Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - İzmirde motorsiklete bomba konuldu !!!

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

İzmirde motorsiklete bomba konuldu !!!

İzmirde motorsiklete bomba konuldu !!!
Sayfa 1, 2, 3, 4  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar
akkaya105
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: izmir

MesajTarih: 03.10.2007 - 10:51    Mesaj konusu: İzmirde motorsiklete bomba konuldu !!! Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

TARİH:02\10\2007

İzmir'de patlayan bombanın, halı mağazası önüne park edilen bir motosikletin arkasında olduğu belirlendi. Motosikleti bırakan 2 kişinin eşkali çizildi. Polis her yerde bu 2 kişiyi arıyor.
Milli Savunma Bakanı Vecdi Gönül, İzmir'in Buca İlçesi Şirinyer semtinde patlamaların olduğu yerde incelemelerde bulundu.

İkinci patlamanın, halı mağazası önünde bulunan motosikletin selesine konulan bomba sonucu meydana geldiğini belirten Çapkın, "Motosikletin çalıntı olduğunu belirledik. Zaman ayarlı plastik patlayıcı olduğu ihtimali üzerinde duruyoruz. Konuyla ilgili incelemeler sürüyor" dedi.
OLAY SONUCU 1 ÖLÜ 10 YARALI

ilk patlama izmir şirinyer tansaşın önünde olmuş aynı gün içerisinde yakın biryerde 2.patlama motorsiklete konulan patmala olmuş
ŞEREFSİZ BUNLAR !!!
Başa dön
akkaya105 Çevrimdışı akkaya105 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
WarCer
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Manisa Merkez 05546228531

MesajTarih: 03.10.2007 - 10:54    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Şerefsiz Herifler Dünkü Haber Bu Değil mi?
Başa dön
WarCer Çevrimdışı WarCer Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Zx12aLi
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Konya

MesajTarih: 03.10.2007 - 10:57    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

kansızlar sıkıştıkça köpek gibi ısıracak yer arıyor,olan masum insanlara oluyor bakalım sonu ne olacak bu işin.

aLi BoZKuRT-MaDe İn KaYSeRi
Başa dön
Zx12aLi Çevrimdışı Zx12aLi Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
racing_bora
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: MANİSA

MesajTarih: 03.10.2007 - 10:59    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

şerefsizler ordaki insanların canını tehlikeye atıyolar

racing_bora
Başa dön
racing_bora Çevrimdışı racing_bora Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
volkanoptik
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: AMASYA/MERZİFON

MesajTarih: 03.10.2007 - 11:02    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

yorum bile yapamıyorum. bunlar ufacık beyinleri ile bir iki bomba patlatınca bu VATANI böleceklerinimi sanıyorlar acaba. yazık ama, bu memlekette ölmek için en önde koşacak daha bir çok vatansever var. onun için boşuna uğraşmasınlar.

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: Karşıyaka

MesajTarih: 03.10.2007 - 11:12    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Oralarda oturan bir tanıdık, bir önceki gün akşam vakti yüzünde maske olan birisinin motosiklet üzerinde eline tüfek tarzı bir silahla sokaktan bağıra bağıra geçtiğini söyledi.Ne hale geldik yahu...
Başa dön
Can_KSK Çevrimdışı Can_KSK Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
ToyRider
Organizatör-İstanbul
Organizatör-İstanbul

Nereden: istanbul / Göztepe

MesajTarih: 03.10.2007 - 11:12    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

En başta İzmir'liler olamak üzere tüm Türkiye'ye ve TÜRK halkına geçmiş olsun dileklerimi bildirmek isterim. Malesef akşam oldu mu haberleri izlemekten korkar hale geldim, geldik... hainler bu gün ne dedi ne yaptı bunları duydukça üzülüyoruz. Bu olayın artık son olmasını dilerim. Geşmiş olsun.
Başa dön
ToyRider şimdi Çevrimiçi ToyRider Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
ali_42
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: united states of KONYA

lanetle kınıyorum allah belalarını versin Sinirlendim

En son ali_42 tarafından 03.10.2007 - 11:15 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
Başa dön
ali_42 Çevrimdışı ali_42 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
kaRRdelen
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: ...:::Tam 35 EgE...::: izmir MD A rh+

MesajTarih: 03.10.2007 - 11:14    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

İzmir'li olarak bu çirkin saldırıyı kınıyor ve lanet okuyorum.Ölen o gencecik masum kişiye Allahtan rahmet ve ailesine sabır diliyorum.Yaralanan vatandaşlarda umarım eski sağlıklarına kavuşur.Çok üzgünüm Üzgünüm

“İzmir’in denizi kız,Kızı deniz kokar!..”...
Başa dön
kaRRdelen Çevrimdışı kaRRdelen Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
GOLYAT34
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: istanbul

MesajTarih: 03.10.2007 - 11:18    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

hain itler motorun arkasına takıp sürüyceksin bunları
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 03.10.2007 - 11:21    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

zaten bi motorcular zan altında değildi artık bizleride ararlar paso Sinirlendim Sinirlendim
DJ-RAMON
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: izmir

MesajTarih: 03.10.2007 - 11:26    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

lanetler olsun milyonlarca kez ne olduğu belirsiz mahlukatlar şerefsizler bu vatan uğrunda çok kan döküldü gerekirse gene dökülür ortalık bu adilere kalmadı kalmayacakta... Sinirlendim Sinirlendim Sinirlendim
ekamba
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: soma-45 nederland

MesajTarih: 03.10.2007 - 11:34    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

bomba meclisin içine girmiş ve yakında patlamak üzere siz hala konuşuyorsunuz İyi fikir
haber seyredin az bence,adamlar meclisten apo ya af isteme cüretine girmişler bile.
izmirde,siiirt te,istanbulda antalyada patlayan bombalar çerez oldu.
yani bu memlekette doğru giden bişii gösterin bana allah aşkına.
daha ne canlar yanacak bu kafayla gidildiği sürece.sen pkk yı meclise sokmuşun ve hala bitirmekten bahsediyorsun.
geçti borun pazarı sür eşşeğini niğde dende öteye İstemiyorum
http://www.metacafe.com/watch/1715814// 06 r1 299+ gece kuşu Gülümsüyorum

En son ekamba tarafından 03.10.2007 - 11:42 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
Başa dön
ekamba Çevrimdışı ekamba Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
GOLYAT34
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: istanbul

MesajTarih: 03.10.2007 - 11:38    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ekamba, ordu oldukca af maf cıkmaz bıraz daha kasınırlarsa olcak seyler cok daha kotu olucak gıbı gelıyor
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: ANTALYA/İZMİR

MesajTarih: 03.10.2007 - 11:54    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

dün yollarda polis motorluları durdurup arama yapıyordu çok sakıcı bir durum karalanmadık bir biz kalmıştık esefle kınıyorum terörü
Başa dön
izmir07 Çevrimdışı izmir07 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL Tüm saatler GMT +2 Saat
Sayfa 1, 2, 3, 4  Sonraki
1. sayfa (Toplam 4 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©
PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.15 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal