Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - çin motoru almak zorunda olsaydınız hangisini alırdınız_??

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

çin motoru almak zorunda olsaydınız hangisini alırdınız_??
Sayfa 1, 2, 3  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Moto Vitrin
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar Mesaj
hopix
Yeni Üye
Yeni Üye

MesajTarih: 03.10.2007 - 23:16    Mesaj konusu: çin motoru almak zorunda olsaydınız hangisini alırdınız_?? Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

arkadaşlar ben bir çin motoru almayı düşünüyorum uzun zmndırda araştırıyorum

fakat hala çelişkilerdeyim cup motor alıcam 100-110-125CC lerden herhengi birini almayı düşünüyorum...

benim aradığım cewap şu siz hangi çinli motoru alırdınız...

çoğunuzun almaya sıcak bakmadığını biliyorum ama maddi imkanım 1500-1600 ytl arası ltfen şu acemi motor delisine yardım edin... Üzgünüm Üzgünüm Ağlıyorum Ağlıyorum
Başa dön
hopix Çevrimdışı hopix Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
kristar_modenas
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

Nereden: izmir

MesajTarih: 03.10.2007 - 23:22    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

mondial 150 rf en iyi çin malı olduğunu garanti ederim ama scoter çok seri diğerlerine göre çok az arıza yapıyo madem çin malı diyon alcan bu motoru ikitanede IRC veya kalite lastik al
mdonurr
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: kARşıYAKA

MesajTarih: 03.10.2007 - 23:32    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

sky go 125 lik cup modelini alırdım.Sert kullanan bi arkadaşım var aynı zamanlarda almıştık benim ybr onun skygo 25.000 e geldi daha tık demedi alet hayretler içersinde izliyorum...Ama tabi sahibide cok temiz bakar yağını sürekli kontrol eder hava , rolanti , subob ayarlarını yapar yapamadığını yaptırır. Bravo
MERİC
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: istanbul

MesajTarih: 03.10.2007 - 23:39    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

bence en iyi çini bulmak gerekli ilk adım olarak sonra markayı bulmak lazım sonrada modeli seçmek en mantıklısı bu olur

garanti servis yedek parça sorunu araştır ona göre al derim
MERİC Çevrimdışı MERİC Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Yahoo Messenger MSN Messenger
hopix
Yeni Üye
Yeni Üye

MesajTarih: 04.10.2007 - 00:03    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

tşk ler arkadaşlar meric250cc, yaa o kadar araştırırsak ortada bişe kalmıyoki ama şey warmış mesela adamın lastik fabrikası warmış adam dönmüş motorculuğa(çinde) sonra türkiyeye ihracat edilen motorlardan kimse memnun değil arkada tek amortisör warmış tümseklerde lastik sürtüyo diyo iki kişi binince...
Başa dön
hopix Çevrimdışı hopix Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
leoparus
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: istanbul-smyrna

MesajTarih: 04.10.2007 - 00:09    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Çin malı motor alıp yol kenarında yardım bekleyeceğime yürürüm,
hiç olmazsa geçen japonları seyrederim.

Mondial çan çin çon değilse al.
orjinal
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: YSTANBUL

MesajTarih: 04.10.2007 - 17:54    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

zongsen al derim bende var 20000 km de ve daha balata ve yaG HARIC HIc masraf etmedım
Başa dön
orjinal Çevrimdışı orjinal Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
zardanadam
zardan üye

Nereden: İzmir

MesajTarih: 04.10.2007 - 18:00    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

şahsen ben de hiç birini almazdım.

Başa dön
zardanadam Çevrimdışı zardanadam Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
FcPro
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: İzmir

MesajTarih: 04.10.2007 - 18:01    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Çin malı olsada Kros motorlar sağlam çıkıyor.. Bütçene göre öyle bir şey tercih edebilirsin..
Yeni Üye
Yeni Üye

MesajTarih: 10.10.2007 - 02:22    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

sakın haaaa böyle bir hata yapma Öfkeliyim ben mondialin 150 UT cross modelini aldım 3 gün sonra servisi boyladım 4 kere motor indirdi. vidaların rezilliğimi dersin hidroliğin hava yapmasımı dersin ne gelirse aklına her türlü rezilliği çektim Allah'tan hemen çıkardım elimden asla motor zevkini alamazsın çin mallarıyla hem çin malı fiyatına japon malları var onlardan al örnek 4-5 bin ytl arası hondanın twister modeli var şiddetle tavsiye ederim. Alkışlıyorum
Başa dön
byusn Çevrimdışı byusn Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
motodrag
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: konya

MesajTarih: 10.10.2007 - 02:39    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

byusn, 4-5 bin ytl diyorsun amahopix, in aradığı 1500-1600 ytl civarında konuyu iyi okursan anlarsın
hopix, hangisinin sağlam olduğunu araştırma bence hepsi aynı sonuçta bir çinli ama servis ve yedek parça olarak en yaygın şu anda mondial tercih senin Bravo Bravo
Başa dön
motodrag Çevrimdışı motodrag Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
tripanazomigambyetsz
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: izmir

MesajTarih: 10.10.2007 - 02:39    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

byusn, arkadaşın imkanı twister için uygun olmadğını söylüyo
FcPro, Fırat sen hangisinden bahsediyon örnek verirmisin?
Başa dön
tripanazomigambyetsz Çevrimdışı tripanazomigambyetsz Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
slowokan
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Toronto-Canada

MesajTarih: 10.10.2007 - 02:58    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Cin motorlarindan onerebilecegim hicbir motor yok.
Millet artik korkudan "Hangi Cin motorunu alsam?" diye soracagina "Almak zorunda kalsaniz" diye soruyor. Yani son secenek... Çok gülüyorum Dunyanin sonu gibi bir izlenim var... Çok gülüyorum

Başa dön
slowokan Çevrimdışı slowokan Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
On7_li
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: ÇanFrancisco

MesajTarih: 10.10.2007 - 05:14    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Öncelikli tavsiyem çin malı almaman yönündedir ama madem durum bu, şu an için çin malı almak zorundasın Kanuni al derim, Kanuni Türk firması olduğu için herhangi bir sorun durumunda kendine daha fazla muhatap bulabilirsin...

Arbeit Macht Frei
Başa dön
On7_li Çevrimdışı On7_li Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
kardereli
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 10.10.2007 - 05:55    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

evet on 7 li nin dediği gibi marka olarak kanuni tercih et derim bende alacağın motor şimdiden hayırlı olsun
Başa dön
kardereli Çevrimdışı kardereli Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Moto Vitrin Tüm saatler GMT + 3 Saat
Sayfa 1, 2, 3  Sonraki
1. sayfa (Toplam 3 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©

PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.44 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal