Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - Tekteker ve Stoppie teknikleri

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

Tekteker ve Stoppie teknikleri

Tekteker ve Stoppie teknikleri
Sayfa 1, 2, 3  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Sürüş Teknikleri
Önceki başlık :: Sonraki başlık  

bu video yapılmalımı yapılmamalımı?
a) yapılsın.
93%
 93%  [ 15 ]
b)yapılmasın
6%
 6%  [ 1 ]
Toplam Oylar : 16

Yazar Mesaj
black
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Sivas-Bodrum-Ankara-İstanbul

MesajTarih: 05.10.2007 - 06:23    Mesaj konusu: Tekteker ve Stoppie teknikleri Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Günlerdir düşünüyorum ama çıkar yol bulamadım.
Youtobe'da video.google'da ve benzeri video paylaşım sitelerinde ingilizce tekteker ve stoppie tekniklerini görüşsünüzdür.
Şimdi ingilizce bilmeyen arkadaşlar için videolar hazırlıyım ve bu işi öğretelim diyorum ancak. Herkez deneyip kafasını gözünü yarmasın sonra Şok oldum
Bide şu var tabi. Bendeki makina 600f tekniklerin bir kısmını gösterebilirim ancak gaz ile nasıl oynayacaklarını filan öğretmek için uzun süre tekerde gidebilecek 1000'lik makinalar lazım. Yada ben motorun ön dişlisini küçültüp arka dişliyi büyütecem 3. 4. viteste göstereceğim.
İnternette gösteriler videolarda gaz ile oynamayı öğretilmiyorlar. Tabi bide arka freni kullanma var. Bunun içinde teçhizat gerekli olacak. Ayağı ve eli gösteren kameralar gerekli.
1000cc motorları olan yada dişli kullanan arkadaşlarda gaz ile nasıl oynanacağını ve fren kullanımını gösteren videolar çekerlerse bunları birleştirip işte video deriz. En azından bilmeden uğraşan arkadaşlara yol göstermiş oluruz böylece makinaları kafalarına geçirmezler.

Operatör arkadaşlardan antek ricasında bulunsam ben ekleyemedim Çok gülüyorum

Bu video yapılmalı mı yapılmamalı mı?
black Çevrimdışı black Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
hakkan
Moderatör
Moderatör

Nereden: Istanbul

MesajTarih: 05.10.2007 - 08:20    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Bence hiç de gerek yok ! Herşey bitti, herkes kusursuz, problemsiz motor kullanıyoruz da sıra tekteker'e mi geldi ! Sen iyi olabilirsin ancak inan çok büyük çoğunluk senden fersah fersah uzakta. O yüzden bu teknikleri anlatıp da birilerinin kendilerini sakatlamasına sebep olma derim OK

Eğer motosiklet kullanma konusunda kendine güveniyor ve iyi olduğunu düşünüyosan (ki anladığım kadarıyle oldukça tecrübelisin);
- yüksek hızdan giderken aniden görülen bir engelden nasıl kaçılacağı,
- çok ani frende motoru düşürmeden dengeli olarak nasıl durulacağı,
- viraja yatmışken önünüze çıkan yağ veya su birikintisinden nasıl kaçılacağı gibi hayat kurtaran şeyleri anlatmayı tercih etmelisin.

Hayat riske eden numaralardansa hayat kurtaran teknikler hakkında bilgi vermek her zaman önde olmalı derim OK
YASQ
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: Ystanbul

MesajTarih: 05.10.2007 - 09:03    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Abi zaten bisikletini kömürlüğe atan race almış yollarda terör estiriyo, bi de tekteker öğretmeye çalışırsak o zaman gör sen otobandaki kırmızı renkleri. (Allah göstermesin yaa)
Başa dön
YASQ Çevrimdışı YASQ Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
On7_li
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: ÇanFrancisco

MesajTarih: 05.10.2007 - 09:23    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Bence iyi olur güzel olur. Zaten yapmak isteyen gaza gelen siz istesenizde istemesenizde yapacaktır. En azından tekniğini öğrenirse işi daha kolay olur Bravo

Arbeit Macht Frei
Başa dön
On7_li şimdi Çevrimiçi On7_li Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
xloys
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: bursa

MesajTarih: 05.10.2007 - 19:39    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

eskisine göre insanların alım güçleri arttı tabi motor alanların sayısıda hal böyle olunca bilen bilmeyen durumu olan meraklısı olan altına motoru çekip gazlıyo ve her gün bir motor kazası haberiyle biz burada kahroluyoruz ülkemizde az eğitimle veya hiç eğitim olmadan motor kullananların sayısı giderek artıyor bu durumda teker dersi vermek mi gerek yoksa güvenli sürüş tekniği dersleri mi ? tekere özendirmek doğru değil gibi geliyor bana bu buraya tekerle ilgili konu açmayalım demek değil yanlış anlaşılmasın önce motosiklet kullanmanın ne olduğunu insanlara öğretelim sonra tekerde yaparlar kuyrukta
( kişisel fikrim türkiyede bir an önce kademeli ehliyet sistemine geçilmeli öyle A2 yi alıp iki gün sonra 1000'lik motora binilememeli )

BLUE ANGEL
Başa dön
xloys Çevrimdışı xloys Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
freewing
Moderatör
Moderatör

MesajTarih: 05.10.2007 - 19:47    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Alıntı:

Operatör arkadaşlardan antek ricasında bulunsam ben ekleyemedim

Aradağınız öperatör şu an cevap veremiyor. Ya tuvalette ya da kahve molası vermiş olabilir...

Trafiğe kapalı alanda belli tecrübeye sahip olanlara tavsiye edilir. Haricinde her zaman güvenli sürüşten yanayız.
0 554 824 44 17
Başa dön
freewing Çevrimdışı freewing Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
nosscu
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: mykonos :)

MesajTarih: 05.10.2007 - 19:51    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

freewing, Çok gülüyorum Çok gülüyorum Çok gülüyorum Çok gülüyorum antek bilmiyonmu abi sen ya. Şok oldum

hadiii yaffrum yiii paramı eğlendir beniii Gülümsüyorum
PERT TEAM ,PERT TEAM ,PERT TEAM ,PERT TEAM
Başa dön
nosscu Çevrimdışı nosscu Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
depresif_motorcu
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: izmir

MesajTarih: 05.10.2007 - 19:57    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Alıntı:

- viraja yatmışken önünüze çıkan yağ veya su birikintisinden nasıl kaçılacağı gibi hayat kurtaran şeyleri anlatmayı tercih etmelisin.

aynn Alkışlıyorum
Alkışlıyorum Alkışlıyorum

İzmir MD

Başa dön
depresif_motorcu Çevrimdışı depresif_motorcu Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
_____ReBuilder
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: Gaziantep

MesajTarih: 05.10.2007 - 20:02    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

hakkan, Bravo

xloys demiş ki:
( kişisel fikrim türkiyede bir an önce kademeli ehliyet sistemine geçilmeli öyle A2 yi alıp iki gün sonra 1000'lik motora binilememeli )

bu sadece A2 de olmamalı bence tüm ehliyet sınıflarında olmalı... Bravo
_____ReBuilder Çevrimdışı _____ReBuilder Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
ironman666
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: İzmir - Diyarbakır

MesajTarih: 05.10.2007 - 20:40    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Güvenli sürüş öncelikli tabii. Ama illede ben bu işi show haline dönüştürecem, kolumu başımı bacağımı kıracam, ama en iyi ben show yapacam diyenler buyursublar trafiğe kapalı alanda deneyerek öğrensinler. Bu öğrendiklerini de kendilerine saklasınlar. Olur olmadık yerlerde teker yapanlar yzünden serseri demiyolar mı bize; O yüzden korkmuyorlarmı motorlardan motorculardan ?

Lütfen arkadaşlar biraz bilinçli olalım diyorum. Daha yaşayacak uzuuun yıllarımız olmalı dimi Gülümsüyorum

ZZR Hayranı olmak bi başka...
Başa dön
ironman666 Çevrimdışı ironman666 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
highbrow
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: AVCILAR / İSTANBUL

MesajTarih: 05.10.2007 - 21:01    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Yaw milleti tek tekere teşvik ediyorsun özellikle yenileri Beğenmedim
Bende yeni sayılırım ama hiç ama hiç tek teker düşünmüyorum.
Başa dön
highbrow Çevrimdışı highbrow Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
atak07
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: antalya

MesajTarih: 06.10.2007 - 11:10    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Alıntı:

Bravo Bravo

tekteker çok gerekli bişey olmasada kendini tatmin etmek için herkez yapmaya çalışıyor.önemli olan bilinçsiz yapmasını engellemek.bunun için bu site var.
öncelikle motorumuzun üstünde uzun süre nasıl kalırız bunu ögretmeliyiz.

Beni ninjalara değil,suzilere sorun!
Başa dön
atak07 Çevrimdışı atak07 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
leoparus
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: istanbul-smyrna

MesajTarih: 06.10.2007 - 11:43    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Teker desi verilir irtibat tel:44655645613513556464564 Dil çıkarıyorum
theplayrabbit
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: ThE NoRtH GeTTo Of ThE İzMiR

MesajTarih: 06.10.2007 - 12:09    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

bence teknik öğretmek çok iyi fakat 1 şeyleri aşmışolmaları lağzım yolda insanları motor üzerinde görüyoruz daha denge bile kuramıyorlar Beğenmedim topiği ileriderece teknikler olarak açarsan iyi olur, fakat insanlara birşeyler öğretmeğe çalışman güzel Bravo Alkışlıyorum Bravo
bathu
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: SiNOP

MesajTarih: 06.10.2007 - 12:35    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

tekere kalkma 2. vites yarım debriyaj falan filan Gülümsüyorum ,tekeri kaldırdın .havadaki dengeyi bulunca gaz-firen,gaz-firen Dil çıkarıyorum yürü kim tutar seni
Başa dön
bathu Çevrimdışı bathu Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Sürüş Teknikleri Tüm saatler GMT + 3 Saat
Sayfa 1, 2, 3  Sonraki
1. sayfa (Toplam 3 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©

PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.15 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal