Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - Herkes İzlesin... Gururumuz Kenan Sofuoğlu

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

Herkes İzlesin... Gururumuz Kenan Sofuoğlu

Herkes İzlesin... Gururumuz Kenan Sofuoğlu
Sayfa 1, 2  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Moto GP Superbike Türkiye Pist Yarışları
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar
hondagokhan
Organizatör-Çorlu
Organizatör-Çorlu
Image Hosted by ImageShack.us
" alt="" border="0" />

Nereden: Çorlu

MesajTarih: 02.10.2007 - 17:17    Mesaj konusu: Herkes İzlesin... Gururumuz Kenan Sofuoğlu Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Kenan Sofuoğlu için Bir topic açtım. Özellikle bu sezon Onun hakkında ki herşeyi bu topicte topladım ama aşıdaki video yu izleyin...

http://www.motordelisi.com/ftopict-43363.html

Link
Başa dön
hondagokhan Çevrimdışı hondagokhan Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
FcPro
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: İzmir

MesajTarih: 02.10.2007 - 17:29    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Herşeyin özeti harika bir program idi.. Tvde izlemiş ve gurur duymuştum.. Tekrar Kenan Sofuoğlu'na başarılar diliyorum.. Yeteneklerini her gün daha fazla gösteriyor.. Bravo
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Çanakkale

MesajTarih: 02.10.2007 - 18:03    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Hep derim yola çıkmadan önce gideceğin yere varacağına inanman lazım.. O herşeyden önce inanmış.. bunu gerçekten istemiş.. ve başarmış.. dediği gibi sponsor gerçekten çok önemli.. yetenekli bi arkadaşım daha var benzer sorunu olan.. Şartlar sağlansa çok iyi yerlere gelebilecek.. Çorlu'nun plakası kaçtı Gökhan:)
Tanınmamak mevzusuna gelince o kadar haklı ki İstemiyorum malesef Türkiye'de futbol harici diğer spor dallarına olan ilgi yok denecek kadar az.. yan komşumun oğlu Serbest Dalış Dünya birincisi oldu ama bırakın Türkiye yi Çanakkale bile adını duymadı ..
Kenan zoru başarıyo.. saygım ve sevgim sonsuz Çoook seviyorum Çoook seviyorum Çoook seviyorum
pinar@motordelisi.com
Başa dön
nofeaRR Çevrimdışı nofeaRR Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
ZXRosman
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Hollanda- Konya

MesajTarih: 02.10.2007 - 18:30    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

çok güzel bir reportaj olmus. Insallah basarilarinin ardi arkasi kesilmez Bravo
ZXRosman Çevrimdışı ZXRosman Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
crazy_81
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: iskeletler diyarından(Düzce)

MesajTarih: 02.10.2007 - 18:41    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

insallah boyle gıder grur kaynagımız o bızım Alkışlıyorum Bravo
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: E5&TEM sol şeritten

MesajTarih: 02.10.2007 - 19:02    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

yolu açık olsun GURURUMUZ Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum
Başa dön
aspuzu Çevrimdışı aspuzu Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
tamada
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

MesajTarih: 02.10.2007 - 19:54    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Etkileyici.. Moto GP artık onun için kaçınılmaz olmuştur. Elalemin pilotuna çene patlatmakdan sıkıldım artık. Umarım bir gün o arenaya gider ve hem onun hayatı renklenir, hem bizim hayatımız... Bravo
Başa dön
tamada Çevrimdışı tamada Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
hondagokhan
Organizatör-Çorlu
Organizatör-Çorlu
" alt="" border="0" />

Nereden: Çorlu

MesajTarih: 02.10.2007 - 20:22    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

İşte gördüğünüz gibi arkadaşlar. Kenan Zoru başarıyor.... O'nun hiçbirşeye ihtiyacı yok..... Sadece desteğimizi bekliyor.
Başa dön
hondagokhan Çevrimdışı hondagokhan Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
orucoglu
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: cennetten bir melek

MesajTarih: 03.10.2007 - 15:21    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

bende izlemiştim kolayı herkez başarır önemli olan zoru başarmaktır....
yolu daima acık olsun sonsuz başarılar KENAN sen bizim herşeyimissin Delirdim Delirdim Alkışlıyorum

(A Rh +
Başa dön
orucoglu Çevrimdışı orucoglu Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
freewing
Moderatör
Moderatör

MesajTarih: 03.10.2007 - 15:58    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Başlık anlaşılır şekilde değiştirildi.

Başa dön
freewing Çevrimdışı freewing Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
mototeam
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: ÇORLU TEKİRDAĞ

MesajTarih: 12.11.2007 - 20:57    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

bravo kenan Alkışlıyorum

ak47baris87s@hotmail.com
Başa dön
mototeam Çevrimdışı mototeam Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
HasanTahsin
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: zonguldak/ereğli

MesajTarih: 12.11.2007 - 21:02    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Alkışlıyorum Alkışlıyorum

Başa dön
HasanTahsin Çevrimdışı HasanTahsin Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
kardelenomer
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: iskenderun/akçay

MesajTarih: 17.12.2007 - 10:08    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

kenan sofuoglu gercekten zor ımkanlar dahılınde başardı herseyı tebrık edıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum
kardelenomer Çevrimdışı kardelenomer Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
titi
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: İstanbul

MesajTarih: 17.12.2007 - 10:41    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Böyle kişilikli ve değerlerine sahip çıkan insanlar bişeyleri başarınca o kadar hoşuma gidiyorki...Allah yolunu açık etsin Kenan...
titi Çevrimdışı titi Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
gsxr750
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: konya

MesajTarih: 17.12.2007 - 12:19    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

gurur kaynagımız Alkışlıyorum
Başa dön
gsxr750 Çevrimdışı gsxr750 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Moto GP Superbike Türkiye Pist Yarışları Tüm saatler GMT +2 Saat
Sayfa 1, 2  Sonraki
1. sayfa (Toplam 2 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©
PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.18 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal