Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - virago 250 araniyor

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

virago 250 araniyor

virago 250 araniyor

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> İkinci El
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar Mesaj
asterix
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

MesajTarih: 28.12.2003 - 17:56    Mesaj konusu: virago 250 araniyor Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

93 ve yukarisi temiz uygun fiyata 250 virago ariyorum...
Başa dön
asterix Çevrimdışı asterix Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
Mr-Metal
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: batyKKent

MesajTarih: 28.12.2003 - 22:16    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

abi git rabel al.. bak ece apla satıyor Gülümsüyorum
Başa dön
Mr-Metal Çevrimdışı Mr-Metal Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
asterix
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

MesajTarih: 28.12.2003 - 22:24    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ece abla rebel a kaç opara istiyo model nedir...pek para verilecek motorda degil aslinda rebel fiyatlari sisirme
Başa dön
Mr-Metal
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 28.12.2003 - 22:48    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ece apla aprilla rs 250 istiyor. alırken satacaktı... pm at kendisine
Başa dön
ECEDOGUKAN
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: ystanbul

MesajTarih: 29.12.2003 - 13:50    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Bak kardes bende zamanında vırago dıye tutturan 535 alıp sonrada onu satan ve rebel alan bırıyım.Benım motorum cok temız ben ona gozum gıbı baktım bakımları vs.hep yapıldı.Evet satıyorum.Dun bır musterısı cıktı cocuk Gelıboluda haber beklıyorum ondan.Sen cok eskı bır model ıstıyosun benımkı uymaz sana zannedersem.2000 MODEL 7 .000KM DE sisybar var. Kazası yok .Fıyatları sısırme dıyosun ama ucuz aldıgın motoru da bakımlarıyla aynı fıyata getırırsın bıde ugrasırsın.Bende rebelımı alırken bıraz pıyasadan pahalı aldım ama basıma hıc sorun cıkartmadı.Sana bol sans kardes genede.
ZINDABAT PAKISTAN
Başa dön
ECEDOGUKAN Çevrimdışı ECEDOGUKAN Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
asterix
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

MesajTarih: 29.12.2003 - 15:29    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

tesekkurler ece ama eski motordan bu kadar korkmamali bence...yani dededis 2 dayisi ve 4 kuzeni motorsiklet tamircisi olan biri icin birkac yillik motor almak urkutucu degil yanlizca racing japın teknolojisi olan motorlardan korkuyorum masraf olarak...mesela senin alacagin gilera 250 tam elde patlayacak motor...rebel evet teknoloji olrak v olmadigi ve duz oldugunicin bence senelerce sorun cikarmayacak bir motora sahip..viragoya katiliyorum v motor arabadada sorun cikarir ama yinede devir olarak yuklenilmeyen motor modeli ne olursa olsun sorun yasatmaz...bence..birde parcalarinin bol bulunmasi onemli pek yayginlasmadi ulkemizde..bakalim banada bol sans...
Başa dön
ECEDOGUKAN
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 29.12.2003 - 16:56    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Senın 7 kokenın motorcuymus kardes o zaman ne dıyeyım.Bence sen onlardan yardım alarak daha ıyı bulursun motoru.Cevrelerı genıstır onların kuzenler vs.Sanslısın.RS e gelınce temız bır bulabılsem ben ona C4 yukler patlama sıddetınıde arttırrım.Ben racıng alıcamö ve satmıcam bırlıkte yaslanıcaz.
ZINDABAT PAKISTAN
Başa dön
asterix
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

MesajTarih: 29.12.2003 - 17:50    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

benimde hedefim racin hayabusanın arkasina bindikten sonra karar verdim ama onde hafif motorla baslamak lazim zira bi yerlere sinek gibi yapismak var bu is bence biraz sabir isi gaza gelipte uzerine cikmadan iyice kurdu olmak gerek bence rs le ugrasma derim birkac senedir biniyorsun basla bi gs 500 yada 600 lukle yavas gidersin
Başa dön
Mr-Metal
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 30.12.2003 - 02:17    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

bence 600 lük kullanmak bile biraz delilik istiyor... ben arkadaşın zzr 600 e bindiğimde bağırsaklarım arkadan çıktı sandım Gülümsüyorum sadece git gel için kullanacaksan rebel bile yeterli.. ama benim gibi manyak olur da her hafta sonu şehirdışı gezisi yapmak istiyorsan o başka tabi Gülümsüyorum bir de arkadaşların arabayla karşılaştırmaya çalışırlarsa iyice hırs yapıyorsun.. ben adama hayabusa diyorum adam bana konsept araba söylüyor Gülümsüyorum yada f1 lerden bahsediyor.. salak, ben de sana tomahawk gösteririm o zaman... )
Başa dön
ECEDOGUKAN
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 30.12.2003 - 11:02    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ölüm makinası o arkadaslar.Amannnnnnnnnn ha!rs konusunda bende karamsarlasmaya basladım bakalım.Ama ben racıng kullanmadan kendımı motor kullanmıs gıbı hıssetmıcem benı anlıyomusunuz.Ya sabır bakalım
ZINDABAT PAKISTAN
Başa dön
asterix
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

MesajTarih: 30.12.2003 - 15:15    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

tutkular risklerle yaşanır bence..hayatin her alanında riskler var sadece bu zevki risk duzeyini en aza indirerek yaşamak gerek mesela trafikte hızlı değilde boş yolda hızlı gitmek gibi elbiseler ve korumalar a katılıyorum kesinlikle onlardan alacagim ayakkabılar ozellikle..araba kullanirken nasil emniyet kemeri ni takiyorsak aliskanlik olrak hatta bir reflextir bu bizimde bu elbise kask ve ayakkabilari bu sekilde giymemiz gerek...o zaman ccnin fazla bir onemi yok bence hizda bilincli yapilmali gerci benim gibi medical bi catlak icin gecerli olmasada Gülümsüyorum
Başa dön
Mr-Metal
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 30.12.2003 - 22:04    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ben motoru almadan şu hava yastıklı montlardan alıcam.. ddaha güvenli.. kalça, boyun bel kırılma-zedelenmelerine karşı bire bir...
Başa dön
AlenAlper
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 17.03.2005 - 01:49    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

edit
Yanlış topic...Pardon
gokhan7007
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

Nereden: ANTALYA

MesajTarih: 20.03.2005 - 03:15    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Bir arkadaşımda 250 lik Virago var 99 model çok temiz 5,500 ytl istiyor..
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> İkinci El Tüm saatler GMT + 3 Saat
1. sayfa (Toplam 1 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©

PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.15 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal