Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - Konya MD Öykü Cafe Fotoları 05.10.07

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

Konya MD Öykü Cafe Fotoları 05.10.07

Konya MD Öykü Cafe Fotoları 05.10.07
Sayfa 1, 2, 3, 4, 5  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Geziler-Buluşmalar-Etkinlikler
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar
Hayabusa
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: KoNYa

MesajTarih: 06.10.2007 - 00:59    Mesaj konusu: Konya MD Öykü Cafe Fotoları 05.10.07 Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Bu akşam da diğer Cuma akşamlarını aratmayacak kadar güzeldi...

Geceye gelen eski motorcu abilerimiz bizleri sevindirdi...

Toplantıdan önce bir kaç iyi MD li oMeR_BoZKuRT un iftar davetlisiydik...
Göz kırpıyorum

Toplantıya bir saat önceden gidip daha sigara dumanınından nasiplenmemiş yerdeki temiz havayı bol bol ciğerlerimize topladık

Toplantıya ilk gelen araba hastası kardeşimiz ve nişanlısı

hondarslan,o duman nerden çıkıyor öyle Şok oldum

piranha35-HaYaBuSa-Ali_42

Kaskı tavana asma çalışmaları hondarslan ın boyu yetmedi

Zx12aLi-Sadettin-hondarslan

TahiRR-capodelcapo-Sadettin-Racehasan

oMeR_BoZKuRT-SİYAH10-Zx12aLi

piranha35-HaYaBuSa-Ali_42

oGuZ_HaN

gsxr600

Konya'nın eski ve efsane motorcularından Samet abi,Eşi ve Karayolcu Mustafa Abi

abuk

Fotoğrafcımız cbrmusti

Yine Tırnaklarını yiyor Sinirlendim

zxrhalit dağılmaya 10 dk kala geldi Sinirlendim

Racehasan

capodelcapo-ALACA

AhMeT BoZKuRT-MaDe iN KaYSeRi
Başa dön
Hayabusa Çevrimdışı Hayabusa Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
sTaRt
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: ankara

MesajTarih: 06.10.2007 - 01:01    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

gene yapmışsınız kaynatmanın kralını hehe..
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Büyükçekmece/İstanbul

MesajTarih: 06.10.2007 - 01:01    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Kardeşim yine gelemedim ben kusurma bakmayın!
Ramazan dolayısı ile hergün bir davete gidiyorum Delirdim
Resimlerde olmasa hasret kalacağız yüzünüze Alkışlıyorum
KONYA MD Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum
ALLAH muhabbetinizi arttırsın...

www.motokolik.com

Başa dön
kaancoleman Çevrimdışı kaancoleman Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
piranha
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: KONYA

MesajTarih: 06.10.2007 - 01:05    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

abi paylaşım güzel olmuş ellerine sağlık Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum
o akşam orda olmak güzeldii Bravo
piranha Çevrimdışı piranha Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder AIM Adresi Yahoo Messenger MSN Messenger
ali_42
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: united states of KONYA

MesajTarih: 06.10.2007 - 01:07    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

harika bir akşamdı katılan herkese teşekkürler aramıza yeni katılan arkadaşlarımızı tanımak güzeldi tanıştığımıza memnun oldum anladın sen onu alaca bende senden haber bekliyorum Bravo Dil çıkarıyorum
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 06.10.2007 - 01:10    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Muhabbetin beli yine fena kırılmış sanırım sonlara doğru Bravo Bravo
HaYaBuSa, Ahmet abim senin özellikle ÖMER abiyle bir fotonu bekliyorum anladın sen onu Göz kırpıyorum Göz kırpıyorum
Konya MD'ye edilcek laf yok zaten her zamanki gibi süpersiniz Alkışlıyorum
society Çevrimdışı society Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
capodelcapo
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 06.10.2007 - 01:21    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Yine çoookk güzel bir geceydi katılan bütün arkadaşlarıma teşekkürler evet yeni katılanlarda oldu ve eski motorcularımızdan Sadettin abim boyacı Samet abim ilk defa katılıyorlardı toplatılarımıza onlarada ayrı bir teşekkür ederim

Konya MD nin Dikkatine...!!!07.10.2007 Pazar günü saat 14.00 da Evliya çelebi parkında toplanıyoruz duyanlar duymayanlara duyursun
Başa dön
capodelcapo Çevrimdışı capodelcapo Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et Yahoo Messenger MSN Messenger
piranha
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 06.10.2007 - 01:21    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ha bu arada söölemeden edemicem şükrü abi ii tişört sattın şaka maka kaç para kar ettin doğru sööle söz aramızda kalıcak Gülümsüyorum Bravo
kimselere söölemicem Bravo
iyi kârı varsa bende giriyim bu tişört işine Göz kırpıyorum
piranha Çevrimdışı piranha Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder AIM Adresi Yahoo Messenger MSN Messenger
Hayabusa
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: KoNYa

MesajTarih: 06.10.2007 - 01:22    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

kaancoleman, kanka bu kaç oldu,gelecem diyorsun snra zxrhalit gibi ''Yan yattım çamura battm'' bahaneleri uyduruyorsun'' ben seni Macur pazarında denkgetiririm Sinirlendim

piranha35, bundan sonra devamlı aramızda olmn dileğiyle Mehmet'im Bravo

sTaRt, bugünde kaynayarak geçti Dil çıkarıyorum

ali_42, Ali abim senide haftalar sonra aramızdagörek güzeldi.Özlemişiz seni Göz kırpıyorum

society, teşekkür ederim Enes..Ömer abime yaklaşabilsem bi hatra fotosu çektirecem.Şükrü babayla çektirsem olmaz mı Şok oldum

AhMeT BoZKuRT-MaDe iN KaYSeRi
Başa dön
Hayabusa Çevrimdışı Hayabusa Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
Batuuu
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 06.10.2007 - 01:22    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Güzel geçmiş belli... Göz kırpıyorum

"Doğruların gözle görülmeyen orduları vardır"..
Başa dön
Batuuu Çevrimdışı Batuuu Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
capodelcapo
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 06.10.2007 - 01:25    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

piranha35, Hepsi kar Dil çıkarıyorum yok ne karı bide kargo parası verecem onlara ama çok istersen hemen sana devredeyim sen getirt sat ha ne dersin Çok gülüyorum Çok gülüyorum
Başa dön
capodelcapo Çevrimdışı capodelcapo Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et Yahoo Messenger MSN Messenger
motodrag
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: konya

MesajTarih: 06.10.2007 - 01:27    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Bravo süper bir gece olmuş gelmeyi çok istiyorum fakat işlerim nedeniyle olmuyor şimdilik resimlerle yetiniyoruz konya md harika Alkışlıyorum Alkışlıyorum
Başa dön
motodrag Çevrimdışı motodrag Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
piranha
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 06.10.2007 - 01:29    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

valla ben 50 den aşağı satmam abi iyi düşün derim sonra sen madem organizatörsün sana 49 oluur Çok gülüyorum
Başa dön
On7_li
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: ÇanFrancisco

MesajTarih: 06.10.2007 - 01:30    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Allah bozmasın Konya MD, çok iyi gidiyorsunuz Göz kırpıyorum Alkışlıyorum

Arbeit Macht Frei
Başa dön
On7_li Çevrimdışı On7_li Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
kaancoleman
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Büyükçekmece/İstanbul

MesajTarih: 06.10.2007 - 01:30    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

HaYaBuSa, ömür biter ALLAH'ın günü bitmez Çok gülüyorum
Geliriz be kardeşim...KISMET

www.motokolik.com

Başa dön
kaancoleman Çevrimdışı kaancoleman Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Geziler-Buluşmalar-Etkinlikler Tüm saatler GMT +2 Saat
Sayfa 1, 2, 3, 4, 5  Sonraki
1. sayfa (Toplam 5 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©
PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.19 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal