Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - 4 mevsim sürekli motor kullanan kaç md li var

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

4 mevsim sürekli motor kullanan kaç md li var

4 mevsim sürekli motor kullanan kaç md li var
Sayfa 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar
transam
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: samsun

MesajTarih: 06.10.2007 - 21:24    Mesaj konusu: 4 mevsim sürekli motor kullanan kaç md li var Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

arkadaşlar kar yağmur soğuk demeden sürekli motor kullanan kaç arkadaşımız var
sizce kış aylarında motor kulanmak doğrumu
Başa dön
transam Çevrimdışı transam Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
leoparus
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: İstanbul-Üsk.

MesajTarih: 06.10.2007 - 21:32    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Hadi ilk ben yazayım dostum four season gooooooo.
Başa dön
leoparus Çevrimdışı leoparus Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
orucoglu
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: cennetten bir melek

MesajTarih: 06.10.2007 - 21:49    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

bende kullanıyom ama 4 teker motor benimki Dil çıkarıyorum

(A Rh +
Başa dön
orucoglu Çevrimdışı orucoglu Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
FoxHound
Üye
Üye

Nereden: Ankara

MesajTarih: 06.10.2007 - 21:53    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ben varım ama karda yokum Çok gülüyorum
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 06.10.2007 - 21:53    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

bende varım
Başa dön
speed_racer Çevrimdışı speed_racer Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et
Ante
Photographer
Photographer

Nereden: Kripton

MesajTarih: 06.10.2007 - 22:15    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

karda nadir olmak üzere. Yılın en fazla 1-2 haftasında kullanmıyorum.

Ainesi iştir insanın, lafına bakılmaz!
Başa dön
Ante Çevrimdışı Ante Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
depresif_motorcu
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: izmir

MesajTarih: 06.10.2007 - 22:25    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

babam varr bütüngün motorun tepeisnde adam Delirdim

گєfaىıηı گüгdüqüмüz ۸şκıη , Cєfaىıηıda Çєκєгiz..! - ultгAslaη Hep Sєηiηlє!
N.F.V.A.S
Başa dön
depresif_motorcu Çevrimdışı depresif_motorcu Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
motorcusado
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: izmir

MesajTarih: 06.10.2007 - 22:30    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

bence asıl kış aylarında motor kullanmak dogru ve keyifilidir OK bana sorarsan bende mondial vardı izmirde kar olmadıgı için kışın sürekli kullandım ve sonunda mefla oldu motor Çok gülüyorum altımda saglam bi motor olursa kötü havayı dert etmem Bravo yani yola devam gooooo allah nasip edersede bu yaz ya honda cbr 125 yada bi honda XL200 almayı düşünüyorum İyi fikir
Başa dön
motorcusado Çevrimdışı motorcusado Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
Furkan07
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Karşıyaka ve Antalya

MesajTarih: 06.10.2007 - 22:31    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

her mevsim motor üstündeyim, hatta yağmuru seviyorum Gülümsüyorum tabi kışın kar yağan bir yerde olsam kullanamazdım

En son Furkan07 tarafından 06.10.2007 - 22:41 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
Başa dön
Furkan07 Çevrimdışı Furkan07 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
snickers
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: Antakya

MesajTarih: 06.10.2007 - 22:33    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Bende 4 mevsim motora binerim.

Brh(+)
Başa dön
snickers Çevrimdışı snickers Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
derkunt
Haber Editörü
Haber Editörü

Nereden: İstanbul Anadolu MD

MesajTarih: 06.10.2007 - 23:00    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Hav yağışlı olmadığı günler motordayım. Bravo
Başa dön
derkunt Çevrimdışı derkunt Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
melih253
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: İzmir

MesajTarih: 06.10.2007 - 23:06    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Karda henuz denemedim ama yaz kis ayirmam..Gülümsüyorum

KAWASAKI ER-5
Başa dön
melih253 Çevrimdışı melih253 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
SeloSino
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Manisa/Turgutlu

MesajTarih: 06.10.2007 - 23:06    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

4 mevsim binerim fakat yagmur çamur hariç hava muhalalefi olmadıktan sonra soguktan korkmam

SeLoo!
Başa dön
SeloSino Çevrimdışı SeloSino Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
Canakkaleli
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Balıkesir/Akçay

MesajTarih: 06.10.2007 - 23:11    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

kar-kış demeden ayda 3000km,tatsumo değilim Bravo

––––•[Çanakkaleli]•–––
canakkaleli1903@hotmail.com

En son Canakkaleli tarafından 06.10.2007 - 23:17 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
Başa dön
Canakkaleli Çevrimdışı Canakkaleli Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
Patriot99
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Bostancı- Istanbul

MesajTarih: 06.10.2007 - 23:16    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

motorsado demiş ki:
bence asıl kış aylarında motor kullanmak dogru ve keyifilidir OK

Aynen katılıyorum. Adam gibi giyinirsen kış aylarında motor kullanmak daha zevklidir.

Zaten kış mı kaldı İstanbul'da ?

Sıcaklık + olduğu müddetçe, yanı 0'ın üstünde herhangi bir değer olduğu müddetçe motor kullanılır İstanbul'da..

Ama bir Erzurum öyle değil tabii ki; bir Sivas; Kayseri keza... !

En son Patriot99 tarafından 06.10.2007 - 23:29 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
Başa dön
Patriot99 Çevrimdışı Patriot99 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL Tüm saatler GMT +2 Saat
Sayfa 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Sonraki
1. sayfa (Toplam 7 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©
PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.16 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal