Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - HP2 Sport huzurunuzda...

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

HP2 Sport huzurunuzda...

HP2 Sport huzurunuzda...
Sayfa 1, 2, 3  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Moto Vitrin
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar
Donald_Duck
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: New York

MesajTarih: 04.10.2007 - 04:24    Mesaj konusu: HP2 Sport huzurunuzda... Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Daha once "R1200S Endurance Racer" konsept adi altinda gecen yil sonlarinda ortaya cikip iki silindirli endurance-mukavemet yarislarinda rakiplerine toz yutturan BMW HP2-Sport basina tanitildi ve piyasaya cikiyor.

Teknik detaylari ve tanitimini sonra ekleyecegim... Simdilik fotograflara bir goz atin.

Fotograflari tikladiginizda buyuk boy versiyonunu da yukleyebillirsiniz.

Buyrun, karsinizda BMW HP2-Sport...

[quote]
Başa dön
Donald_Duck Çevrimdışı Donald_Duck Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et AIM Adresi
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
mete_han
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: LEVENT-İSTANBUL

MesajTarih: 04.10.2007 - 06:27    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

BMW ya yakışan estetik ve güzellikte...ama bizim kullanıcılar detaylara takılır...Ön grenaj kafa biçimi istenen agresiflikte değil...daha özenli bir tasarım olabilirdi...
leoparus
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: İstanbul-Üsk.

MesajTarih: 04.10.2007 - 07:35    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Ne zaman BMW'yi japonlara (özellikle SS sınıfında tercih edeceğiz?) merak ediyorum.Fiyat politikasını ve servis ücretlerini(acayip kazık)gözden geçirmedikleri sürece sadece fotolarla yetineceğiz.
Birde merak ettiğim top speed ve hızlanmada japonlara toz yutturan bir modeli ne zaman icat edecekler?Tabi seri üretim olacak ayrıca motogp'de ne zaman göreceğiz? BMW'yi.
Fotolar için teşekkürler DD.
Başa dön
leoparus Çevrimdışı leoparus Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
vampir
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: MERSIN

MesajTarih: 04.10.2007 - 08:13    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Reşat ağabey emeğine sağlık güzel duruyorda bence BMW'nin arabalarına binelim, motorsiklet konusunda almanlar beklenen atağı yapamadılar özellikle SS sınıfında.
Başa dön
vampir Çevrimdışı vampir Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
bekr
Kulüp Üyesi
Kulüp Üyesi

Nereden: izmir

MesajTarih: 04.10.2007 - 08:19    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

teknolojik anlamda üstün bir motosiklet olduğu belli fakat daha agresif bir ön dizayn olsaydı keşke. kuyruk dizaynı mükemmel olmuş. fren ve amortisörler çok kaliteli fiyatı kesin uçuk olur. Alkışlıyorum

Bekir Akgün
06 Yamaha R1 simsiyah
Başa dön
bekr Çevrimdışı bekr Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
DJ-RAMON
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: izmir

MesajTarih: 04.10.2007 - 08:19    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Bencede arabalarına binelim motorsiklette kral belli japonlar . Ayrıca bmw nin motorsikletide pek çekici gelmedi aksine baydı bile.... Beğenmedim
max_49
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 04.10.2007 - 08:20    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

motorundansa arabasını tercih ederim...
eline emeğine sağlık hocam yınede... Alkışlıyorum

BiZiM oLdUğUmUz YeRdE HeRşEy BİZİM yÜzÜmÜzDeN oLuR... max_49
hacker-yoq@hotmail.com
Başa dön
max_49 Çevrimdışı max_49 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
On7_li
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: ÇanFrancisco

MesajTarih: 04.10.2007 - 08:55    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Boxer motorlu racing mi olur yahu.
Evet Bmw nin arabalarına binelim 1200Gs ine binelim Göz kırpıyorum

Arbeit Macht Frei
Başa dön
On7_li Çevrimdışı On7_li Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
chibo
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: cadde

MesajTarih: 04.10.2007 - 09:08    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

On7_li, aynen sana katılıyorum boxer motor racing yatamazsın o makinayla Beğenmedim Beğenmedim
Başa dön
chibo Çevrimdışı chibo Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
aspuzu
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: E5&TEM sol şeritten

MesajTarih: 04.10.2007 - 09:44    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

boxer motor kiralık gibi duruyor üzerinde
ne anlıyo bmw bu motorda 1950 lerden beri
Başa dön
aspuzu Çevrimdışı aspuzu Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
aspire
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: M.S.B. Harita G.K.Lığı Destek Birliği Bilkent/Ankara

MesajTarih: 04.10.2007 - 10:08    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

alman bilm adamları yapmış gene. Ama kafa 2003 GSX-R 600'e benziyo
Başa dön
aspire Çevrimdışı aspire Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
ZXRosman
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Hollanda- Konya

MesajTarih: 04.10.2007 - 10:16    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

BMW, BMWligini bozmadan hos bir motor yapmis! Alkışlıyorum
Paylasim icin tesekkürler DD..
ZXRosman Çevrimdışı ZXRosman Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
sedat03
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: AFYONKARAHİSAR

MesajTarih: 04.10.2007 - 10:30    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

hakikaten arkadaşlar bu boxer silindirin benim bildiğim avantajı çabuk ısınmaması başka bir özelliği varsa söylermisiniz
Donald_Duck
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: New York

MesajTarih: 04.10.2007 - 19:06    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Bu motosiklet bazilarinizin sandigi gibi 4 silindiri Japon-Ingiliz-Italyan motosikletlerine degil, ozellikle iki silindirli SS motosikletlerin rakibi.

Yani elmayla portakali mukayese etmemeniz lazim. Bu motosikletlere "Supretwins GTO" deniliyor. Ve "endurance" 24 saat suren mukavemet yarislarinda kullaniliyor.

Baslica rakipleri Ducati 1098S, 999R, 998R ve Mille ( hepsi 150HP ve ustu motosikletler).

BMW 136 HP olmasina ragmen son yapilan iki yarista bunlarin hepsini gecerek birinci oldu.

Dikkatinizi cekerim... Göz kırpıyorum

----------
Sedat03,

"boxer" degil. "Boksör" diyoruz, korkmayalim Turkce yazalim. Bu motorun baslica avantaji agirlik merkezinin dusuk olusudur. Bu sayede virajlarda daha az yatirilip daha hizli gidilebiliyor. Yukardaki yazida da gorecegin gibi 136 HP lik bir motorun 150+HP motosikletleri geride birakabilmesinin baska izahi zaten yok.

Diger avantaji ise bakim ve onariminin cok kolay olmasi.

chibo,

Daha once de yazdim, bu boksor motor ile yatilmaz zirvasindan kendinizi kurtarin artik.

Bana hangi motosikleti 30 dereceden fazla yatirabiliyorsaniz yazin, merak ediyorum.

leoparus

BMW boyle bir motosiklet ustunde calisyor bildigim kadariyla.

(resmi tiklarsniz 8MB lik versiyonunu yukleyebilirsiniz)

http://www.motordelisi.com/ftopict-23589-beemer.html linkinde anlatmistim.
Başa dön
Donald_Duck Çevrimdışı Donald_Duck Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et AIM Adresi
GSXR-PRO
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: PERTLAND

MesajTarih: 04.10.2007 - 19:22    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Donald_Duck, Paylaşım için teşekkür Alkışlıyorum
Ama ben orjinal kros HP2'yi tercih ederim.Bayılıyorum o makinaya.Resmini ilk gördüğümde 2 yıl önce resminin başında epey bir oyalanmıştım.Mükemmel bir makina. Bravo
Alıntı:

Bana hangi motosikleti 30 dereceden fazla yatirabiliyorsaniz yazin, merak ediyorum.

Bunun silindir kafaları yerle temas edecek gibi.SS makinaların bir çoğu 55-56-56 derece yatabiliyor Bravo
Başa dön
GSXR-PRO Çevrimdışı GSXR-PRO Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Moto Vitrin Tüm saatler GMT +2 Saat
Sayfa 1, 2, 3  Sonraki
1. sayfa (Toplam 3 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©
PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.15 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal