Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - 2007 Cbr 600rr için, egzoz, cam ve koruma topuzu yardımı...

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

2007 Cbr 600rr için, egzoz, cam ve koruma topuzu yardımı...

2007 Cbr 600rr için, egzoz, cam ve koruma topuzu yardımı...
Sayfa 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Moto Aksesuar
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar
On7_li
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: ÇanFrancisco

MesajTarih: 05.10.2007 - 08:14    Mesaj konusu: 2007 Cbr 600rr için, egzoz, cam ve koruma topuzu yardımı... Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Arkadaşımın 2007 model Honda Cbr 600rr a egzoz, cam ve koruma topuzu alacağız.
Egzoz olarak devil carbon düşünüyoruz;

Devil carbon tercih etmemizin nedeni yapısından dolayı daha estetik durması, orjinal görünümüne yakın olması.(Plakalık iptali yapılmayacak)
Yoshimura carbon da var ancak Devil ın sesi daha çok hoşumuza gitti.

Cam'ı ise Zero gravity double bubble alalım diyoruz.

Koruma topuzu hakkında ise bilgimiz yok, öncelikle 2007 600rr için koruma topuzu tavsiyesi istiyoruz...

Ve bu 3 parçayı (egzoz,cam,koruma topuzu) en uygun nereden kaça alabiliriz? Kredi kartına taksit seçenekleride olursa tadından yenmez Göz kırpıyorum

Arbeit Macht Frei
Başa dön
On7_li Çevrimdışı On7_li Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
titi
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: İstanbul

MesajTarih: 05.10.2007 - 08:26    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Benim mücahitte cam puig,topuz puig,egsoz devil...Bu kombinasyondan gayet memnunum ama cam 5000 devirde hafifçe zırrrrrlıyor...
titi Çevrimdışı titi Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
On7_li
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 05.10.2007 - 14:36    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Yokmu arkadaşlar bilgisi olan...

Arbeit Macht Frei
Başa dön
CRAZYSPEED
Üye
Üye

MesajTarih: 05.10.2007 - 14:51    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

SAKIN GIDIP DEVIL ALMA

TWO BROTHERS VARKEN.BENDE TWO BROTHERS VAR 2007 600 RR SAHIBIYIM BU EGZOSTAN BASKA DAHA IYI SES VEREN YOK.

BASKA EGZOS ALANLAR PISMAN OLUP TWO BROTHER ALANLAR VAR.
Başa dön
CRAZYSPEED Çevrimdışı CRAZYSPEED Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
KaraRR
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: IsTaNBooL

MesajTarih: 05.10.2007 - 15:23    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

CRAZYSPEED demiş ki:
SAKIN GIDIP DEVIL ALMA

TWO BROTHERS VARKEN.BENDE TWO BROTHERS VAR 2007 600 RR SAHIBIYIM BU EGZOSTAN BASKA DAHA IYI SES VEREN YOK.

BASKA EGZOS ALANLAR PISMAN OLUP TWO BROTHER ALANLAR VAR.

Ne alaka??? Sen önce tüm yazını büyük harf kullanarak yazma OK İyi fikir Her taraf Two Brothers dolu zaten Kızılay dağıtmış gibi oldu... Şok oldum Şok oldum Two Brothers güzel egzost laf yok ama fanatiklik de yapmamak lazım İyi fikir Ben DEVIL kullanıyorum; gayet memnunum (Özellikle görünüşünden)... OK

Koruma takozu için kesmeden olan (No Cut) sadece PUIG alternatifin var şu anda (TR'de tabii ki); o da distribütörü olan MOTOTAŞ'ta ne yazık ki stok dışı... Gümrükte olduğunu, 10 güne kadar geleceğini söylüyorlar... Yurt dışında ise SHOGUN ve R&Gmarka olanlar gayet güzeller... Ve yine bunlar 'No Cut'...
Ön cam Zero Gravity marka henüz gelmedi... PUIG ise yine yukarıda yazdığım durumda...
Bu saydığım markaların distribütörleri hep taksit yapıyor.. DEVIL için ryangt ile konuşman yeterli Bravo

Son Mesajdan 3 dakika sonra eklendi:

titi demiş ki:
cam 5000 devirde hafifçe zırrrrrlıyor...

Kardeşim onun kolayı var... Sök camını; al bir çift taraflı bant ve yapıştır; sorunun kalmayacak Bravo

Benim de zırıltı var ama anahtarlık zırıldıyor Gülümsüyorum Var mı zırıldamayan anahtarlık satan ? Gülümsüyorum
kαγα™
Başa dön
KaraRR Çevrimdışı KaraRR Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
CRAZYSPEED
Üye
Üye

MesajTarih: 05.10.2007 - 15:36    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ADAM YENI ALIYOR EGZOSU GıDIPTE DEVIL ALIP KAZIKLANMASINMISN TWO BROTHER HEM DAHA DA UCUZ.
Başa dön
Arctura
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: iST

MesajTarih: 05.10.2007 - 15:38    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

bencede sakın devil alma , fazla kişide olmasın Gülümsüyorum

Arctura
Istanbul Racing Team
Başa dön
Arctura Çevrimdışı Arctura Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
KaraRR
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 05.10.2007 - 15:40    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Devil alan neden kazıklanıyor genç ? O zaman Akrapoviç alanlardaki kazık 4mt ha??? Öfkeliyim Saçma konuşmayın Allah aşkına ya... Kendin taktıysan güle güle kullan, öner hatta... Ama başka markaya .ok atma

Son Mesajdan 1 dakika sonra eklendi:

Arctura demiş ki:
bencede sakın devil alma , fazla kişide olmasın Gülümsüyorum

hahahaa... zaten kaç kişide var... Çok gülüyorum
kαγα™
Başa dön
KaraRR Çevrimdışı KaraRR Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
CRAZYSPEED
Üye
Üye

MesajTarih: 05.10.2007 - 15:45    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

NIye bok atayım kardesım Devıl daha ıyı bır marka bence Akropovıcte ancak suan 600 RR da en ıyı sesı Two brothers verıyor ben cok arastırdım dınledım.Eger ses ıcın alacaksa bu egzos daha ucuz vede en ıyı sesı verıyor o anlamda ben kazıklanma dedım.Yaaa su form bır garıp herkez kendı egosu ıle ugrasıyor ben senın egzosunu kotulemek ıcın soylemedım ama sen o acıdan bakıyorsun Göz kırpıyorum

Son Mesajdan 4 dakika sonra eklendi:

KaraRR,Bır de genc flan ne geregı var boyle ?

Genc artıslık kelımeler tutuluyorum.

Adam fıkrını sormus soyledık.
Başa dön
ZX-636R
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 05.10.2007 - 15:50    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

daha ucuz ve daha cok ses veen bir yontem var...

hiç egzoz alma hatta std egzozu sök Çok gülüyorum
Başa dön
ZX-636R Çevrimdışı ZX-636R Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
KaraRR
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 05.10.2007 - 15:57    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

CRAZYSPEED demiş ki:
NIye bok atayım kardesım Devıl daha ıyı bır marka bence Akropovıcte ancak suan 600 RR da en ıyı sesı Two brothers verıyor ben cok arastırdım dınledım.Eger ses ıcın alacaksa bu egzos daha ucuz vede en ıyı sesı verıyor o anlamda ben kazıklanma dedım.Yaaa su form bır garıp herkez kendı egosu ıle ugrasıyor ben senın egzosunu kotulemek ıcın soylemedım ama sen o acıdan bakıyorsun Göz kırpıyorum

Son Mesajdan 4 dakika sonra eklendi:

KaraRR,Bır de genc flan ne geregı var boyle ?

Genc artıslık kelımeler tutuluyorum.

Adam fıkrını sormus soyledık.

Sen TwoBrothers al demedin ki sadece

2bros al devil alma kaziklanma deyip resmen .ok attın... Çevirmeyelim mevzuyu; siz 2bros ile mutluluklar; hep diyorum herkes Rossi diye... Hem sana nasıl hitap edelim sayın beyefendi? Genç demişiz küfür mü etmişiz Allah'ım ya Öfkeliyim Dediğim gibi 2 bros ile mutluluklar sana...
kαγα™
Başa dön
CRAZYSPEED
Üye
Üye

MesajTarih: 05.10.2007 - 16:04    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Yaaaa tamam bırsey demıyorum ben.

Burası bıraz ezık dolu yaaa.Bu arkdas kesınlık DEvıl alsın o zaman.

Ben neyı cevırecegım yazdıgım yazılar ortada bırden alvlendın.Devıl alma dıyınce.
Alllah bılır sende devıl sokturup Two brothers almayı dusunuyorsundur Çok gülüyorum

Genc herkeze denemez ne anlama geldıgını ogren o zaman GENC Göz kırpıyorum
Başa dön
On7_li
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 05.10.2007 - 16:20    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Arkadaşlar tartışmayalım lütfen, güzel güzel seçimimizi yapalım Gülümsüyorum Göz kırpıyorum
Two brother ın sesinide dinledik çok harika bir sesi var gerçekten ama motosiklet egzoz unda devil daha çok duyulduğu için devil dedik. Yoksa two brothers da olabilir.
Peki o zaman egzoz seçeneğini ikiye çıkaralım, devil ve two brodhers. Seçim yapmak için fiyatlarını bilmemiz lazım önce...

Arbeit Macht Frei
Başa dön
oskyy
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: izmir

MesajTarih: 05.10.2007 - 16:24    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

iki dakka yerimizde duramıyoruz yaw Çok gülüyorum Çok gülüyorum şahsen bana sorsan devil derdim Gülümsüyorum Gülümsüyorum Gülümsüyorum
Başa dön
oskyy Çevrimdışı oskyy Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
CRAZYSPEED
Üye
Üye

MesajTarih: 05.10.2007 - 16:24    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

800 ytl 8 taksıt montaj dahıl ben taktırdım 20 lırada ustaya verırsın
Başa dön
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Moto Aksesuar Tüm saatler GMT +2 Saat
Sayfa 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  Sonraki
1. sayfa (Toplam 8 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©
PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.17 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal