Trabzonluyum, Trabzonda yaşamıyorum. Her yıl motosikletimle giderim, Bu yıl ikinci kez giutmeyi planlıyorum tabi havalar iyi olursa. _________________ Risk'e atacağın ikinci bir şansın olmayabilir...
Kayıt: Oct 05, 2005 Mesajlar: 245 Nereden: united states of
Tarih: 06.10.2007 - 13:13 Mesaj konusu:
Herkese Merhabaa,
motorcucihan,
Alıntı:
TARBZONDA MD YOKMU .NEDEN YOK...
demişsin, evet biara vardı hatta tam yeni yeni toparlanıp hevesimizi gidermeye çabalıyorduk, yeni arkadaşlar edindik hatta İstanbul MD den gelen çok değerli misafirlerimizi bile ağırladık ama bir üyenin topiğimize göstermiş olduğu derin ilgi ve alakadan dolayı tüm Trabzon MD küskünlük yaşadı. Artık herkes uzaktan eşlik etmekle yetiniyor. Eğer Trabzon'da isen bilginde vardır kanımca, daha yeni bir kaza şoku yaşadık. Bir arkadaşımız yoğun bakımda...
Neyse tekrar hoşgeldin...
Trabzon MD burada...
Son Mesajdan 4 dakika sonra eklendi:
FcPro, Hayırdır, Trabzon'dan gelin almak pek kolay değildir ama _________________ Sen benim başıma gelen en güzel şeysin.
burcuCU, Ufaklığımdan beri içimde bir uktedir Karadeniz li bir aileye karışmak.. Allah umarım nasip eder.. Bende evlenirim Artık üzerimize düşeni yapacağız _________________
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız