İzmir'de patlayan bombanın, halı mağazası önüne park edilen bir motosikletin arkasında olduğu belirlendi. Motosikleti bırakan 2 kişinin eşkali çizildi. Polis her yerde bu 2 kişiyi arıyor.
Milli Savunma Bakanı Vecdi Gönül, İzmir'in Buca İlçesi Şirinyer semtinde patlamaların olduğu yerde incelemelerde bulundu.
İkinci patlamanın, halı mağazası önünde bulunan motosikletin selesine konulan bomba sonucu meydana geldiğini belirten Çapkın, "Motosikletin çalıntı olduğunu belirledik. Zaman ayarlı plastik patlayıcı olduğu ihtimali üzerinde duruyoruz. Konuyla ilgili incelemeler sürüyor" dedi.
OLAY SONUCU 1 ÖLÜ 10 YARALI
ilk patlama izmir şirinyer tansaşın önünde olmuş aynı gün içerisinde yakın biryerde 2.patlama motorsiklete konulan patmala olmuş
ŞEREFSİZ BUNLAR !!!
kansızlar sıkıştıkça köpek gibi ısıracak yer arıyor,olan masum insanlara oluyor bakalım sonu ne olacak bu işin. _________________ BoZKuRT MD
aLi BoZKuRT-MaDe İn KaYSeRi
Kayıt: Dec 14, 2006 Mesajlar: 2171 Nereden: AMASYA/MERZİFON
Tarih: 03.10.2007 - 11:02 Mesaj konusu:
yorum bile yapamıyorum. bunlar ufacık beyinleri ile bir iki bomba patlatınca bu VATANI böleceklerinimi sanıyorlar acaba. yazık ama, bu memlekette ölmek için en önde koşacak daha bir çok vatansever var. onun için boşuna uğraşmasınlar.
Tarih: 03.10.2007 - 11:12 Mesaj konusu:
Oralarda oturan bir tanıdık, bir önceki gün akşam vakti yüzünde maske olan birisinin motosiklet üzerinde eline tüfek tarzı bir silahla sokaktan bağıra bağıra geçtiğini söyledi.Ne hale geldik yahu...
Kayıt: Mar 06, 2004 Mesajlar: 5200 Nereden: istanbul / Göztepe
Tarih: 03.10.2007 - 11:12 Mesaj konusu:
En başta İzmir'liler olamak üzere tüm Türkiye'ye ve TÜRK halkına geçmiş olsun dileklerimi bildirmek isterim. Malesef akşam oldu mu haberleri izlemekten korkar hale geldim, geldik... hainler bu gün ne dedi ne yaptı bunları duydukça üzülüyoruz. Bu olayın artık son olmasını dilerim. Geşmiş olsun.
İzmir'li olarak bu çirkin saldırıyı kınıyor ve lanet okuyorum.Ölen o gencecik masum kişiye Allahtan rahmet ve ailesine sabır diliyorum.Yaralanan vatandaşlarda umarım eski sağlıklarına kavuşur.Çok üzgünüm _________________
lanetler olsun milyonlarca kez ne olduğu belirsiz mahlukatlar şerefsizler bu vatan uğrunda çok kan döküldü gerekirse gene dökülür ortalık bu adilere kalmadı kalmayacakta... _________________ Ben deli değil Zı,rr deliyim... 0 rh (+)
Kayıt: Feb 20, 2005 Mesajlar: 7887 Nereden: soma-45 nederland
Tarih: 03.10.2007 - 11:34 Mesaj konusu:
bomba meclisin içine girmiş ve yakında patlamak üzere siz hala konuşuyorsunuz
haber seyredin az bence,adamlar meclisten apo ya af isteme cüretine girmişler bile.
izmirde,siiirt te,istanbulda antalyada patlayan bombalar çerez oldu.
yani bu memlekette doğru giden bişii gösterin bana allah aşkına.
daha ne canlar yanacak bu kafayla gidildiği sürece.sen pkk yı meclise sokmuşun ve hala bitirmekten bahsediyorsun.
geçti borun pazarı sür eşşeğini niğde dende öteye _________________ dünyada ROMA,tr de SOMA PERT TEAM http://www.youtube.com/watch?v=D98SydKuCzw http://www.metacafe.com/watch/1715814// 06 r1 299+ gece kuşu
En son ekamba tarafından 03.10.2007 - 11:42 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız