Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - Hayabusa 1400 cc fotoğramları

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

Hayabusa 1400 cc fotoğramları
Sayfa 1, 2, 3  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Videolar ve fotograflar
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar Mesaj
MEMOCAN
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: ''YOLDAKİ GÖLGESİZLERDEN''

MesajTarih: 03.10.2007 - 13:52    Mesaj konusu: Hayabusa 1400 cc fotoğramları Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

makina üç oda bir salon canlı görmek kısmet olmadı ne yapalım resimlerıyle yetineyim
suzuki gsx r hayabusanın 1400 cc

Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
depresif_motorcu
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: izmir

MesajTarih: 03.10.2007 - 13:55    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

neden 320 kadran koymuşlar Üzgünüm

dier 1300cc yaabusalarda 360 var ama Üzgünüm

sorry pardoon 220 kadran var bunda ne bu böle Öfkeliyim bide gsx-r hayabusa 1400r turbo olcak Beğenmedim

En son depresif_motorcu tarafından 03.10.2007 - 14:04 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
Başa dön
depresif_motorcu Çevrimdışı depresif_motorcu Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
HasanTahsin
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: zonguldak/ereğli

MesajTarih: 03.10.2007 - 13:58    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

fırat 360 kadran olsa bile nerde bascaz olm Ağlıyorum Ağlıyorum
HasanTahsin Çevrimdışı HasanTahsin Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
bad_boy0007
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: EveryWhere

MesajTarih: 03.10.2007 - 14:02    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ben motora değilde 2. resimdeki dodge ram pick-up a hasta oldum
Başa dön
bad_boy0007 Çevrimdışı bad_boy0007 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
depresif_motorcu
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 03.10.2007 - 14:06    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

_nefret_, yaf basmak deil amaç hava olsun koyarlar şuan 380 bi kadran Delirdim
PoWeR_TeCH
Yeni Üye
Yeni Üye

MesajTarih: 03.10.2007 - 14:08    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

220 km/s değil de mph olabilir.

Bu durumda 220x1.609=360 yapıyor
Başa dön
PoWeR_TeCH Çevrimdışı PoWeR_TeCH Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
speed_racer
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 03.10.2007 - 14:11    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Nası yani 1400 cc özel üretim mi????

K8 Bile 1340 cc olarak çıktı da. Göz kırpıyorum
Başa dön
speed_racer Çevrimdışı speed_racer Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et
SRAD-HAN
Kulüp Üyesi
Kulüp Üyesi

Nereden: 35nci.OTOBAN TUGAY K.LIĞI..

MesajTarih: 03.10.2007 - 14:16    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

bu resimdeki hayabusalar ya farklı yada değişik zamanlarda cekilmiş resimleri.resimler arasında farklar var. sonra 360 kadran 2001den sonra yok. en son 280km yazar.bu makina oynanmış aley standart değil oyuzden 1400de olur turboda olur 360da yazar..
Başa dön
SRAD-HAN Çevrimdışı SRAD-HAN Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
depresif_motorcu
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 03.10.2007 - 14:21    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

uyannış ola bilir

PoWeR_TeCH, dedin doru 220 mphız ola bilir Alkışlıyorum

SRAD-HAN, olabilir Alkışlıyorum
nightbirds
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: 81 DÜZCE GENÇLİK

MesajTarih: 03.10.2007 - 14:22    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

mph dır arkadaslar o Bravo
Başa dön
nightbirds Çevrimdışı nightbirds Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
TumGeceRock
Üye
Üye

Nereden: İstanbul

MesajTarih: 03.10.2007 - 14:25    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

arkadaşlar hız göstergesi mph ben inceledim iyice Gülümsüyorum
Başa dön
TumGeceRock Çevrimdışı TumGeceRock Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
slowokan
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Toronto-Canada

MesajTarih: 03.10.2007 - 14:26    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Tabii ki mil gosterge. Suphe mi duydunuz bi de? Amerika zaten. km/h olacak degil ya.

Başa dön
slowokan şimdi Çevrimiçi slowokan Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
speed_racer
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 03.10.2007 - 14:27    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

elbette mil ancak 1400 cc değil bende bundan kesinlikle eminim Göz kırpıyorum
Başa dön
speed_racer Çevrimdışı speed_racer Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et
MEMOCAN
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: ''YOLDAKİ GÖLGESİZLERDEN''

MesajTarih: 03.10.2007 - 14:42    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

arkadaşalar bir çok motorcu hayabusanın 1400 cc makinasında var oduğunu bilmez google arayın bakın çıkacaktır. ilginize teşekürler

badboymad
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: Istanbul

MesajTarih: 03.10.2007 - 14:47    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

>>>> zzr 14oo <<<< Bravo hayabusa Beğenmedim
badboymad Çevrimdışı badboymad Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Videolar ve fotograflar Tüm saatler GMT + 3 Saat
Sayfa 1, 2, 3  Sonraki
1. sayfa (Toplam 3 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©

PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.19 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal