Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - Bu adamı biz motorla Edirne'den İst'e otobanda geçebilir mys

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

Bu adamı biz motorla Edirne'den İst'e otobanda geçebilir mys

Bu adamı biz motorla Edirne'den İst'e otobanda geçebilir mys
Sayfa 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Videolar ve fotograflar
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar Mesaj
MeTiN_C
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: ist

MesajTarih: 07.10.2007 - 16:02    Mesaj konusu: Bu adamı biz motorla Edirne'den İst'e otobanda geçebilir mys Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

1 bucuk dakikalık bi kayıt ama sanki adam fena gitmio gibi o hızlara göre,
sonlara dogru azıcık daha hızlanıo...

Link

(biras muhabbet olsun...)
Başa dön
MeTiN_C Çevrimdışı MeTiN_C Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
name
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: istanbul

MesajTarih: 07.10.2007 - 16:05    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

arabayı değil ama adamı gecerim Gülümsüyorum
ozgurcal
Üye
Üye

Nereden: kuşadası

MesajTarih: 07.10.2007 - 16:21    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Hastaaaa klasik müzik dinlio,adam rahatsızlanmış sadece:)
Başa dön
ozgurcal Çevrimdışı ozgurcal Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
skp
Süper Üye
Süper Üye
Image Hosted by ImageShack.us

MesajTarih: 07.10.2007 - 16:30    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Bu arabanın maykası ne Gülümsüyorum Bence o arkadaki hızı gösteren kağıdı değiştirmiş Çok gülüyorum Dil çıkarıyorum

Başa dön
skp Çevrimdışı skp Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
zincirkiran
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: ankara

MesajTarih: 07.10.2007 - 16:31    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Allah akıl fikir versin Beğenmedim
Başa dön
zincirkiran Çevrimdışı zincirkiran Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
name
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

MesajTarih: 07.10.2007 - 16:32    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Ferrari F430 Göz kırpıyorum
HasanTahsin
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: zonguldak/ereğli

MesajTarih: 07.10.2007 - 16:33    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

o kadar para werip ferrari alcaına alsn bi hayabusa ya Çok gülüyorum Çok gülüyorum Çok gülüyorum
kalktı hilal kaşları sordu kim bu serseri..
Başa dön
HasanTahsin Çevrimdışı HasanTahsin Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
name
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

MesajTarih: 07.10.2007 - 16:35    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

olmadıgını nerden biliyorsun? ..
hondagokhan
Organizatör-Çorlu
Organizatör-Çorlu
" alt="" border="0" />

Nereden: Çorlu

MesajTarih: 07.10.2007 - 17:11    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Edirne İstanbul arası zor Özellikle Çorlu Edirne arası uzun Viyadükler var..
Ama sadece Zor İmkansız değil... İyi bir tulum Sağlam bir kask Mangalgibi bir yürek bu işi yapar. Dil çıkarıyorum
Başa dön
hondagokhan Çevrimdışı hondagokhan Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
YamahaCryptonR
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

Nereden: AKHİSAR

MesajTarih: 07.10.2007 - 17:18    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

motorcularla fazla ugrasmasın tek teker yanından bıse gecer anlayamaz Çok gülüyorum cok mu abarttık acep Gülümsüyorum
Başa dön
YamahaCryptonR Çevrimdışı YamahaCryptonR Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
burakcrazy
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Bandyrma/Ystanbul

MesajTarih: 07.10.2007 - 17:39    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

330 tek teker geçen adamın alnından operim Gülümsüyorum ,bende motorcuyum ama F430 mu race mi desene ferrari alırım çok fena satarım bilginiz olsun Dil çıkarıyorum

burak1000rr@hotmail.com
Başa dön
burakcrazy Çevrimdışı burakcrazy Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
sedicovalvole
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Ankara

MesajTarih: 07.10.2007 - 18:08    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

vaay Ferrarici gençlik hemen de bilmişler f430 falan Çok gülüyorum geçeriz geçeriz Gülümsüyorum
TiTaN_
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: EDİRNE / Ankara

MesajTarih: 07.10.2007 - 18:21    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

banada ferrarimi hayabusamı deseler bende ferrariyi alırım AMAAAAAAAA
sonrada ferrariyi satar 2-3 tane hayabusa 2-3 tane zx14r 2-3 tanede ducati 1098 alırım Delirdim ve geçme konusuna gelince de bu ferarri yi hayabusa rahat bir şekilde geçer tabiki o ferarinin son hızıysa
saygılar... OK
nosscu
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: mykonos :)

MesajTarih: 07.10.2007 - 18:27    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

bu makinayı geçmek imkamsız standart 1000 cc ile .

ama busa yada dolu bir 1000 ile kevgire çevirmessem km fark koymassam banada nosscu demesinler tostçu desinler. Çok gülüyorum Delirdim Çok gülüyorum Delirdim Çok gülüyorum

hadiii yaffrum yiii paramı eğlendir beniii Gülümsüyorum
PERT TEAM ,PERT TEAM ,PERT TEAM ,PERT TEAM
Başa dön
nosscu Çevrimdışı nosscu Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
R1fatih
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: BEYSEHYR otobanyndan

MesajTarih: 07.10.2007 - 19:46    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Alıntı:

banada nosscu demesinler tostçu desinler.

abı bu laf acaıp bı laf olmus yaa Gülümsüyorum
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Videolar ve fotograflar Tüm saatler GMT + 3 Saat
Sayfa 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  Sonraki
1. sayfa (Toplam 8 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©

PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.14 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal