Kayıt: Mar 10, 2007 Mesajlar: 1421 Nereden: Büyükçekmece/İstanbul
Tarih: 06.10.2007 - 01:01 Mesaj konusu:
Kardeşim yine gelemedim ben kusurma bakmayın!
Ramazan dolayısı ile hergün bir davete gidiyorum
Resimlerde olmasa hasret kalacağız yüzünüze
KONYA MD
ALLAH muhabbetinizi arttırsın... _________________
abi paylaşım güzel olmuş ellerine sağlık
o akşam orda olmak güzeldii _________________ [img]http://img152.imageshack.us/img152/4654/n6265041595576538896uv1.jpg[/img]
wild_man35@hotmail.com®---- zx6rr_rider@hotmail.com®
Kayıt: Nov 24, 2006 Mesajlar: 5275 Nereden: united states of KONYA
Tarih: 06.10.2007 - 01:07 Mesaj konusu:
harika bir akşamdı katılan herkese teşekkürler aramıza yeni katılan arkadaşlarımızı tanımak güzeldi tanıştığımıza memnun oldum anladın sen onu alaca bende senden haber bekliyorum _________________
Muhabbetin beli yine fena kırılmış sanırım sonlara doğru HaYaBuSa, Ahmet abim senin özellikle ÖMER abiyle bir fotonu bekliyorum anladın sen onu
Konya MD'ye edilcek laf yok zaten her zamanki gibi süpersiniz _________________ s''O''ciety şimdi asker Şırnak Akdizgin-Komando
Yine çoookk güzel bir geceydi katılan bütün arkadaşlarıma teşekkürler evet yeni katılanlarda oldu ve eski motorcularımızdan Sadettin abim boyacı Samet abim ilk defa katılıyorlardı toplatılarımıza onlarada ayrı bir teşekkür ederim
Konya MD nin Dikkatine...!!!07.10.2007 Pazar günü saat 14.00 da Evliya çelebi parkında toplanıyoruz duyanlar duymayanlara duyursun
ha bu arada söölemeden edemicem şükrü abi ii tişört sattın şaka maka kaç para kar ettin doğru sööle söz aramızda kalıcak
kimselere söölemicem
iyi kârı varsa bende giriyim bu tişört işine _________________ [img]http://img152.imageshack.us/img152/4654/n6265041595576538896uv1.jpg[/img]
wild_man35@hotmail.com®---- zx6rr_rider@hotmail.com®
kaancoleman, kanka bu kaç oldu,gelecem diyorsun snra zxrhalit gibi ''Yan yattım çamura battm'' bahaneleri uyduruyorsun'' ben seni Macur pazarında denkgetiririm
piranha35, bundan sonra devamlı aramızda olmn dileğiyle Mehmet'im
sTaRt, bugünde kaynayarak geçti
ali_42, Ali abim senide haftalar sonra aramızdagörek güzeldi.Özlemişiz seni
society, teşekkür ederim Enes..Ömer abime yaklaşabilsem bi hatra fotosu çektirecem.Şükrü babayla çektirsem olmaz mı _________________ BoZKuRT MD
AhMeT BoZKuRT-MaDe iN KaYSeRi
Tüm saatler GMT +2 Saat Sayfa 1, 2, 3, 4, 5Sonraki
1. sayfa (Toplam 5 sayfa)
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız