Kayıt: Jun 16, 2005 Mesajlar: 1138 Nereden: frankfurt / almanya
Tarih: 08.10.2007 - 00:20 Mesaj konusu: 07.10.07 frankfurt-schotten / almanya
frankfurtta bu gün 2500 kisilik evet 2500 kisilik(katolik klisesine gidiliyordu) bir grubun icinde baslayan gün,schottene dogru ilk basta 10 kisilik sonra ise 7 kisilik bir grup halinde devam ettii...
2500 kislik konvoy hem sıkıcı hemde polis eskortu esliginde oldugundan ve gidilen yerden dolayi,birakilmasi gereken bir olaydi zaten...bu sıkıcıliktan kurtulup bol virajli yollara dalmak gerekiyordu
kimse keyfi duramadigi icin bu gruptan foto yok
videolari yüklemeyi bilmedigim icin yükleyemiyorum.yardimci olan olursa yüklerim
yola hazirlik...
kacaklar
mola vermeden olmaz
karnimizida doyuralim,ac ayi oynamazmis
yemekten sonra ya 40 adim atilirmis,yada 40 dk yatilirmis...ah yorgunluk ah...
uyandirmaya calisanlarin sonu
simdi sira artistlik fotolarda ilk önce güzel bir yer bulalim...gerisi gerci video da
bittiiii.... _________________ suyuna,havasina canim kurban topragina...
ne mutlu Türk`üm diyene
T-ROCK-YA varmi daha ötesi??!!..
Tarih: 08.10.2007 - 00:34 Mesaj konusu:
bizimpistimizde bile böyle asvalt yok çok şanslısınız çokkkk _________________ HONDA TEAM 954RR-X9 250-GP1 250
KENDİNE YAPILMASINI İSTEMEDİĞİNİ BAŞKASINA YAPMA.
Tarih: 08.10.2007 - 00:42 Mesaj konusu:
Eline emeğine sağlık çok güzel fotolar paylaşım için teşekkürler _________________ TAKIL BİZE HAYATIN RENKLENSİN FAZLA TAKILMA GÖKKUŞAĞINA DÖNERSİN ÇANAKKALE MD
Tarih: 08.10.2007 - 00:45 Mesaj konusu:
kaya76, abıcım elıne emegıne saglık gercekten harıka fotolar ,yollar ve motorsıkletler tüm gurbet motorcularına selam olsun
Gurbette yaşayan dostlarımıza imrenıyorum gercekten ne zaman bır gezı fotolarınıza baksam herkesın tam tekmır (kask,mont,bot,eldıven) elbısesı ustunde oluyo bızım Türkiye'de pek rastlayamıyoz bu tarz görüntülere.
Asfalt resmen aglayacak bır sekılde non stop race _________________ Üssü var,üstü yok
Harika asfalta bakar mısınız yolların ve doğanın güzelliğine Tebrik ederim.
1 Ay sonra Mainz dayım kısmet belki karşılaşırız
Daha ne diyeyim yahu ich wil auch kommen mit meine motorrad diyeyim de tam olsun bari
Tarih: 08.10.2007 - 01:56 Mesaj konusu:
kaya günesi görünce hemen gazllamisiniz
speed_racer demiş ki:
Harika asfalta bakar mısınız yolların ve doğanın güzelliğine Tebrik ederim.
1 Ay sonra Mainz dayım kısmet belki karşılaşırız
Daha ne diyeyim yahu ich wil auch kommen mit meine motorrad diyeyim de tam olsun bari
heheh yerim senin ben alamancani hehehh
bu tarafa yolu düsen tüm arkadaslar ugramadan gecene cok kizarim
bu arada not olarak sunuda aciyim(2-3 sene öncede aciklamistim)
kaya nin katildigi gezinin anlami su:
burda yilda 1 kere , sezon kapanisina dogru, tüm motorsiklet sürücüleri, ( her kez kendi bölgesinde organize oluyor) bir gün toplanip, hep beraber kiliseye gidiliyor, ve orda özellikle su ana kadar ölen motorsiklet sürücüleri icin dua ediliyor, ve kazasiz sürüsler icin dua ediliyor.
dedigim gibi önceden dile getirmistim, yeri geldi yine söyliyim, belli bu sefer ise yarar ;
Niye arkadaslar onca güzel geziler düzenliyorsunuz, fakat bizde böyle bir organizasyon yapmiyorsunuz!!!
Diyoruz iste Hiristiyan ... ama düsünceye bakin, kilisenin önünde yüzlerce motor her kez dua,
Düsünsenize yilda 1 kere bulusup, topluca camiye gidip dua edmek; (bunu düsünmek bile beni icimi costuruyor...!)
hem Rab `imize dua etmis, hemde topluma karsi motosikletcilerin icin iyi bir mesaj vermis olursunuz.
Bunu bir düsünün derim, yilda bir kere !!! _________________ Gurbetten Selam
Savas Poyraz
www.gurbetmotorculari.com
Tarih: 08.10.2007 - 12:03 Mesaj konusu:
Kaya benim kuzenlerde anlatıp duruyorlar Feldberg'in yollarını. Geldiklerinde bizim lastiklere bakıyorlar ve hiç viraj yapmamışsınız diye dalga geçiyorlar. Ahhh aah bizde isteriz öyle yollar. Allah kaza bela vermesin. Dikkatli sürüşler.. _________________
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız