Tarih: 08.10.2007 - 15:36 Mesaj konusu: 7000 Liraya hangi enduro?
selamlar
3000 lira nakitim var 4000 de kredi çekip 7000 ytl civarına motor almayı düşünüyorum.klr650 veya bmw f650 düşünüyorum.biraz araştırdım yaklaşık 8-10 yaşında f650 alınabiliyor.biraz daha genç klr alınabiliyor.aklım bmw'de, 10 yaş bmw f650 için fazlamıdır? gelirim çok fazla olmadığı için çok tedirginim açıkçası standart bakımlarını dışında enazından kredi taksiti bitene kadar ekstra masraf resmen çökertir beni
7000 ytl civarına doru bir kararmıdır f 650?? yada bu civara başka enduro ne alabilirim ne tavsiye edersiniz?
teşekkürler
Kayıt: Nov 30, 2003 Mesajlar: 555 Nereden: İzmir - Otoban Samurai
Tarih: 08.10.2007 - 17:13 Mesaj konusu:
2000 model altı problemdir her motor için...
Benim nacizane fikrim budur...
1-2 fazla olsun modelli olsun motor bu alıp kenara koymayacaksın sonuçta...
_________________ "Kendinizi Cesurca Gösterin! Trafikte Farkettirin! Yaşamanız Sadece Buna Bağlıdır! (Kask ;korunması gereken bir kafayı korumalıdır...)"
Kayıt: May 22, 2006 Mesajlar: 4954 Nereden: İzmir - Diyarbakır
Tarih: 08.10.2007 - 23:09 Mesaj konusu:
çok uçuk olacak belki ama Suzuki DR800big var ona da bi bak. Çok dayanıklı bir motordur(yakıtı km de 200bin ama)
tabii çok yüksek bir motor olduğu için kısa boylu arkadaşlar (1.75 altı) biraz zorluk çekebilir _________________ ZZR Hayranı olmak bi başka...
valla dostum hiç kasma bence bu kadar kendini benim durumumda senin gibiydi.
3000 ytl param vardı gittim 3600 kredi çektim.
6000 ytl 2005 Nx4 Falcon aldım geri kalanınada eşim ve bana mont ve kask aldım. artı benzin aldıktan sonrayıda düşünmen lazım gıdı gıdına alırsan sonraki masraflar için çok zorluk çekersin.
Sana biraz daha para biriktirip beklemeni tavsiye edicem ama oda olmaz motorsuz gezmek gerçekten alışkın olan bi insanın çok zoruna gidiyo insan mutsuz oluyor bilirim.
Benimn tavsiyem sana motoru aldıktan sonra mutlaka az bişey parada kendine ayırman her ihtimale karşı _________________ Hayatta en güzel sey özgurlugun tadını doyasıya cıkarmaktır.
Sahibinden İlanım : 5368515
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız