden: E5&TEM sol şeritten
Tarih: 02.10.2007 - 19:02 Mesaj konusu:
yolu açık olsun GURURUMUZ _________________ Hamit Canbay 0 rh (+) O Şimdi Tatilde (Asker)
116.Jandarma Eğitim Alayı 5. Bölük ÇANAKKALE
aspuzu44@msn.com
Etkileyici.. Moto GP artık onun için kaçınılmaz olmuştur. Elalemin pilotuna çene patlatmakdan sıkıldım artık. Umarım bir gün o arenaya gider ve hem onun hayatı renklenir, hem bizim hayatımız...
Kayıt: Jun 14, 2007 Mesajlar: 1058 Nereden: cennetten bir melek
Tarih: 03.10.2007 - 15:21 Mesaj konusu:
bende izlemiştim kolayı herkez başarır önemli olan zoru başarmaktır....
yolu daima acık olsun sonsuz başarılar KENAN sen bizim herşeyimissin _________________ YAŞAMIN KAYNAGİ SEVGİDİR....
Tarih: 17.12.2007 - 10:41 Mesaj konusu:
Böyle kişilikli ve değerlerine sahip çıkan insanlar bişeyleri başarınca o kadar hoşuma gidiyorki...Allah yolunu açık etsin Kenan... _________________ Hayat Verenin Kuluyum... www.cubbeliahmethoca.tv
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız