Aklıma böyle bir fikir geldi. Organize etseniz bu işi ve 15-18 Kasım 2007 tarihleri arasında Lütfü Kırdar Uluslararası Kongre ve Sergi Sarayı'nda yapılacak olan Motosiklet 2007 fuarını birlikte ziyaret etsek. Hem tanışmış oluruz, hem hoşça vakit geçirir bol bol fotoğraf çekeriz
Tarih: 04.10.2007 - 16:00 Mesaj konusu:
olur olmazmı yanlız bilet işini organizatörlerin halletmesi lazım bulan var bulamıyan var
bide geçen sene 20.00 ytl idi promosyon olursa daha iyi olur tabi _________________ KASK= HAYAT
Kayıt: Oct 02, 2007 Mesajlar: 29 Nereden: Istanbul [A RH +]
Tarih: 04.10.2007 - 17:37 Mesaj konusu:
15-18 Kasım arası perşembe, cuma, cumartesi ve pazara denk geliyor. Tabi ki herkes uygun olmayabilir ama daha 1 aydan fazla var, çoğunluğa en uygun olacak gün seçilerek güzel bir organizasyonla maksimum katılım sağlanabilir.
arkadaşlar ben bilet ayırttım fakat fiyat bilgisi vermiyor acaba bilgisi olan varmı.Ben arkadaşları topladım inegöl den geliyoruz orada buluşmak ümidiyle.(17 kasım cumartesi)
Tarih: 16.10.2007 - 18:02 Mesaj konusu:
arkadaşlar,online davetiye ile bilet ayırtabilirsiniz hemde %50 indirimli oluyor www.interteks.com adresine girin,,online davetiye ye tıklayın.Bir kaç bilgi girdikten sonra davetiyenizi %50 indirimli alabilirsiniz _________________ genç md ci ,yaş 17
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız