Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - TİGERİM İZMİT YOLUNDA SÜPERDİ

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

TİGERİM İZMİT YOLUNDA SÜPERDİ

TİGERİM İZMİT YOLUNDA SÜPERDİ
Sayfa 1, 2  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Geziler-Buluşmalar-Etkinlikler
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar
plus
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: istanbul

MesajTarih: 06.10.2007 - 19:09    Mesaj konusu: TİGERİM İZMİT YOLUNDA SÜPERDİ Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

SELAM ARKADAŞLAR GEÇEN PAZAR GÜNÜ KANUNİ TİGERİMLE İSTANBUL'DAN İZMİT'E GİTTİM ÇOK KEYİF VERİCİYDİ İLK UZUN YOLUM İZMİT ŞİMDİLİK MAKİNEM 6000KM'DE,DAHA ÖNCEDEN ÇIKMAYI ÇOK İSTİYORDUM AMA EHLİYET YOKTU ŞİMDİ VAR ARTIK VE İZMİTE GİTTİM ORDAN DARICA HAYVANAT BAHÇESİ ÇOK GÜZEL OLDU BENİM İÇİN YOLA TAM YAPIŞIYOR VE 130-140 GÖRDÜM GAZ AÇINCA EN NORMAL HIZI 125-130.EEE TİGERCİLER BİGÜN BULUŞUP YOL YAPALIM.ŞİMDİ YAĞ ZAMANI GELDİ YAĞINI HEP KENDİM DEĞİŞTİRİRİM HER SEFERİNDE YAĞ FİLTRESİNİDE YENİ İLE DEĞİŞTİRİRİM AMA BU SEFER YAĞ FİLTRESİ DEĞİŞTİRMESEM NE OLUR BİLMİYORUM YENİ YAĞ ALDIM 20-40 CASTROL YENİ ÇIKARMIŞ KANUNİ TİGERLERE UYUMLU CASTROLUN NET SAYFASINDAN İSTEYEN MOTORUN MARKASI YAZIP CASTROLDA SİZE YAĞ ÖNERİYOR BEN NORMALDE 20-50 KORDUM CASTROL AMA ŞİMDİ 20-40 YAPICAM.SAĞLICAKLA KALIN KASKSIZ ÇIKMAYIN.
Başa dön
plus Çevrimdışı plus Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
Redlineee
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Kocaeli

MesajTarih: 06.10.2007 - 19:15    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

anlamadım ne bu şimdi ne oldu?
avare2
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: İSTANBUL

MesajTarih: 06.10.2007 - 19:18    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Redlineee, tigerla uzun yol yapmış paylaşıyor Dil çıkarıyorum

HYOSUNG GT 250
Başa dön
avare2 Çevrimdışı avare2 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
Redlineee
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Kocaeli

MesajTarih: 06.10.2007 - 19:21    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

avare2, OK OK Dil çıkarıyorum
serkan_yenidunya
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: way of LİFE / German autobahn

MesajTarih: 06.10.2007 - 19:35    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

hocam o motora 20/50 yağ ne yapıyorsun sen kamyon traktör ve otobüs yağıdır onlar seri makina olmayanların yağıdır misal olarak günümüzde seri otobüsler var 10/40 kullanırlar ama sen biraz deil baya bi kalın yağ koymuşsun en yakın zamanda deiştirmeni tavsiye ederim

CASTROL MADENİ YAĞLAR BÖLGE BAYİSİYİM... !!!

way of LİFE / german autobahn
Başa dön
serkan_yenidunya Çevrimdışı serkan_yenidunya Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et AIM Adresi Yahoo Messenger MSN Messenger
geyik
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 06.10.2007 - 19:51    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

öncelikle sorunsuz uzun seyahatler yapmanı temenni ederim.kanuninin sayfasında ne yağ kullanılması gerektiğini bilmiyorum ama 15/50 bizim iklim koşulumuza ve hava soğutmalı makinalara en uygun olduğunu düşünüyorum.güneyde ise iklimin çok sıcak olduğu yerlerde (zaman zaman 50 derece) 20/50 kullanıdığını biliyorum ama önemli olan sıcaklıklarda üst seviye.yani 50 kullanmaları gerektiği konusunda uyarıyorum hep.haa bir de küçük harf kullanırsan sevinirim.
Başa dön
geyik Çevrimdışı geyik Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
tetox
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: izmir

MesajTarih: 06.10.2007 - 20:18    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

hımmmm
Başa dön
tetox Çevrimdışı tetox Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
Mr_Joker
Üye
Üye

MesajTarih: 06.10.2007 - 20:29    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Çok güsel bir deneyim olmuştur.Bizdemi denesek Ne yapsak Gülümsüyorum) Dil çıkarıyorum
plus
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

MesajTarih: 06.10.2007 - 23:08    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ya ama serviste 20-50 yağ koyuyordu tigerlere hep 20-50 koyuyorlar.bende şimdi castrolun netine baktım kanuni tigere uygun motor yağı çıkarmışlar 20-40 üstünde aktivete 4 yazıyor yarın bunu koyucam ama yağ filitresini değiştirmeme gerek varmıdır sizce geçen bakım yaptığımda değiştirdim çünki,aslında her bakımda değişmesi gerekiyor ama pazar günü yeni yağı koyup turlamak istiyorum filtre yok servis açık olsa gidip alıcam ama kapalı tabiki.sizce bi sakıncası olurmu.mod arkadaşlar yazımı servis bölümüne taşırsanız sevinirim.artık servis konusuna geçtim çünki teşekkürler.sağlıcakla kalın kasksız çıkmayın
Başa dön
Patriot99
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Bostancı- Istanbul

MesajTarih: 06.10.2007 - 23:17    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Yahu İzmit yolu uzun yol sayılmaz ki.. 75 km git, 75 km gel. YBR bile yapar o yolu..
Başa dön
Patriot99 Çevrimdışı Patriot99 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
sempatik_1982
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: KONYA

MesajTarih: 07.10.2007 - 08:35    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Üzgünüm Üzgünüm Paylaşımın için teşekkürler
Motordelisi
Motordelisi

MesajTarih: 07.10.2007 - 19:41    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

hocam filitreler tellidir muhtemelen degiştirmene gerek yok ha karton olsa deiştir amenna ama gerenk yok kanımca

Başa dön
serkan_yenidunya Çevrimdışı serkan_yenidunya Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et AIM Adresi Yahoo Messenger MSN Messenger
plus
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

MesajTarih: 08.10.2007 - 19:50    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

serkan sağol bilgin için.yağı değiştim,ama filtreyede baktım yani temizdi gerek yoktu yani birdahakine artık.arkadaşın tekide demişki ybr de yapar o yolu ybr yapar tabi niye yapmasın ama 140-150 yapamaz Dil çıkarıyorum benim demek istediğimi anlamamış arkadaş ben şehir içinde ehliyetim yokken 5500 mondialle yaptım tigerlede 4000 yaptım,ama ehliyeti alınca bi şehir dışı yapıyım dedim yaptım kısa olduğunu bnede biliyorum ben kamyoncuyum gelsin yanıma uzun yol neymiş göstereyim ister kamyonla ister motorla hiç fark etmez neyse konuyu anlamamış heralde.herkese teşekkürler
Başa dön
serkan_yenidunya
Motordelisi
Motordelisi

MesajTarih: 09.10.2007 - 20:17    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

rica ederm arkadaşım birbirimize yardımcı olduysak ne mutlu bize...

Başa dön
HasanTahsin
Süper Üye
Süper Üye
Image Hosted by ImageShack.us

Nereden: zonguldak/ereğli

MesajTarih: 09.10.2007 - 20:28    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

paylaşm için tşkkr

Başa dön
HasanTahsin Çevrimdışı HasanTahsin Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Geziler-Buluşmalar-Etkinlikler Tüm saatler GMT +2 Saat
Sayfa 1, 2  Sonraki
1. sayfa (Toplam 2 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©
PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.16 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal