Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - Fuara MD olarak topluca gidelim

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

Fuara MD olarak topluca gidelim

Fuara MD olarak topluca gidelim

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Duyurular
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar
mertyamak
Üye
Üye

Nereden: Istanbul [A RH +]

MesajTarih: 04.10.2007 - 15:00    Mesaj konusu: Fuara MD olarak topluca gidelim Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Aklıma böyle bir fikir geldi. Organize etseniz bu işi ve 15-18 Kasım 2007 tarihleri arasında Lütfü Kırdar Uluslararası Kongre ve Sergi Sarayı'nda yapılacak olan Motosiklet 2007 fuarını birlikte ziyaret etsek. Hem tanışmış oluruz, hem hoşça vakit geçirir bol bol fotoğraf çekeriz Gülümsüyorum
Başa dön
mertyamak Çevrimdışı mertyamak Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
oskyy
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: izmir

MesajTarih: 04.10.2007 - 15:27    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

mertyamak, aslında güzel düşünce ama herkesi aynı günde toplamak biraz zor olur. işleri olanlar olabilir ama düşünülebilir!!!...
Başa dön
oskyy Çevrimdışı oskyy Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
devrim11
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: bilecik /söğüt

MesajTarih: 04.10.2007 - 15:31    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

mert güzel düşünmüsün ama herkesi toplamak arkadaşın dedigigibi zor Bravo Bravo Bravo
0554 290 3977
Başa dön
devrim11 Çevrimdışı devrim11 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
GOLYAT34
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: istanbul

MesajTarih: 04.10.2007 - 15:33    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

olablir zaten MD ler bulur bırbırlerını
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: konyaaa

MesajTarih: 04.10.2007 - 15:34    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

mertyamak, aslında çok güzel düşünmüşsün fakat ''Hem tanışmış oluruz''demişsin bizi zaten herkes biliyor Delirdim
FcPro
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: İzmir

MesajTarih: 04.10.2007 - 15:34    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Geçen senelerde olduğu gibi bu senede beraber gidilecektir zaten.. Organizatör arkadaşlar şimdiden planlarına almıştır.. Bravo
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: Konya

MesajTarih: 04.10.2007 - 15:39    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

güzel fikir mütiş olur valla Delirdim
Başa dön
TahiRR Çevrimdışı TahiRR Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
celebi-59
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: ÇORLU

MesajTarih: 04.10.2007 - 15:45    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

bencede tanışmak derken daha burada yeniyiz bu bahaneyle tanışmış oluruz yani Bravo
Başa dön
celebi-59 Çevrimdışı celebi-59 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
avare2
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: İSTANBUL

MesajTarih: 04.10.2007 - 16:00    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

olur olmazmı yanlız bilet işini organizatörlerin halletmesi lazım bulan var bulamıyan var
bide geçen sene 20.00 ytl idi promosyon olursa daha iyi olur tabi

HYOSUNG GT 250
Başa dön
avare2 Çevrimdışı avare2 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
mertyamak
Üye
Üye

Nereden: Istanbul [A RH +]

MesajTarih: 04.10.2007 - 17:37    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

15-18 Kasım arası perşembe, cuma, cumartesi ve pazara denk geliyor. Tabi ki herkes uygun olmayabilir ama daha 1 aydan fazla var, çoğunluğa en uygun olacak gün seçilerek güzel bir organizasyonla maksimum katılım sağlanabilir.
Başa dön
mertyamak Çevrimdışı mertyamak Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
dfg_rang
Üye
Üye

Nereden: bursa

MesajTarih: 16.10.2007 - 17:55    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

arkadaşlar ben bilet ayırttım fakat fiyat bilgisi vermiyor acaba bilgisi olan varmı.Ben arkadaşları topladım inegöl den geliyoruz orada buluşmak ümidiyle.(17 kasım cumartesi)
Başa dön
dfg_rang Çevrimdışı dfg_rang Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
karizmabrk
Üye
Üye

Nereden: istanbul

MesajTarih: 16.10.2007 - 18:02    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

arkadaşlar,online davetiye ile bilet ayırtabilirsiniz hemde %50 indirimli oluyor Gülümsüyorum
www.interteks.com adresine girin,,online davetiye ye tıklayın.Bir kaç bilgi girdikten sonra davetiyenizi %50 indirimli alabilirsiniz Delirdim

.......:::::::Kazasız sürüşler dilerim:::::::.......
Başa dön
karizmabrk Çevrimdışı karizmabrk Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
dfg_rang
Üye
Üye

Nereden: bursa

MesajTarih: 17.10.2007 - 15:53    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Evet bende oradan %50 indirimli olarak bilet aldım fakat biletin asıl fiyatı nedir bu konuda hiçbir bilgi bulamadım yardımcı olursanız sevinirim
Başa dön
dfg_rang Çevrimdışı dfg_rang Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Duyurular Tüm saatler GMT +2 Saat
1. sayfa (Toplam 1 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©
PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.16 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal