Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - 10.000 ytl ile alınabilecek crosslar

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

10.000 ytl ile alınabilecek crosslar

10.000 ytl ile alınabilecek crosslar
Sayfa 1, 2  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Moto Vitrin
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar
MSami
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: esti şimdi...

MesajTarih: 04.10.2007 - 11:51    Mesaj konusu: 10.000 ytl ile alınabilecek crosslar Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

10.000 ytl ye alınabilecek en ideal crossu arıyorum bir arkadaşımız için 400cc civarı (350, 420, 450) uygun önerileriniz var mı lütfen sadece marka yazmayın model de yazın

ve suzuki dr nin 400 lüğü ile ilgili bilgisi olan varsa yardımcı olsun lütfen... Teşekkürler...
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
firebleda
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: izmit

MesajTarih: 04.10.2007 - 13:23    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

arkadaşım merhaba.bende motocross alacağım bu aralar.10000ytl ye harika motlar alabilirsin benim sana tavsiyem honda crf serisi almandır.crf 250r/x crf 450r/x olabilir.hatta burda bir abimiz crf 250x aldı 2 ay oldu 200 km de daha satıyor sıfır denilir inan.fiyat olarak 11 250 diyor ama pazarlık neden yapılmasınki.250 cc deyip gecme motoru ben kullandım 3.vites debraj kullanmadan tekere geliyo.ben honda crf serisi derim karar senin. Göz kırpıyorum
Başa dön
firebleda Çevrimdışı firebleda Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
MSami
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

MesajTarih: 05.10.2007 - 10:01    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

firebleda, teşekkürler araştıralım onu bi... Bravo
banistercaq
Haber Editörü
Haber Editörü

Nereden: Bahçesehir/Istanbul

MesajTarih: 05.10.2007 - 10:24    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

MSami, Lagdo arkadaşın drz 400 ü var. Kullanma şansım oldu tek kelimeyle çok tatlı bir makina. Seriliği, yol tutuşu çok kısa bi sürede 0-130 yaptım ve tam gaz veya sınırlarda kalkmayarak. Hemen öncesinde xt 125r kullanmıştım ona göre selesi biraz daha konforsuz ama drz ye değer Bravo
Başa dön
banistercaq Çevrimdışı banistercaq Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Sacrosanct
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: Marmaris / Honda Nx4 Falcon 2005

MesajTarih: 06.10.2007 - 13:08    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

valla ben falcon tavsiye ederim al 6500 ytl ye bi tane
üstünede para kalır olmas ise teker eksoz alan deiştirirsin
aynı drz gibi 0-130 hızlanması çok hızlı ve çok şahane bi motor
Sacrosanct Çevrimdışı Sacrosanct Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
MSami
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

MesajTarih: 11.10.2007 - 10:45    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

firebleda, abi crf trafiğeçıkabiliyor mu bu adam trafikte de kullanacak motoru...
speed_racer
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 11.10.2007 - 10:50    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Ne kadar zamandır enduro kullanıyorsun ve tam olarak kullanım amavın ne dir asfalt ve arazi amaçlı mı?yoksa hayır parkurda mı takılacağım diyorsun biraz açarsan iyi olur. Göz kırpıyorum
Başa dön
speed_racer Çevrimdışı speed_racer Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et
MSami
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

MesajTarih: 12.10.2007 - 21:05    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

speed_racer, saol ben cross sevdalısıyım da burada akadaşıma motor arıyoruz dostum arkadaşımın esas istediği DRZ 400 (suzuki) ama ben başka ne bulabiliriz bu paraya diyorum birde CRF nin trafik çıkış izni var mı bunu merak ediyorum 10000-9000 bu aralık için tavsiye edeceğiniz krosları bekliyoruz arkadaşlar SAYGILAR...
fast_rider
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Kocaeli-İzmit

MesajTarih: 12.10.2007 - 21:44    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

MSami, hocam crf nın serılerı trafıge cıkısı yok tamamen arazı ıcın bence drz 400 daha ıdealdir Eger makınaya trafıkte'de ara sıra kullancam ben dıyorsan suzukı drz 400 derım hem enduro yaparsın keyıfle hemde supermoto

Eger daha sert bı makına ıstıyorum sadece arazı ve supermoto yapmak ıstıyorum dersen CRF 450 tam sana göre derım ıstedıgının fazlasıyla verır zevkle ve keyıfle bınersın 103 kg 58 hp

Sacrosanct
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: Marmaris / Honda Nx4 Falcon 2005

MesajTarih: 12.10.2007 - 23:13    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

yada al bi tane xr 650 r 7-7.5 a sonra onu super motoya çevir 1-2 milyar masraf et çok manyak bi makina çıkar bence
Sacrosanct Çevrimdışı Sacrosanct Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
clayd
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: edirne

MesajTarih: 13.10.2007 - 00:08    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Alıntı:

yada al bi tane xr 650 r

güzel fikir Gülümsüyorum
Başa dön
clayd Çevrimdışı clayd Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
fast_rider
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Kocaeli-İzmit

MesajTarih: 13.10.2007 - 08:12    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

XR 650 R kıck startlı arkadaşlar elektrık marş yok onuda düşünmek lazım Gülümsüyorum bırde yenı bınıcıyse aşırı güçlü gelebilir 62 hp az deil bende 600 ü var yetiyo bana
MSami
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

MesajTarih: 13.10.2007 - 17:54    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Sacrosanct, saolun ilgilendiğiniz için...

clayd, saolun dostum...

fast_rider, saol tekrar şimdi bu adamda 200 lük honda vardı bayadır kullanıyor artık daha güçlü ve daha hızlı bir makineye ihtiyaç duduğu için alıyor ama 63 hp gerçekten çokmuş

Hepinize çok teşekkürler başka fikirleriniz olursa dinlemek isterim zaten çok az sayıdayız kros sevdalıları olarak Bravo
Capirossi
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Ystanbul

MesajTarih: 13.10.2007 - 19:15    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

MSami, suzukı en ıyı secım cok tarz bı motor guzel kafa grenaj yaptırırsın cıft far seklı fena derım yanii burada ATOM31, asya200 le anca helaya gıdersın Bravo
MSami
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

MesajTarih: 13.10.2007 - 20:03    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ATOM31, bu tutumun hoş değil genç arkadaşım. (Bu arada Dediğin motor 3500 ytl sanırım sıfır km de nasıl bi kadın bu bu arada yahu???)

Capirossi, DRZ mi diyorsun dostum?
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Moto Vitrin Tüm saatler GMT +2 Saat
Sayfa 1, 2  Sonraki
1. sayfa (Toplam 2 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©
PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.17 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal