Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - Gazcı Team Forever, 07.10.2007 Çorlu Gezisi

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

Gazcı Team Forever, 07.10.2007 Çorlu Gezisi

Gazcı Team Forever, 07.10.2007 Çorlu Gezisi
Sayfa 1, 2, 3, 4, 5, 6  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Geziler-Buluşmalar-Etkinlikler
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar
demgah
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Ystanbul

MesajTarih: 08.10.2007 - 15:38    Mesaj konusu: Gazcı Team Forever, 07.10.2007 Çorlu Gezisi Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Gazcı Team olarak bu senede bir çok çok gezi yaptık fakat fotoğraf çekme işini nadiren yapıyoruz, dün yani Pazar günü Çorlu yapıp geldik sizlerle paylaşmak isterim.Katılan tüm dostlara teşekkürlerimi sunarım. Esen kalın...Bu arada bir not düşeyim Eray buluşma yerine 5 dakika erken geldi, halen şoktayız. Çok gülüyorum

demgah Çevrimdışı demgah Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
EkremSen
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 08.10.2007 - 15:43    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Bülent hocam, herzamanki gibi güzel birliktelik olmuş, herkese selamlar Bravo
nofeaRR
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Çanakkale

MesajTarih: 08.10.2007 - 15:43    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

demgah, iyi eğlendiinizi düşünerek devamıını bekleriz diyorum.. ama ne var şu Çorlu'da ben anlayamadım Çok gülüyorum az ilersinde Çanakkale var mesela daha bi gezilesi yerler var Gülümsüyorum
pinar@motordelisi.com
Başa dön
nofeaRR Çevrimdışı nofeaRR Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Henry
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Istanbul/Balıkesir

aaa orda sinanı görür gibi oldum yaşıyormuş Çok gülüyorum

gazcı tiym başarılarınızın devamını dileriz
Başa dön
Henry Çevrimdışı Henry Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
titi
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: İstanbul

MesajTarih: 08.10.2007 - 15:45    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Eray ın 5 dk erken geldiği belli...Son fotoda sızmış Çok gülüyorum
Yine bilekler kas yapmış belli Alkışlıyorum
titi Çevrimdışı titi Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
ryangt
Motordelisi
Motordelisi

MesajTarih: 08.10.2007 - 15:56    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

3 honda
2 yamaha
2 suzuki
2 kawa

ortak bir paylaşım oldu Gülümsüyorum

ne güzel uyudumm beee Çok gülüyorum
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 08.10.2007 - 15:57    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

yaw oerken gelen eray degildir ikizidir Delirdim bu arada geziniz süper geçmiş,olum bülo ben yokken başta gidiyormuşsun,gördün ama seni benim taka ile nasıl deldim.neyse şaka bi yana kazasız belasız nice gazlamalara. Bravo

Son Mesajdan 1 dakika sonra eklendi:

honda hayat H ondaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
nostorm Çevrimdışı nostorm Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
NighteXpresS
Motordelisi
Motordelisi

MesajTarih: 08.10.2007 - 16:02    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

gazcıteam Bravo Bravo Bravo
Başa dön
NighteXpresS Çevrimdışı NighteXpresS Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
MoToCrazzy
Üye
Üye

Nereden: KONYA/Mevlana diyarı

MesajTarih: 08.10.2007 - 16:06    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Bu bulusmalara bayılıyorum ya çok küsel oluyor valla paylaşımından dolayı teşekkür ederim eray ı da ayrıyetten tesrik ederim...!
demgah
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 08.10.2007 - 16:08    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Ekrem sağol kardeşim, Pınar çağırdında gelmedikmi, Gülümsüyorum Emre iyi yakalamışsın adam o gürültüde yarım saat uyudu resmen Çok gülüyorum Buğra evet Sinan'ı gören evliya oluyor Gülümsüyorum Murat yollarda bulurum seni Çok gülüyorum Nightekspres teşkkür ederim Bravo
demgah Çevrimdışı demgah Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
celebi-59
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: ÇORLU

MesajTarih: 08.10.2007 - 16:19    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

arkadaşlar hoşgeldiniz sefa verdiniz görür gibi olduk sizi ama araçtaydık demek sizlerdiniz haber verseydiniz 3-5 sohbetin belini kırardık tanışmış olurduk Bravo
Başa dön
celebi-59 Çevrimdışı celebi-59 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
titi
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: İstanbul

MesajTarih: 08.10.2007 - 16:24    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

KayaRR başkan senin ne işin var orda Şok oldum ...Sen TüysikleT sin Çok gülüyorum Nerde görülmüş Aziz Başkanın Ali Samiyene gittiği Çok gülüyorum Delirdim
titi Çevrimdışı titi Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
ryangt
Motordelisi
Motordelisi

MesajTarih: 08.10.2007 - 16:33    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ya ben reina'da bile uyumuş adamım ne war ya
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: soma-45 nederland

MesajTarih: 08.10.2007 - 16:39    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

video yokmu video,erayın masada uyuma videosu bile olur Dil çıkarıyorum Gülümsüyorum Gülümsüyorum Gülümsüyorum
çok güzel toplanıp gezmişsiniz tebrikler Bravo Bravo Bravo
http://www.metacafe.com/watch/1715814// 06 r1 299+ gece kuşu Gülümsüyorum
Başa dön
ekamba Çevrimdışı ekamba Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
nostorm
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 08.10.2007 - 16:48    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

erayın uyuması gayet normal sen sabah sabah hemde 15 dakika erkenden gel ala al nasıl uyumasınki Dil çıkarıyorum bide yolda üstüne üstelik bir sürü binlik makine eeeeee nasıl yorulmasınkiiiiiiii..... Ağlıyorum
nostorm Çevrimdışı nostorm Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Geziler-Buluşmalar-Etkinlikler Tüm saatler GMT +2 Saat
Sayfa 1, 2, 3, 4, 5, 6  Sonraki
1. sayfa (Toplam 6 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©
PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.16 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal