Tarih: 04.10.2007 - 04:24 Mesaj konusu: HP2 Sport huzurunuzda...
Daha once "R1200S Endurance Racer" konsept adi altinda gecen yil sonlarinda ortaya cikip iki silindirli endurance-mukavemet yarislarinda rakiplerine toz yutturan BMW HP2-Sport basina tanitildi ve piyasaya cikiyor.
Teknik detaylari ve tanitimini sonra ekleyecegim... Simdilik fotograflara bir goz atin.
Fotograflari tikladiginizda buyuk boy versiyonunu da yukleyebillirsiniz.
Kayıt: Aug 13, 2005 Mesajlar: 4357 Nereden: LEVENT-İSTANBUL
Tarih: 04.10.2007 - 06:27 Mesaj konusu:
BMW ya yakışan estetik ve güzellikte...ama bizim kullanıcılar detaylara takılır...Ön grenaj kafa biçimi istenen agresiflikte değil...daha özenli bir tasarım olabilirdi... _________________ Mete Handro Prodikşın ve Bilumum Ekşın A.Ş. Gururla Sunar..."Gerçekler Acıdır..Acıtır.."Gariban Traktörü Massey Ferguson CBF 150 (27100 km de)..Hor Görme Pandayı...
Tarih: 04.10.2007 - 07:35 Mesaj konusu:
Ne zaman BMW'yi japonlara (özellikle SS sınıfında tercih edeceğiz?) merak ediyorum.Fiyat politikasını ve servis ücretlerini(acayip kazık)gözden geçirmedikleri sürece sadece fotolarla yetineceğiz.
Birde merak ettiğim top speed ve hızlanmada japonlara toz yutturan bir modeli ne zaman icat edecekler?Tabi seri üretim olacak ayrıca motogp'de ne zaman göreceğiz? BMW'yi.
Fotolar için teşekkürler DD.
Reşat ağabey emeğine sağlık güzel duruyorda bence BMW'nin arabalarına binelim, motorsiklet konusunda almanlar beklenen atağı yapamadılar özellikle SS sınıfında.
teknolojik anlamda üstün bir motosiklet olduğu belli fakat daha agresif bir ön dizayn olsaydı keşke. kuyruk dizaynı mükemmel olmuş. fren ve amortisörler çok kaliteli fiyatı kesin uçuk olur. _________________
Bekir Akgün
06 Yamaha R1 simsiyah
Bencede arabalarına binelim motorsiklette kral belli japonlar . Ayrıca bmw nin motorsikletide pek çekici gelmedi aksine baydı bile.... _________________ Ben deli değil Zı,rr deliyim... 0 rh (+)
motorundansa arabasını tercih ederim...
eline emeğine sağlık hocam yınede... _________________ ...:::Geçtiğim Yollardan Geçebilirsin Yaşadıklarımı Asla,Ama Asla Yaşayamazsın:::...
Kayıt: Jan 27, 2007 Mesajlar: 1363 Nereden: E5&TEM sol şeritten
Tarih: 04.10.2007 - 09:44 Mesaj konusu:
boxer motor kiralık gibi duruyor üzerinde
ne anlıyo bmw bu motorda 1950 lerden beri _________________ Hamit Canbay 0 rh (+) O Şimdi Tatilde (Asker)
116.Jandarma Eğitim Alayı 5. Bölük ÇANAKKALE
aspuzu44@msn.com
Kayıt: Jun 08, 2007 Mesajlar: 984 Nereden: M.S.B. Harita G.K.Lığı Destek Birliği Bilkent/Ankara
Tarih: 04.10.2007 - 10:08 Mesaj konusu:
alman bilm adamları yapmış gene. Ama kafa 2003 GSX-R 600'e benziyo _________________ Profesyonel İstanbul Çocuğu
Askerdemiyim Tatildemi Bilemiyorum.
Şafakta Zaten Çomolokooooo....
Kayıt: Oct 14, 2005 Mesajlar: 1821 Nereden: AFYONKARAHİSAR
Tarih: 04.10.2007 - 10:30 Mesaj konusu:
hakikaten arkadaşlar bu boxer silindirin benim bildiğim avantajı çabuk ısınmaması başka bir özelliği varsa söylermisiniz _________________ Sedat Kumartaşlı A rh(+)
Tarih: 04.10.2007 - 19:06 Mesaj konusu:
Bu motosiklet bazilarinizin sandigi gibi 4 silindiri Japon-Ingiliz-Italyan motosikletlerine degil, ozellikle iki silindirli SS motosikletlerin rakibi.
Yani elmayla portakali mukayese etmemeniz lazim. Bu motosikletlere "Supretwins GTO" deniliyor. Ve "endurance" 24 saat suren mukavemet yarislarinda kullaniliyor.
Baslica rakipleri Ducati 1098S, 999R, 998R ve Mille ( hepsi 150HP ve ustu motosikletler).
BMW 136 HP olmasina ragmen son yapilan iki yarista bunlarin hepsini gecerek birinci oldu.
Dikkatinizi cekerim...
----------
Sedat03,
"boxer" degil. "Boksör" diyoruz, korkmayalim Turkce yazalim. Bu motorun baslica avantaji agirlik merkezinin dusuk olusudur. Bu sayede virajlarda daha az yatirilip daha hizli gidilebiliyor. Yukardaki yazida da gorecegin gibi 136 HP lik bir motorun 150+HP motosikletleri geride birakabilmesinin baska izahi zaten yok.
Diger avantaji ise bakim ve onariminin cok kolay olmasi.
chibo,
Daha once de yazdim, bu boksor motor ile yatilmaz zirvasindan kendinizi kurtarin artik.
Bana hangi motosikleti 30 dereceden fazla yatirabiliyorsaniz yazin, merak ediyorum.
leoparus
BMW boyle bir motosiklet ustunde calisyor bildigim kadariyla.
(resmi tiklarsniz 8MB lik versiyonunu yukleyebilirsiniz)
Tarih: 04.10.2007 - 19:22 Mesaj konusu:
Donald_Duck, Paylaşım için teşekkür
Ama ben orjinal kros HP2'yi tercih ederim.Bayılıyorum o makinaya.Resmini ilk gördüğümde 2 yıl önce resminin başında epey bir oyalanmıştım.Mükemmel bir makina.
Alıntı:
Bana hangi motosikleti 30 dereceden fazla yatirabiliyorsaniz yazin, merak ediyorum.
Bunun silindir kafaları yerle temas edecek gibi.SS makinaların bir çoğu 55-56-56 derece yatabiliyor _________________ _________________________
GSXR-PRO RİDER
OWN THE RACE TRACK
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız