Gazcı Team olarak bu senede bir çok çok gezi yaptık fakat fotoğraf çekme işini nadiren yapıyoruz, dün yani Pazar günü Çorlu yapıp geldik sizlerle paylaşmak isterim.Katılan tüm dostlara teşekkürlerimi sunarım. Esen kalın...Bu arada bir not düşeyim Eray buluşma yerine 5 dakika erken geldi, halen şoktayız.
Tarih: 08.10.2007 - 15:43 Mesaj konusu:
demgah, iyi eğlendiinizi düşünerek devamıını bekleriz diyorum.. ama ne var şu Çorlu'da ben anlayamadım az ilersinde Çanakkale var mesela daha bi gezilesi yerler var _________________ nofeaRR*pınaRR*hondaRR*pınişk*
pın isk
Im still afraid, but Im stronger than my fear
pinar@motordelisi.com
yaw oerken gelen eray degildir ikizidir bu arada geziniz süper geçmiş,olum bülo ben yokken başta gidiyormuşsun,gördün ama seni benim taka ile nasıl deldim.neyse şaka bi yana kazasız belasız nice gazlamalara.
Son Mesajdan 1 dakika sonra eklendi:
honda hayat H ondaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa _________________ NEDERSEN 2 KATI
600RR NE RR SAN VARR
Kayıt: Oct 08, 2007 Mesajlar: 78 Nereden: KONYA/Mevlana diyarı
Tarih: 08.10.2007 - 16:06 Mesaj konusu:
Bu bulusmalara bayılıyorum ya çok küsel oluyor valla paylaşımından dolayı teşekkür ederim eray ı da ayrıyetten tesrik ederim...! _________________ Sen varken bizde vardık Sen doğmadanda biz burdaydık..!
Tarih: 08.10.2007 - 16:08 Mesaj konusu:
Ekrem sağol kardeşim, Pınar çağırdında gelmedikmi, Emre iyi yakalamışsın adam o gürültüde yarım saat uyudu resmen Buğra evet Sinan'ı gören evliya oluyor Murat yollarda bulurum seni Nightekspres teşkkür ederim _________________ GSXR 1000 K6 en mavisinden
www.istanbulracingteam.org
arkadaşlar hoşgeldiniz sefa verdiniz görür gibi olduk sizi ama araçtaydık demek sizlerdiniz haber verseydiniz 3-5 sohbetin belini kırardık tanışmış olurduk
Tarih: 08.10.2007 - 16:24 Mesaj konusu:
KayaRR başkan senin ne işin var orda ...Sen TüysikleT sin Nerde görülmüş Aziz Başkanın Ali Samiyene gittiği _________________ Hayat Verenin Kuluyum... www.cubbeliahmethoca.tv
erayın uyuması gayet normal sen sabah sabah hemde 15 dakika erkenden gel ala al nasıl uyumasınki bide yolda üstüne üstelik bir sürü binlik makine eeeeee nasıl yorulmasınkiiiiiiii..... _________________ NEDERSEN 2 KATI
600RR NE RR SAN VARR
Tüm saatler GMT +2 Saat Sayfa 1, 2, 3, 4, 5, 6Sonraki
1. sayfa (Toplam 6 sayfa)
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız