Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - İyi fikir..Bi göz atın.

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

İyi fikir..Bi göz atın.

İyi fikir..Bi göz atın.
Sayfa 1, 2, 3  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar
HakanDincer
Site Admin
Site Admin

Nereden: İzmir

MesajTarih: 16.01.2005 - 01:18    Mesaj konusu: İyi fikir..Bi göz atın. Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Alıntı:
selam hakan abi
akşam beyaz showu izledim ve aklıma bi fikir geldi
Şöle bişi yapsak md ismini duyurmak için sence nasıl olur.
Sitemiz içinde bi anket oluştursak ve yılın en iyi show programını seçsek seçilen programa da bi plaket yaptırsak nasıl olur.
Böylece ismimiz geniiş bi kitle tarafından duyulmuş olur tabi bu plaket işi içinde belli bi mevla lazım aramızda toplarız.

Yukardaki güzel fikir s_ciceks üyemizden bana PM ile geldi ve MD için gayet güzel bir reklam olacagını düşünüyorum.
Kısacası ANA SAYFA da bir anket koyacagız ve
EN İYİ TALK SHOW Programı hangisi ? diye soracagız...
ANKET sonuçlandıgında en çok oy alan programın yetkileriyle konuşup canlı yayında ödülümüzü verecegiz.
Ama anket seçeneklerinde
ZAGA
BEYAZ SHOW dışında ne koyacagız onu bulamadım..Varmı başka Talk Show tarzı program..

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
Samurai
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Nereye...

MesajTarih: 16.01.2005 - 01:32    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

WaLLa arkadaşın fikiri gerçekten güzeL bende beyendim. Çok gülüyorum Ama başka TaLk Show yok sanırım... Üzgünüm
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: İzmir, Alsancak

MesajTarih: 16.01.2005 - 02:32    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

bu yöntem özellikle özel okulların çok sık kullandığı br yöntemdir. artık okadar çok rastlanıyor ki program sahipleri ve basın buna pek aldırış etmiyor.
elbette şaşaalı bir sunum eşliğinde bol miktarda ünlü şahsiyet çağırılırsa tutabilir.
belki biraz daha el atılmamış dallarda benzer çalışmalar yapılabilir. en azından popülist zibidi eğlence programları yerine daha oturaklı programlar olabilir. mesela motorsporları için özgün kardeşlerin yaptığı programlar var. birçok kanalda motorsporları bölümünü ve tanıtım programlarını (gerçekten izleyerek ve yorumlayarak) takip edelim ve hangi boyuttan yaklaşacağımızı tartışalım. ancak bu şekilde farklı olabiliriz. böylece programında teşekkürle (belki) geçiştirilmesindense hedef kitleye hitab eden bir program yapımcısını ve sunucusunu yanımıza çekmiş belki de tetiklemiş oluruz.
yukarıdaki fikir güzel ama sıradan.
Donald_Duck
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: New York

MesajTarih: 16.01.2005 - 02:48    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

"Realbiker the 138 pixel avatar" Üzgünüm in gorusune ben de katiliyorum. Bunun yerine motosikletle ilgili bir program secin. Mesela Ruzgarin Kizi oyle bir program yapiyordu galiba...
Başa dön
Donald_Duck Çevrimdışı Donald_Duck Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et AIM Adresi
HakanDincer
Site Admin
Site Admin

Nereden: İzmir

MesajTarih: 16.01.2005 - 14:37    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Alıntı:

mesela motorsporları için özgün kardeşlerin yaptığı programlar var. birçok kanalda motorsporları bölümünü ve tanıtım programlarını (gerçekten izleyerek ve yorumlayarak) takip edelim ve hangi boyuttan yaklaşacağımızı tartışalım. ancak bu şekilde farklı olabiliriz. böylece programında teşekkürle (belki) geçiştirilmesindense hedef kitleye hitab eden bir program yapımcısını ve sunucusunu yanımıza çekmiş belki de tetiklemiş oluruz

senin obahsettiğin Motosiklet içerikli Tv programları için biz bişeyler degil onlar bişeyler yapmalı..Çünkü Haber veren kurum onlar,bizler İnternet ortamında hatrı sayılır bir sayısı olan ve egitim,ögretim amaçlı bir portalız ,bunu yaptıgımız için bence zaten MD portalı haber niteliği taşıyor..Ben bir çok Motosiklet içerikli TV programı seyrediyorum içinde saçma sapan o kadar çok haber oluyorki,biz bunların arasında flash haber oluruz...
MotorBike dergisinin bile 3 yıl sonra aklına geldi MD,oda Eralp arkadaşımızın ricasıyla..
Neyse,biz burdayız gören görür,görmemezlikten gelenleride anlamış degilim...
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

Nereden: Ankara

MesajTarih: 16.01.2005 - 14:45    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Alıntı:

senin obahsettiğin Motosiklet içerikli Tv programları için biz bişeyler degil onlar bişeyler yapmalı..Çünkü Haber veren kurum onlar,bizler İnternet ortamında hatrı sayılır bir sayısı olan ve egitim,ögretim amaçlı bir portalız ,bunu yaptıgımız için bence zaten MD portalı haber niteliği taşıyor..
Dil çıkarıyorum
Hakan abi cok haklı bence.Ben motorsikleti burada öğrendim diyebilirim esas onlar bizi tanıtmalı programlarına konuk etmeli.Bu konu hakkında tv de sözü geçen kişileri tanıyan hiç bir arkadaşımız yokmu.Bunlar bize yardımcı olabilirler.Birkaç kişi ile görüşmeye başladım eğer bi gelişme olursa bildiririm.Herkes ilgilenirse bişeyler olur....
toygunn
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: suadye

MesajTarih: 16.01.2005 - 14:59    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

reklamın ıyısı kotusu olmaz Dil çıkarıyorum ne kadar fazla bılınçlı motorcu olursa o kadar gecerlı bı topluluk oluruz(motorcu toplulugu)
toygunn Çevrimdışı toygunn Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
s_ciceks
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Bursa/Yneg?l

MesajTarih: 16.01.2005 - 15:02    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Alıntı:

Biz Annelerinizin Sizi Sokağa Salarken Uyardıkları O Kötü Çocuklarız !!!

Annneeeeeeee Şok oldum

Neyse cuma gecesi beyaz showu izlerken aklıma geldi bu fikir. İllaki show değil daha başka şeylerde seçebiliriz. Ben yukarıdaki fikri ortaya attım herkes bi fikir atarsa daha güsel olmaz mı; ama ana konu bi anket yapılması yapılan ankette seçilen programa ödül verilmesi olmalıdır.

Bu şekilde isim duyurmamız an meselesi...

Sonra alper abi demişsinki mototosiklet tvleri ne yapılmalı. Bizim evimizde ne uydu var ne digital var ve hiç bi spor kanalını izleyemiyorum ben ve benim gibi yüzlerce insan.
Hem bu konuyu motorsiklet ile ilgilenen insanların izlediği programlarla sınırlı tutarsak ancak dünyadaki motorcu sayısı kadar insana hitap ederiz değil mi?

Yani sadece o kesime hitap etmemeliyiz ki bizim hedefimiz büyümek türkiye ye mal olmak. Bunun için bu organizasyonu her kesimin izlediği bi kanalda yapmamız gerekmektedir umarım ne demek istediğimi anlatabilmişimdir Çok gülüyorum
Başa dön
s_ciceks Çevrimdışı s_ciceks Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
BikerstorM
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: otoban

MesajTarih: 16.01.2005 - 15:30    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

realbiker, isyanları oynuyor o yuzden her topıce elestırı yapıyor kendınce sız ona aldırmayın Dil çıkarıyorum
Her Yerde Izimiz Vardir
Başa dön
BikerstorM Çevrimdışı BikerstorM Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
Albatros
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: istanbul

MesajTarih: 16.01.2005 - 15:31    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Meşhur Kaynana Semra Hanımı motor üzerinde resmetsek , bütün Türkiye bizden bahseder :oops:
Albatros Çevrimdışı Albatros Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
s_ciceks
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 16.01.2005 - 15:38    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Konuyu dağıtmasak ne güsel olur dimi? Göz kırpıyorum

Ewt konu ile ilgili görüşlerinizi bekliyoruz :!:
Başa dön
s_ciceks Çevrimdışı s_ciceks Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
BikerstorM
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: otoban

MesajTarih: 16.01.2005 - 15:38    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

kralbatros demiş ki:
Meşhur Kaynana Semra Hanımı motor üzerinde resmetsek , bütün Türkiye bizden bahseder :oops:

photo shop la yapacan aslında Çok gülüyorum yapıstıracan anasayfaya
Her Yerde Izimiz Vardir
Başa dön
BikerstorM Çevrimdışı BikerstorM Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
s_ciceks
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 16.01.2005 - 15:42    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Sonra adımız çıksın montajcıya ne beklersin sonra insanlardan ?
Başa dön
Knight
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Ankaraaaaaa

MesajTarih: 16.01.2005 - 15:46    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Çok güzel bir fikir aslında....Ama nasıl ulaştıracağız bu yaptırdığımız plaketi...Yani bir panel,otorum gibi bir yere davetli olarak gitmesi gerekir Hakan_R1'in yada bir başkasının...Bunu nasıl ayarlıyacağız?? Dikkat ederseniz,okullarda yapılan "Ünlülerle Söyleşi" bölümünde,genelde okul plaket veriyor...Bu ne demek...Motordelisi Ailesine Beyazıt Öztürk'ün veya Okan Bayülgen'in söyleşi yapması lazm ki,söyleşinin sonunda onlara "Md olarak en çok izlenen program" plaketini verebilelim.. ;-)

Yani benim bildiğim böyle...Yanlış olabilir tabii ki...
Albatros
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: istanbul

MesajTarih: 16.01.2005 - 15:50    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Konunun içine ettiğim için kusura bakmayın Üzgünüm , bizim derdimiz can güvenliğimiz , tutkunuz ama bu tutkunluğumuz kimi besliyor , motor ithalatçılarını . Madem öyle imkanı olan arkadaşlar varsa , bunlardan destek almayı denesek ?
Albatros Çevrimdışı Albatros Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL Tüm saatler GMT +2 Saat
Sayfa 1, 2, 3  Sonraki
1. sayfa (Toplam 3 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©
PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.16 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal