hayatımda ilkkez bi arabayla kapışmaktan bukadar zevk aldım anlatılmaz bişeydi.keske kamera olsaydı ve bunu sizde izletseydim. çesmeden 3 motor dönüyorduk makinalar tourıng olunca bende gazlayıp ara ara onları bekliyordum. izmire 50km kala yanımdan kendi halinde bi M5 gecti. bende şalteri indirdim takıldım arkasına tamponuna dayandım bana yol verdi ama derdim geçip gitmek olmadığı için gecmedim bende arkasında orta seride gectim ve adam gazladı. bende pesinden inaılmazdı izmire nasıl geldik nezaman geldik bilmiyorum. 280km ile sola virajdayken araba yanımda orta seritte virajdaydı.bu harika bisey düzlükler çok çok ince olarak yanımdan uzaklasıyordu ama virajlarda bana göre daha sert yavaslamak zorunda kalıyordu ara hızlanmalarda her sekilde çokk belirgin üstünlük kurdum ama son hıza gelince durum değişiyordu acılan fark yavas yavas kapanıyordu. izmiri bilenler cesme otobanı karaburun düzlüğüne 20m. kadar önde girdim düzlük sonuna geldiğimizde 10m kadar önümde gidiyordu ve virajda yine yan yana geldik..sonuç olarak gişelere yaklasık 20sn önce geldim son istikam düzlüğünde yaklasık 230dan sonra gaz açtık ve orda bi ara 100m civarında farkı aynada gördüm ve selamlasarak otobandan çıktık. tesadüf bu ya alsancaktan gecerken bir baktım BURGER KING önünde KoRRhan cercü duruyor ve bu güzel kapışmayı onlarla paylasmak istedim yanlarına bi geldim. ahaa M5 burda plakadan tanıdım. İçeri girdim ve adamla konuşmaya basladık kapışmanın analizini yaptık hep beraber.300lere kadar çok iyiydin dedi ve ekledi 600-750-cc filan makinalarla oyun oynuyorum ama 1000ler sağlam ve çok zorluyor.sadece uzun düzlükte geciyorum dedi. kendisi uz tekstilin sahibi ve KoRRhan kardesimin akrabasıymış aynı zamanda.arabanın yaklasık 700hp ve son derece modifiyeli olduğunuda ekledi standart olsa düzdede zor gecerdi bence!ayrıca adama sordum düzlükte kaçla gectin ince ince 335-340 arasındaydımdedi. benim arka dişli buyuk en kısa zamanda standart haline getircem son hız kaybını gidercem. makina 280de virajdayken 2m yanımda bi ön panjur görmek inanılmazdı. herseye bedel bi duyguydu. hala heyecanlıyım keske bidaha denk gelsek.. _________________
Kayıt: Dec 12, 2005 Mesajlar: 6209 Nereden: 35nci.OTOBAN TUGAY K.LIĞI..
Tarih: 07.10.2007 - 21:23 Mesaj konusu:
valla aynen öyle tek kelimeyle harikaydı.hala adrenalin seviyem yuksek.motordan indim yerimde duramıyordum cercü hala heyacanlısın berhan sakin ol dedi zaten. asla unutmucam yani,göz ucuyla sağıma bir baktım tekme atsam vurcam farına okadar sokulmuş dibime.anlatmakla olmuyor çok üzgünüm kamera yoktu ilkkez bukadar pişman oldum depo kamerası almadığıma.valla yaklasık 45-50km dibinde gittik kesicide böyle bi duygu yok!bu gün GİXXERE devam kararı aldım _________________
valla aynen öyle tek kelimeyle harikaydı.hala adrenalin seviyem yuksek.motordan indim yerimde duramıyordum cercü hala heyacanlın berhan dedi zaten. asla unutmucam yani,göz ucuyla sağıma bir baktım tekme atsam vurcam farına okadar sokulmuş dibime.anlatmakla olmuyor çok üzgünüm kamera yoktu ilkkez bukadar pişman oldum depo kamerası almadığıma.valla yaklasık 45-50km dibinde gittik kesicide böyle bi duygu yok!bu gün GİXXERE devam kararı aldım
1000cc bölük komutanım bizde üzüldük. bak bir tane adam ferrariyle hava atıyor ona bir rakip arıyorlar bence sen dagıtırsın onu. _________________ sercan-1982
honda activa- mersin
Tarih: 07.10.2007 - 21:26 Mesaj konusu:
Berhan anlattığına göre çok zevkli bir olay olmuş, yalnız bir husus var evet ya Eray'ında dediği gibi otobanda karşıdan karşıya geçen elinde balon olan bir kız çoçuğu olsaydı ne olacaktı sorarım sana çok kötü örnek oluyorsun kınıyoruz seni _________________ GSXR 1000 K6 en mavisinden
www.istanbulracingteam.org
Kayıt: Nov 30, 2003 Mesajlar: 555 Nereden: İzmir - Otoban Samurai
Tarih: 07.10.2007 - 21:27 Mesaj konusu:
Kıyak yapmış sana , sen mutlu ol diye ;
_________________ "Kendinizi Cesurca Gösterin! Trafikte Farkettirin! Yaşamanız Sadece Buna Bağlıdır! (Kask ;korunması gereken bir kafayı korumalıdır...)"
Tarih: 07.10.2007 - 21:33 Mesaj konusu:
Alıntı:
sen makınayı 6.vitesde kesiciye soktun mu kı yanından gectı..
evet benim makina 6da ve ben red lına bilerek sokmamak için 13.300lerde tuttum o sırada yanımdan gecti. ama gercekten hızlı bi gecis değildi. evet aklımdan gecmedi değil korhan aracılığı ile ulasabiliriz M5 sahibine VE BUNU YAPMAK HARİKA OLUR.
Son Mesajdan 1 dakika sonra eklendi:
bişeyi unuttum trafikteki motor avantajını kullanmadım.yani önü kapıyken arabanın ben aralardan gecmedim derdim gercekten M5 neler yapıyor görmekti. yoksa takıldı yerde uzasam bayaa fark olurdu _________________
Berhan kusura bakma konu dışı olucak ama galiba sende satılık egsoz varmış benim erkek arkadaşımla galiba motorlarınız aynı ve tipiniz de çok benziyo hafta sonu bizi üç kişi durdu ve erkek arkadaşıma slm Berhan diya hitap edip egsoz pazarlığı yapmaya kalktılar
Tarih: 07.10.2007 - 21:43 Mesaj konusu:
Ah be üstadım nasıl geçemezsin düzlükte ya niye dişli ile oynarsınki
Neyseki yeni hayabusa m5'şi düzlükte her türlü yiyecek kapasiteye sahip
Peki makinene biraz daha takviye yapsan (power commender gibi)o zaman düzlükte durum değişirmi?
Tarih: 07.10.2007 - 21:50 Mesaj konusu:
Alıntı:
Peki makinene biraz daha takviye yapsan (power commender gibi)o zaman düzlükte durum değişirmi?
abi powercommander lı motor kullandım 1000RR repsol bayya doluydu. bu tip uygulamalar motorun ara hızlanmalarına katkıda bulunuyor daha agresif seri dolu bi makina oluyor. son hız için dişli oranlarında değişim gerek sazumanda yada! sonra limitör iptalide son hızda artış yapacaktır.ama standart dişli olsaydı bile sanmıyorumki düzlük bitene kadar ancak yan yana gelirdik fazlası olamazdı bence.kabaca tabir edersem 3-4km düzlükte 20-30 metre arkamdan gelip 10-20 m kadar öne geçti ve hemen fren yaptı viraj geldi çünkü,yani bu düzlükte standart dişli olsaydı öne gececek yolu bulamazdı bence!
Son Mesajdan 2 dakika sonra eklendi:
Alıntı:
Berhan kusura bakma konu dışı olucak ama galiba sende satılık egsoz varmış benim erkek arkadaşımla galiba motorlarınız aynı ve tipiniz de çok benziyo hafta sonu bizi üç kişi durdu ve erkek arkadaşıma slm Berhan diya hitap edip egsoz pazarlığı yapmaya kalktılar
valla arkadasının adı ne?bende merak ettim. evet 1000RR eksozu vardı bende ama bi dostuma verdim. bordo siyah GSXR-1000 senin erkek arkadasınmı yoksa _________________
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız