Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - 07.10.07 frankfurt-schotten / almanya

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

07.10.07 frankfurt-schotten / almanya

07.10.07 frankfurt-schotten / almanya
Sayfa 1, 2, 3  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Geziler-Buluşmalar-Etkinlikler
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar
kaya76
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: frankfurt / almanya

MesajTarih: 08.10.2007 - 00:20    Mesaj konusu: 07.10.07 frankfurt-schotten / almanya Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

frankfurtta bu gün 2500 kisilik evet 2500 kisilik(katolik klisesine gidiliyordu) bir grubun icinde baslayan gün,schottene dogru ilk basta 10 kisilik sonra ise 7 kisilik bir grup halinde devam ettii...
2500 kislik konvoy hem sıkıcı hemde polis eskortu esliginde oldugundan ve gidilen yerden dolayi,birakilmasi gereken bir olaydi zaten...bu sıkıcıliktan kurtulup bol virajli yollara dalmak gerekiyordu Çok gülüyorum Çok gülüyorum Çok gülüyorum
kimse keyfi duramadigi icin bu gruptan foto yok Üzgünüm Üzgünüm

videolari yüklemeyi bilmedigim icin yükleyemiyorum.yardimci olan olursa yüklerim Çok gülüyorum Çok gülüyorum
yola hazirlik...

kacaklar Çok gülüyorum Çok gülüyorum

mola vermeden olmaz Çok gülüyorum Çok gülüyorum

karnimizida doyuralim,ac ayi oynamazmis Çok gülüyorum Çok gülüyorum

yemekten sonra ya 40 adim atilirmis,yada 40 dk yatilirmis...ah yorgunluk ah...

uyandirmaya calisanlarin sonu Çok gülüyorum Çok gülüyorum

simdi sira artistlik fotolarda Çok gülüyorum Çok gülüyorum ilk önce güzel bir yer bulalim...gerisi gerci video da Çok gülüyorum Çok gülüyorum

bittiiii....
Başa dön
kaya76 Çevrimdışı kaya76 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
Hayabusa
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: KoNYa

MesajTarih: 08.10.2007 - 00:23    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

kaya76, gerekten harika fotolar.Ama ben oraların asfaltına bittim.Eline sağlık Alkışlıyorum Alkışlıyorum

AhMeT BoZKuRT-MaDe iN KaYSeRi
Başa dön
Hayabusa Çevrimdışı Hayabusa Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
VOLKANRR
Organizatör-İstanbul
Organizatör-İstanbul

Nereden: İST.GÜNGÖREN

MesajTarih: 08.10.2007 - 00:34    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

bizimpistimizde bile böyle asvalt yok Üzgünüm çok şanslısınız çokkkk OK
VOLKANRR Çevrimdışı VOLKANRR Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
designserhat
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: ist/ gop/ baglarbasi/zngldk/alapli

MesajTarih: 08.10.2007 - 00:37    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

of of 2500 kişi ne demek ya bu arada manyak makineler var orda yaşamak vardı valla Alkışlıyorum paylaşım için tşkler
designserhat Çevrimdışı designserhat Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
ali1711
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Şehitlikten

MesajTarih: 08.10.2007 - 00:42    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Eline emeğine sağlık çok güzel fotolar paylaşım için teşekkürler Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum
fast_rider
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Kocaeli-İzmit

MesajTarih: 08.10.2007 - 00:45    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

kaya76, abıcım elıne emegıne saglık gercekten harıka fotolar ,yollar ve motorsıkletler tüm gurbet motorcularına selam olsun Bravo

Gurbette yaşayan dostlarımıza imrenıyorum gercekten ne zaman bır gezı fotolarınıza baksam herkesın tam tekmır (kask,mont,bot,eldıven) elbısesı ustunde oluyo bızım Türkiye'de pek rastlayamıyoz bu tarz görüntülere.

Asfalt resmen aglayacak bır sekılde non stop race Gülümsüyorum
speed_racer
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 08.10.2007 - 01:04    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Harika asfalta bakar mısınız yolların ve doğanın güzelliğine Tebrik ederim.
1 Ay sonra Mainz dayım kısmet belki karşılaşırız Göz kırpıyorum
Daha ne diyeyim yahu ich wil auch kommen mit meine motorrad diyeyim de tam olsun bari Dil çıkarıyorum
Başa dön
speed_racer Çevrimdışı speed_racer Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et
vayk_006
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: ANGARA M.D.

MesajTarih: 08.10.2007 - 01:24    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

makineler manyak en önemlisi asfalt abi o daha deli

Shot at 2007-07-26
Başa dön
vayk_006 Çevrimdışı vayk_006 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
On7_li
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: ÇanFrancisco

MesajTarih: 08.10.2007 - 01:45    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Yurtdışından da fotoğraflar görmek gerçekten çok hoş, teşekkürler...
Bizim buranın asfaltlarında öyle yatıranı alnından öperim Göz kırpıyorum

Arbeit Macht Frei
Başa dön
On7_li Çevrimdışı On7_li Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
FireBlade
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Almanya

MesajTarih: 08.10.2007 - 01:56    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

kaya günesi görünce hemen gazllamisiniz Gülümsüyorum

speed_racer demiş ki:
Harika asfalta bakar mısınız yolların ve doğanın güzelliğine Tebrik ederim.
1 Ay sonra Mainz dayım kısmet belki karşılaşırız Göz kırpıyorum
Daha ne diyeyim yahu ich wil auch kommen mit meine motorrad diyeyim de tam olsun bari Dil çıkarıyorum

heheh yerim senin ben alamancani hehehh Alkışlıyorum
bu tarafa yolu düsen tüm arkadaslar ugramadan gecene cok kizarim Öfkeliyim

bu arada not olarak sunuda aciyim(2-3 sene öncede aciklamistim)
kaya nin katildigi gezinin anlami su:
burda yilda 1 kere , sezon kapanisina dogru, tüm motorsiklet sürücüleri, ( her kez kendi bölgesinde organize oluyor) bir gün toplanip, hep beraber kiliseye gidiliyor, ve orda özellikle su ana kadar ölen motorsiklet sürücüleri icin dua ediliyor, ve kazasiz sürüsler icin dua ediliyor. Bravo
dedigim gibi önceden dile getirmistim, yeri geldi yine söyliyim, belli bu sefer ise yarar ;

Niye arkadaslar onca güzel geziler düzenliyorsunuz, fakat bizde böyle bir organizasyon yapmiyorsunuz!!!
Diyoruz iste Hiristiyan ... ama düsünceye bakin, kilisenin önünde yüzlerce motor her kez dua,
Düsünsenize yilda 1 kere bulusup, topluca camiye gidip dua edmek; (bunu düsünmek bile beni icimi costuruyor...!)
hem Rab `imize dua etmis, hemde topluma karsi motosikletcilerin icin iyi bir mesaj vermis olursunuz.
Bunu bir düsünün derim, yilda bir kere !!!
Başa dön
FireBlade Çevrimdışı FireBlade Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et
missgarfield
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: IzmirAlmanya

MesajTarih: 08.10.2007 - 02:05    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

paylasim güzel.bende bu tarafa (köln) gelipte ugramayani alinindan karislarim ona göre Göz kırpıyorum
capodelcapo
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: KONYA

MesajTarih: 08.10.2007 - 03:35    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Ellerine sağlık fotolar harika gezi harika ama o virajlı fotolar mükemmel
ne mutlu TÜRKÜM diyene
Başa dön
capodelcapo Çevrimdışı capodelcapo Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et Yahoo Messenger MSN Messenger
GrandStreetRacer
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: istanbul

MesajTarih: 08.10.2007 - 12:03    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Kaya benim kuzenlerde anlatıp duruyorlar Feldberg'in yollarını. Geldiklerinde bizim lastiklere bakıyorlar ve hiç viraj yapmamışsınız diye dalga geçiyorlar. Ahhh aah bizde isteriz öyle yollar. Allah kaza bela vermesin. Dikkatli sürüşler..
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: Bahçeşehir/İstanbul

MesajTarih: 08.10.2007 - 12:23    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

yollar sağlammış Çok gülüyorum
HasanTahsin
Süper Üye
Süper Üye
Image Hosted by ImageShack.us

Nereden: zonguldak/ereğli

MesajTarih: 08.10.2007 - 12:39    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

süper fotolar Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum

Başa dön
HasanTahsin Çevrimdışı HasanTahsin Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Geziler-Buluşmalar-Etkinlikler Tüm saatler GMT +2 Saat
Sayfa 1, 2, 3  Sonraki
1. sayfa (Toplam 3 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©
PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.17 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal