Tarih: 05.10.2007 - 08:14 Mesaj konusu: 2007 Cbr 600rr için, egzoz, cam ve koruma topuzu yardımı...
Arkadaşımın 2007 model Honda Cbr 600rr a egzoz, cam ve koruma topuzu alacağız.
Egzoz olarak devil carbon düşünüyoruz;
Devil carbon tercih etmemizin nedeni yapısından dolayı daha estetik durması, orjinal görünümüne yakın olması.(Plakalık iptali yapılmayacak)
Yoshimura carbon da var ancak Devil ın sesi daha çok hoşumuza gitti.
Cam'ı ise Zero gravity double bubble alalım diyoruz.
Koruma topuzu hakkında ise bilgimiz yok, öncelikle 2007 600rr için koruma topuzu tavsiyesi istiyoruz...
Ve bu 3 parçayı (egzoz,cam,koruma topuzu) en uygun nereden kaça alabiliriz? Kredi kartına taksit seçenekleride olursa tadından yenmez _________________
TWO BROTHERS VARKEN.BENDE TWO BROTHERS VAR 2007 600 RR SAHIBIYIM BU EGZOSTAN BASKA DAHA IYI SES VEREN YOK.
BASKA EGZOS ALANLAR PISMAN OLUP TWO BROTHER ALANLAR VAR.
Ne alaka??? Sen önce tüm yazını büyük harf kullanarak yazma Her taraf Two Brothers dolu zaten Kızılay dağıtmış gibi oldu... Two Brothers güzel egzost laf yok ama fanatiklik de yapmamak lazım Ben DEVIL kullanıyorum; gayet memnunum (Özellikle görünüşünden)...
Koruma takozu için kesmeden olan (No Cut) sadece PUIG alternatifin var şu anda (TR'de tabii ki); o da distribütörü olan MOTOTAŞ'ta ne yazık ki stok dışı... Gümrükte olduğunu, 10 güne kadar geleceğini söylüyorlar... Yurt dışında ise SHOGUN ve R&Gmarka olanlar gayet güzeller... Ve yine bunlar 'No Cut'...
Ön cam Zero Gravity marka henüz gelmedi... PUIG ise yine yukarıda yazdığım durumda...
Bu saydığım markaların distribütörleri hep taksit yapıyor.. DEVIL için ryangt ile konuşman yeterli
Son Mesajdan 3 dakika sonra eklendi:
titi demiş ki:
cam 5000 devirde hafifçe zırrrrrlıyor...
Kardeşim onun kolayı var... Sök camını; al bir çift taraflı bant ve yapıştır; sorunun kalmayacak
Benim de zırıltı var ama anahtarlık zırıldıyor Var mı zırıldamayan anahtarlık satan _________________ HeRKeS RoSSi!! DoKuNMa BaBa TıRT!!!
I dont ride fast, I fly low!
www.istanbulracingteam.org / TüySiKLeT TeaM
kαγα™
Devil alan neden kazıklanıyor genç O zaman Akrapoviç alanlardaki kazık 4mt ha??? Saçma konuşmayın Allah aşkına ya... Kendin taktıysan güle güle kullan, öner hatta... Ama başka markaya .ok atma
Son Mesajdan 1 dakika sonra eklendi:
Arctura demiş ki:
bencede sakın devil alma , fazla kişide olmasın
hahahaa... zaten kaç kişide var... _________________ HeRKeS RoSSi!! DoKuNMa BaBa TıRT!!!
kαγα™
NIye bok atayım kardesım Devıl daha ıyı bır marka bence Akropovıcte ancak suan 600 RR da en ıyı sesı Two brothers verıyor ben cok arastırdım dınledım.Eger ses ıcın alacaksa bu egzos daha ucuz vede en ıyı sesı verıyor o anlamda ben kazıklanma dedım.Yaaa su form bır garıp herkez kendı egosu ıle ugrasıyor ben senın egzosunu kotulemek ıcın soylemedım ama sen o acıdan bakıyorsun
NIye bok atayım kardesım Devıl daha ıyı bır marka bence Akropovıcte ancak suan 600 RR da en ıyı sesı Two brothers verıyor ben cok arastırdım dınledım.Eger ses ıcın alacaksa bu egzos daha ucuz vede en ıyı sesı verıyor o anlamda ben kazıklanma dedım.Yaaa su form bır garıp herkez kendı egosu ıle ugrasıyor ben senın egzosunu kotulemek ıcın soylemedım ama sen o acıdan bakıyorsun
Son Mesajdan 4 dakika sonra eklendi:
KaraRR,Bır de genc flan ne geregı var boyle ?
Genc artıslık kelımeler tutuluyorum.
Adam fıkrını sormus soyledık.
Sen TwoBrothers al demedin ki sadece
2bros al devil alma kaziklanma deyip resmen .ok attın... Çevirmeyelim mevzuyu; siz 2bros ile mutluluklar; hep diyorum herkes Rossi diye... Hem sana nasıl hitap edelim sayın beyefendi? Genç demişiz küfür mü etmişiz Allah'ım ya Dediğim gibi 2 bros ile mutluluklar sana... _________________ HeRKeS RoSSi!! DoKuNMa BaBa TıRT!!!
kαγα™
Tarih: 05.10.2007 - 16:20 Mesaj konusu:
Arkadaşlar tartışmayalım lütfen, güzel güzel seçimimizi yapalım
Two brother ın sesinide dinledik çok harika bir sesi var gerçekten ama motosiklet egzoz unda devil daha çok duyulduğu için devil dedik. Yoksa two brothers da olabilir.
Peki o zaman egzoz seçeneğini ikiye çıkaralım, devil ve two brodhers. Seçim yapmak için fiyatlarını bilmemiz lazım önce... _________________
Tüm saatler GMT +2 Saat Sayfa 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8Sonraki
1. sayfa (Toplam 8 sayfa)
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız