Tarih: 16.01.2005 - 01:18 Mesaj konusu: İyi fikir..Bi göz atın.
Alıntı:
selam hakan abi
akşam beyaz showu izledim ve aklıma bi fikir geldi
Şöle bişi yapsak md ismini duyurmak için sence nasıl olur.
Sitemiz içinde bi anket oluştursak ve yılın en iyi show programını seçsek seçilen programa da bi plaket yaptırsak nasıl olur.
Böylece ismimiz geniiş bi kitle tarafından duyulmuş olur tabi bu plaket işi içinde belli bi mevla lazım aramızda toplarız.
Yukardaki güzel fikir s_ciceks üyemizden bana PM ile geldi ve MD için gayet güzel bir reklam olacagını düşünüyorum.
Kısacası ANA SAYFA da bir anket koyacagız ve
EN İYİ TALK SHOW Programı hangisi ? diye soracagız...
ANKET sonuçlandıgında en çok oy alan programın yetkileriyle konuşup canlı yayında ödülümüzü verecegiz.
Ama anket seçeneklerinde
ZAGA
BEYAZ SHOW dışında ne koyacagız onu bulamadım..Varmı başka Talk Show tarzı program.. _________________
Kayıt: Aug 21, 2003 Mesajlar: 895 Nereden: İzmir, Alsancak
Tarih: 16.01.2005 - 02:32 Mesaj konusu:
bu yöntem özellikle özel okulların çok sık kullandığı br yöntemdir. artık okadar çok rastlanıyor ki program sahipleri ve basın buna pek aldırış etmiyor.
elbette şaşaalı bir sunum eşliğinde bol miktarda ünlü şahsiyet çağırılırsa tutabilir.
belki biraz daha el atılmamış dallarda benzer çalışmalar yapılabilir. en azından popülist zibidi eğlence programları yerine daha oturaklı programlar olabilir. mesela motorsporları için özgün kardeşlerin yaptığı programlar var. birçok kanalda motorsporları bölümünü ve tanıtım programlarını (gerçekten izleyerek ve yorumlayarak) takip edelim ve hangi boyuttan yaklaşacağımızı tartışalım. ancak bu şekilde farklı olabiliriz. böylece programında teşekkürle (belki) geçiştirilmesindense hedef kitleye hitab eden bir program yapımcısını ve sunucusunu yanımıza çekmiş belki de tetiklemiş oluruz.
yukarıdaki fikir güzel ama sıradan. _________________ Dikkatli, öğrenmeye devam eden motosikletçi gerçek motosikletçidir. Kaza anında karşınızdaki haksız olabilir, siz ise HAKLI ama ÖLÜ!
Tarih: 16.01.2005 - 02:48 Mesaj konusu:
"Realbiker the 138 pixel avatar" in gorusune ben de katiliyorum. Bunun yerine motosikletle ilgili bir program secin. Mesela Ruzgarin Kizi oyle bir program yapiyordu galiba... _________________ http://donald.hypermart.netMotosiklet Teorisi http://www.sahafium.comMT Kitabi http://www.kimneyebiniyor.comKimin neye bindigi
Tarih: 16.01.2005 - 14:37 Mesaj konusu:
Alıntı:
mesela motorsporları için özgün kardeşlerin yaptığı programlar var. birçok kanalda motorsporları bölümünü ve tanıtım programlarını (gerçekten izleyerek ve yorumlayarak) takip edelim ve hangi boyuttan yaklaşacağımızı tartışalım. ancak bu şekilde farklı olabiliriz. böylece programında teşekkürle (belki) geçiştirilmesindense hedef kitleye hitab eden bir program yapımcısını ve sunucusunu yanımıza çekmiş belki de tetiklemiş oluruz
senin obahsettiğin Motosiklet içerikli Tv programları için biz bişeyler degil onlar bişeyler yapmalı..Çünkü Haber veren kurum onlar,bizler İnternet ortamında hatrı sayılır bir sayısı olan ve egitim,ögretim amaçlı bir portalız ,bunu yaptıgımız için bence zaten MD portalı haber niteliği taşıyor..Ben bir çok Motosiklet içerikli TV programı seyrediyorum içinde saçma sapan o kadar çok haber oluyorki,biz bunların arasında flash haber oluruz...
MotorBike dergisinin bile 3 yıl sonra aklına geldi MD,oda Eralp arkadaşımızın ricasıyla..
Neyse,biz burdayız gören görür,görmemezlikten gelenleride anlamış degilim... _________________
senin obahsettiğin Motosiklet içerikli Tv programları için biz bişeyler degil onlar bişeyler yapmalı..Çünkü Haber veren kurum onlar,bizler İnternet ortamında hatrı sayılır bir sayısı olan ve egitim,ögretim amaçlı bir portalız ,bunu yaptıgımız için bence zaten MD portalı haber niteliği taşıyor..
Hakan abi cok haklı bence.Ben motorsikleti burada öğrendim diyebilirim esas onlar bizi tanıtmalı programlarına konuk etmeli.Bu konu hakkında tv de sözü geçen kişileri tanıyan hiç bir arkadaşımız yokmu.Bunlar bize yardımcı olabilirler.Birkaç kişi ile görüşmeye başladım eğer bi gelişme olursa bildiririm.Herkes ilgilenirse bişeyler olur.... _________________ Biz Annelerinizin Sizi Soka?a Salarken Uyardyklary O Kötü Çocuklaryz !!!
reklamın ıyısı kotusu olmaz ne kadar fazla bılınçlı motorcu olursa o kadar gecerlı bı topluluk oluruz(motorcu toplulugu) _________________ 34 HJM 83 CBR 1000rr
0 RH+
Tarih: 16.01.2005 - 15:02 Mesaj konusu:
Alıntı:
Biz Annelerinizin Sizi Sokağa Salarken Uyardıkları O Kötü Çocuklarız !!!
Annneeeeeeee
Neyse cuma gecesi beyaz showu izlerken aklıma geldi bu fikir. İllaki show değil daha başka şeylerde seçebiliriz. Ben yukarıdaki fikri ortaya attım herkes bi fikir atarsa daha güsel olmaz mı; ama ana konu bi anket yapılması yapılan ankette seçilen programa ödül verilmesi olmalıdır.
Bu şekilde isim duyurmamız an meselesi...
Sonra alper abi demişsinki mototosiklet tvleri ne yapılmalı. Bizim evimizde ne uydu var ne digital var ve hiç bi spor kanalını izleyemiyorum ben ve benim gibi yüzlerce insan.
Hem bu konuyu motorsiklet ile ilgilenen insanların izlediği programlarla sınırlı tutarsak ancak dünyadaki motorcu sayısı kadar insana hitap ederiz değil mi?
Yani sadece o kesime hitap etmemeliyiz ki bizim hedefimiz büyümek türkiye ye mal olmak. Bunun için bu organizasyonu her kesimin izlediği bi kanalda yapmamız gerekmektedir umarım ne demek istediğimi anlatabilmişimdir _________________ Sel?uk ?i?ek
Yneg?l/Bursa/Turkey
A RH+
realbiker, isyanları oynuyor o yuzden her topıce elestırı yapıyor kendınce sız ona aldırmayın _________________ Her Ne Kadar Sosyetik Olmasakta
Her Karakolda Ismimiz
Her Genc Kizda Resmimiz
Her Yerde Izimiz Vardir
Tarih: 16.01.2005 - 15:31 Mesaj konusu:
Meşhur Kaynana Semra Hanımı motor üzerinde resmetsek , bütün Türkiye bizden bahseder :oops: _________________ BMW R1100RT
Felek sana hayat diye ekşi bir limon uzattıysa sen üzerine tekila ve tuz iste.
Meşhur Kaynana Semra Hanımı motor üzerinde resmetsek , bütün Türkiye bizden bahseder :oops:
photo shop la yapacan aslında yapıstıracan anasayfaya _________________ Her Ne Kadar Sosyetik Olmasakta
Her Karakolda Ismimiz
Her Genc Kizda Resmimiz
Her Yerde Izimiz Vardir
Tarih: 16.01.2005 - 15:46 Mesaj konusu:
Çok güzel bir fikir aslında....Ama nasıl ulaştıracağız bu yaptırdığımız plaketi...Yani bir panel,otorum gibi bir yere davetli olarak gitmesi gerekir Hakan_R1'in yada bir başkasının...Bunu nasıl ayarlıyacağız?? Dikkat ederseniz,okullarda yapılan "Ünlülerle Söyleşi" bölümünde,genelde okul plaket veriyor...Bu ne demek...Motordelisi Ailesine Beyazıt Öztürk'ün veya Okan Bayülgen'in söyleşi yapması lazm ki,söyleşinin sonunda onlara "Md olarak en çok izlenen program" plaketini verebilelim.. ;-)
Yani benim bildiğim böyle...Yanlış olabilir tabii ki... _________________ Plakasız,Kırmızı bi R-6..Çakal style..
Tarih: 16.01.2005 - 15:50 Mesaj konusu:
Konunun içine ettiğim için kusura bakmayın , bizim derdimiz can güvenliğimiz , tutkunuz ama bu tutkunluğumuz kimi besliyor , motor ithalatçılarını . Madem öyle imkanı olan arkadaşlar varsa , bunlardan destek almayı denesek _________________ BMW R1100RT
Felek sana hayat diye ekşi bir limon uzattıysa sen üzerine tekila ve tuz iste.
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız