Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - AMAN ARKADAŞLAR DİKKAT. KALDIRMA PARK KONUSU

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

AMAN ARKADAŞLAR DİKKAT. KALDIRMA PARK KONUSU

AMAN ARKADAŞLAR DİKKAT. KALDIRMA PARK KONUSU
Sayfa 1, 2  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar
derkunt
Haber Editörü
Haber Editörü

Nereden: İstanbul Anadolu MD

MesajTarih: 06.10.2007 - 11:02    Mesaj konusu: AMAN ARKADAŞLAR DİKKAT. KALDIRMA PARK KONUSU Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

HABER HÜRRİYRT GAZETESİNDEN

HATAY’ın Yayladağı Kaymakamı Süleyman Çelebi, kaldırımda oturup gazete okuyan emekli 45 yaşındaki Halil Demirci’ye ‘yaya yolunu işgal ettiği’ gerekçesiyle 58 YTL para cezası kestirdi.

Önceki gün sıcaktan bunalan Milli Eğitim'de hizmetli memur olarak çalışırken ayağındaki sakatlık nedeniyle malulen emekli olan Halil Demirci, Tutlubahçe Mahallesi Atatürk Caddesi’ndeki evinin karşısında, kaldırımdaki çınar ağacının altına sandalye koyup, gölgesinde gazete okumaya başladı. İddiaya göre bir süre sonra 3 çocuk babası Demirci'nin yanına gelen Kaymakam Süleyman Çelebi, “Burada oturamazsın, kaldırımı işgal ediyorsun” dedi. Ardından, polise haber verip, Kabahatler Kanunu’nun 38’inci maddesine göre Demirci’ye 58 YTL para cezası kestirdi. Ceza, polis memurları Mustafa Eser ve Murat Kımırtı tarafından düzenlenen ceza tutanağı ile Demirci’ye tebliğ edildi.

Kaldırımların işgaline karşı uygulanacak cezayı içeren Kabahatler Kanunu’nun 38’inci maddesinde “Yetkili makamların açık ve yazılı izni olmaksızın meydan, cadde, sokak veya yayaların gelip geçtiği kaldırımları işgal eden veya buralarda mal satışa arz eden, inşaat malzemesi yığan kişiye idari para cezası verilir” deniyor.

Bu kanunla bizlerede CEZA uygulamasına gidebilir BELEDİYELER

HABERİ MERAK EDENLERE HABER LİNKİ

http://www.hurriyet.com.tr/gundem/7433612.asp?m=1
Başa dön
derkunt Çevrimdışı derkunt Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
NighteXpresS
Motordelisi
Motordelisi

MesajTarih: 06.10.2007 - 11:06    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

derkunt, iyi de Bunun motordelisi.com ile alakası ne?
Ya da şöyle diyelim Niye VİP e açmadın konuyu?
Başa dön
NighteXpresS Çevrimdışı NighteXpresS Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
derkunt
Haber Editörü
Haber Editörü

MesajTarih: 06.10.2007 - 11:16    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Beldiye zabıtaları bir kaç kez benide kaldırıma park kunusunda uyardı. Kadıköy çarşısına gittiğimde. Kendilerine gelir yada başka bir çıkar için dert olabilirler. Bu belediye zabıtalarının eline bir örnek olacak. Bir şekilde motorlada kaldırımı işgal ediyorsun diye uygulama yapabilir Belediye.
Başa dön
eradnan
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Antalya

MesajTarih: 08.10.2007 - 04:14    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

motosikleti kaldırıma park ederseniz trafik poliside zabıtada size ayrı ayrı ceza kesebilir....
kardereli
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 08.10.2007 - 04:26    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

kaldırım yayalar içindir ancak kaymakamın yaptığı işgüzarlık olmuş
Başa dön
kardereli Çevrimdışı kardereli Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
SRAD-HAN
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: 35nci.OTOBAN TUGAY K.LIĞI..

MesajTarih: 08.10.2007 - 09:02    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

bunun altında baska bi olay vardır bence. adam kaymakam olduğunu bilmeden diklenmiştir v.s sana ne otururum filan tarzında inatlaş söz konusu olmuştur.sonunda kaymakamda bunu yapmıştır. yoksa mantık dışı.
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: istanbul/bagdat caddesi

MesajTarih: 08.10.2007 - 10:14    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ya ben caddebostanda dükkanımın önündeki kaldırıma parkediyorum hep, yola parketsek park etmeye çalışan arabalar düşürüyolar çarpıp ki daha 2 hafta önce düşürdüler granajım aynam kırıldı Üzgünüm

F.Volkan Mutlu (0RH+) YAMAHA R1
Başa dön
Vulcan_Lionheart Çevrimdışı Vulcan_Lionheart Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
derkunt
Haber Editörü
Haber Editörü

MesajTarih: 11.10.2007 - 09:46    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

eradnan demiş ki:
motosikleti kaldırıma park ederseniz trafik poliside zabıtada size ayrı ayrı ceza kesebilir....

Vulcan_Lionheart demiş ki:

Tarih: 2007-10-08, 11:14:27 Mesaj konusu:

--------------------------------------------------------------------------------

ya ben caddebostanda dükkanımın önündeki kaldırıma parkediyorum hep, yola parketsek park etmeye çalışan arabalar düşürüyolar çarpıp ki daha 2 hafta önce düşürdüler granajım aynam kırıldı Üzgünüm

İŞTE KONU BU ASLINDA BU KONUDA NE YAPMAK LAZIM?

BİR FİKRİ OLAN VARMI?
Başa dön
max_49
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 11.10.2007 - 09:58    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

saçma Beğenmedim Sinirlendim

BiZiM oLdUğUmUz YeRdE HeRşEy BİZİM yÜzÜmÜzDeN oLuR... max_49
hacker-yoq@hotmail.com
Başa dön
max_49 Çevrimdışı max_49 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
securtyy
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: GEBZE

MesajTarih: 11.10.2007 - 10:06    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

max_49 demiş ki:
saçma Beğenmedim Sinirlendim

Bravo
KaraRR
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: IsTaNBooL

MesajTarih: 11.10.2007 - 10:17    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

jadde'de polis kaldırımdaki motorlara keyfiyetine göre ceza keser; hatta plakasız olanları bazen bağlar İyi fikir buna yapılabilecek birşey yok çünkü kaldırım yayalara aittir; biz ise sadece gasp ediyoruz Gülümsüyorum hem suçlu hem güçlü mevhumu yani; ki motoru yola park edememe sorunsalının altında da yurdumdaki otomobil sürücülerinin motor konusunda HALA bilinçlenmemiş olması yatmaktadır OK
kαγα™
Başa dön
KaraRR Çevrimdışı KaraRR Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
MEMOCAN
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: YOLDAKİ GÖLGESİZLERDEN

MesajTarih: 11.10.2007 - 10:27    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

paylaşımın için tşkler ilgiç bir konu Göz kırpıyorum Göz kırpıyorum Göz kırpıyorum Göz kırpıyorum
Süper Üye
Süper Üye
Image Hosted by ImageShack.us

Nereden: zonguldak/ereğli

MesajTarih: 11.10.2007 - 10:31    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

max_49, Bravo Bravo Bravo Bravo

Başa dön
HasanTahsin Çevrimdışı HasanTahsin Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
speedy_rider
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: SamSunnnn

MesajTarih: 11.10.2007 - 15:48    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ya gecende samsunda bankalara gidicektim iş yerim için büyük otelin karşısında park yeri kalmamıştı valla bende getz marka aracı kaldırıma çıkardım yol kenarındakiler çekilmiş ordan aracı alamamışlar cezada yazmamışlar Çok gülüyorum
ama bide çiftlik caddesinde yine banka için gitmiştim 6 metre tersten gittim 52 ytl yazdılar bide 10 puanda vardı çok zoruma gitti valla
yane sıkıntı para değil ama adama koyuya ya
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: İZMİR/çeşme

MesajTarih: 11.10.2007 - 18:08    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

valla ben boş bulduğum heryere koyuyorum motoru.park yeri arama gibi bir derdim yok.ama bu konu bencede saçma yani adam kaldırımda oturuyor ve ceza yazıyorlar.Sinirlendim
bende bugün izmirden çeşmeye geliyordum konaktan sahil yolundan giderken kırmızı ışıkta durdum sağ yanıma bi baktım motosiklet giremez levhası vardı..şaştım kaldım valla bu ne saçmalık yada hangi yola giremeyiz.ne biçim şey o yaww.....
racingdelisi Çevrimdışı racingdelisi Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL Tüm saatler GMT +2 Saat
Sayfa 1, 2  Sonraki
1. sayfa (Toplam 2 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©
PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.16 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal