Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - full depoda en düşük kaç km. de ışık yaktınız

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

full depoda en düşük kaç km. de ışık yaktınız
Sayfa 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Moto Servis
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar Mesaj
ekamba
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: soma-45 nederland

MesajTarih: 03.10.2007 - 01:07    Mesaj konusu: full depoda en düşük kaç km. de ışık yaktınız Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

demgah arkadaşımızın yoğun istek üzerine bu topiği açıyorum
ewet arkadaşlar,başlıkta dediğim gibi en az kaç km de ışık yaktınız??
kıtır atmak yasak.
ben başlıyorum ve 105km de ışık yaktım. Bravo
nosscu ile birlikte somada depoları fulledik,dikiliye gidip dönerken bergamaya girmeden ışıklar yandı
soma dikili 75 km dikili bergama 30 km ve bergamaya girmemize
en az 10 km kala ışıklarımız yandı fakat yine de 105 diyelim biz.
nosscu gereken açıklamayı yapar.ben böyle hatırlıyorum Gülümsüyorum
http://www.metacafe.com/watch/1715814// 06 r1 299+ gece kuşu Gülümsüyorum
Başa dön
ekamba Çevrimdışı ekamba Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
eczaci101
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: İzmir - Otoban Samurai

MesajTarih: 03.10.2007 - 01:11    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

17 lt depom ; 15 lt aldı....

235 km de ışık yaktı rodajdaydım....

Şu an bilmiyorum bitmeden sürekli alıyorum çünkü göstergem yok sadece uyarı ışığım var...
kdrygz
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Nereye 34/EU

MesajTarih: 03.10.2007 - 01:13    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Şok oldum Şok oldum Şok oldum ekamba, yavaş sen ya sizin haberiniz varmı benzinin litre fiyatından Çok gülüyorum ben full depo ile 140-150kmde ışık yaktım en fazla Beğenmedim demek fazla çevirememişiz yazık Beğenmedim

@..(L)ON(e)LY RideR..@
Başa dön
kdrygz Çevrimdışı kdrygz Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
alperhas
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

MesajTarih: 03.10.2007 - 01:15    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

700km Bravo
Başa dön
alperhas Çevrimdışı alperhas Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
kirkhammett
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: Manisa - Kayseri - İstanbul - İzmir

MesajTarih: 03.10.2007 - 01:23    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

0Çok gülüyorum motorum yokki ışıgım yansın Çok gülüyorumÇok gülüyorumÇok gülüyorum
Başa dön
kirkhammett Çevrimdışı kirkhammett Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
coach2003
Kulüp Üyesi
Kulüp Üyesi

Nereden: izmirin her yerinden

MesajTarih: 03.10.2007 - 01:41    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

erbil çok tehlikelisin oğlum sen! Bravo
bak bak bak...hadi bakalım 100 ün altına düşen cengaverler aranıyor...puhahaha

Sana söylemek istediğim en güzel söz,henüz söylemediğim sözdür....
Başa dön
coach2003 Çevrimdışı coach2003 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
yvz
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

Nereden: istanbul

MesajTarih: 03.10.2007 - 01:56    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

600F ile 160kmde yedeğe geçti yedekte 3lt
makinaları yazarsanız
Başa dön
yvz Çevrimdışı yvz Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
eczaci101
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: İzmir - Otoban Samurai

MesajTarih: 03.10.2007 - 02:22    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ekamba'nın açtığı topicler TOP SPEED yapıyor

bu ne hikmet Ya Rabbim...

Gülümsüyorum
2move
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: ankara

MesajTarih: 03.10.2007 - 02:59    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

19 litre 230 sanırımi,, yalan olmasın er6
Başa dön
2move Çevrimdışı 2move Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
2pac
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: istanbul/bostancı

MesajTarih: 03.10.2007 - 03:06    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

180km'de ışık yandı(söz gelimi aslında ibre kırmızıya vurdu Dil çıkarıyorum ). 10litre depo (CBR125R) depoda yaklaşık 1.9-2.0 litre benzin kalmıştı.
Başa dön
2pac Çevrimdışı 2pac Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
riko
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: istanbul/Kozyatağı

MesajTarih: 03.10.2007 - 07:49    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ekamba,
Alıntı:

105km de ışık yaktım

ekamba, kafaya takma hocam, depodaki delikleri kurşun veya argon kaynağıyla kapatıyorlar Çok gülüyorum
Başa dön
riko Çevrimdışı riko Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
deliemin
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 03.10.2007 - 09:09    Mesaj konusu: Re: full depoda en düşük kaç km. de ışık yaktınız Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ekamba demiş ki:

ben başlıyorum ve 105km de ışık yaktım. Bravo

R1 in yakıt deposu 18 lt 3,4 lt de yedek

18 lt den 14,6 lt 'si bitince NŞA ya göre ışık yanmış oluyor

14,6/105 = 0,140 lt km yaktığı benzin ytl olarakta 0,140 lt x 3 ytl = 420 ytk

km 420 ytk yakıyor yaklaşık 105 km 280 km den aşağıya düşmeden gidilirse normaldir aslında R1 105 km de yakar ama topici açan şahıs için zor

2008/R1 - Istanbul
eminatar@hotmail.com
Başa dön
deliemin Çevrimdışı deliemin Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
DOUBLE_R_750
Moderatör
Moderatör

Nereden: Rize

MesajTarih: 03.10.2007 - 09:24    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

90 yada yalnış olmasın 95 diyim benzin bitip pırpırladı. Hadi yaşlandım diyelim hatırlamıyorum diyelim şundan eminim 100 ü bulamıyordum gaz açarak gittiğimizde..

(Adam depoyu full lüyorum zannedip fullemiyormuş meğerse.Ama fullüyordum bu sadece espri. Gülümsüyorum Gülümsüyorum )

LEGENDS ARE NOT DIE...
Başa dön
DOUBLE_R_750 Çevrimdışı DOUBLE_R_750 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et
osmanr6
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: konya

MesajTarih: 03.10.2007 - 09:29    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ışık yandımı alıyorum 38 ytl ye doluyor tekrar ışık yanıncaya kadar 245km yapıyor yamaha R6 Bravo
Başa dön
osmanr6 Çevrimdışı osmanr6 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
hondabros
Kulüp Üyesi
Kulüp Üyesi

Nereden: :..İstanbul..:

MesajTarih: 03.10.2007 - 09:30    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

07 600RR 99 km'de ışık yandı.yola çıkmadan önce rolantide baya bi çalıştırınca oluyor. Dil çıkarıyorum Çok gülüyorum
Başa dön
hondabros Çevrimdışı hondabros Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Moto Servis Tüm saatler GMT + 3 Saat
Sayfa 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10  Sonraki
1. sayfa (Toplam 10 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©

PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.17 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal