Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - tum motorcular yanınızda bulundurun

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

tum motorcular yanınızda bulundurun

tum motorcular yanınızda bulundurun
Sayfa 1, 2  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar
wrongdoer
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: istanbul/kadikoy/acibadem

MesajTarih: 16.01.2005 - 17:52    Mesaj konusu: tum motorcular yanınızda bulundurun Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

arkadaslar herzaman cuzdanımızda cebimizde mutlaka bir kağıtta kan grubumuz,isim soy isim,yakınımızın telefon numarasını bulundurlaım birde kağıda kaza yaparsam kaskı cıkarmaya calısma yazalım cunku turkiyede kaza yapana bilincsizce yardım etmek isteyen watandaslarımız telafisi olmayacak hatalar yapabiliyorlar.tabi bu eğitimsizlikten oluyor
Başa dön
wrongdoer Çevrimdışı wrongdoer Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
peugeot-cu
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: gaziantep

MesajTarih: 16.01.2005 - 18:00    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

dostum o kadar abartmasan diyorum Çok gülüyorum Dil çıkarıyorum
Başa dön
peugeot-cu Çevrimdışı peugeot-cu Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
batucan
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: izmir

MesajTarih: 16.01.2005 - 18:03    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

haklısın bende motorun üstüne yazmayı düşünüyorum ama ne biliyim isim falan yazınca bazıları görgüsüzlük diye tanımlıyor
batucan Çevrimdışı batucan Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
polat
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 16.01.2005 - 19:00    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Güvenli olmak üzgün olmaktan iyidir. Güvenlik için herşey mübah.

Aracın üzerindeki yazıları çok beğenmiyorum. Hem kan grubunu hastanede hemen kontrol ediyorlar. Kimse bakmıyor motorda ne yazıyor diye. E motorun üzerinede yakınlarımızın tel. no.sunu yazmak garip kaçar Çok gülüyorum

Kaskı çıkartma yazısı harika olur.
Başa dön
polat Çevrimdışı polat Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
NightWish
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

MesajTarih: 16.01.2005 - 19:06    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

kaskı çıkarma yazısı çok doğru kan grubuda yazılmalı fakat panikden onu okumayıp kendi kafalarına göre gene bildiğini okuyanda olur bu biraz bilinç meselesi
Başa dön
NightWish Çevrimdışı NightWish Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
racingmotor34
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

MesajTarih: 16.01.2005 - 19:27    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

motosikletimdede yazılı kaskımdada montumdada Dil çıkarıyorum
Alıntı:

birde kağıda kaza yaparsam kaskı cıkarmaya calısma yazalım cunku turkiyede kaza yapana bilincsizce yardım etmek isteyen watandaslarımız telafisi olmayacak hatalar yapabiliyorlar.

wrongdoer, o kadarda değil yanii
stappen
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Besiktas / Istanbul-Norfolk / Virginia / ABD

MesajTarih: 16.01.2005 - 20:00    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Alıntı:

kaza yaparsam kaskı cıkarmaya calısma yazalım

onu direk kaskina yazidr ben ole yaptim en saglami!!!
stappen Çevrimdışı stappen Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
titi
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: İstanbul

MesajTarih: 16.01.2005 - 20:18    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Alıntı:

kaza yaparsam kaskı cıkarmaya calısma yazalım

çok doğru bursda sırf bu yüzden bi arkadaş gitti bence an grubu-tel vs. bunları deponun bi yerine ufaktan yazalım bmw ciler gibi
haya
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Almanya://Sinop

MesajTarih: 16.01.2005 - 20:21    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

biraz dikkatli olursak iyi olur diyorum Dil çıkarıyorum
Haya
Başa dön
haya Çevrimdışı haya Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
twister
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: İstanbul

MesajTarih: 16.01.2005 - 20:30    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

abi zaten kazalı birinin kaskını dikkatsizce çıkaran zihniyet o yazıyı nereye yazarsan yaz görmez. Ama kan grubu ve yakınlarının telefonunu bulundurmak şart tabi.
NeiTH
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Ystanbul/Bostanci

MesajTarih: 16.01.2005 - 21:13    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Kaska kask1m1 ç1karmay1n OK de telefon isi olmaz... Ancak cüzdan da falan olmal1... Millet insan degil çünkü... Al1r sap1kl1k yapar... Öfkeliyim
NeiTH Çevrimdışı NeiTH Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
maxell
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: IZMIR-Turgutlu

MesajTarih: 16.01.2005 - 21:54    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

dostum burası Tükiye burada adamı ambulansa koyarken bile düşürüp öldürüyorlar Bence herşeyin başı eğitim.. Allah korusun biz eniyisi çok dikkatli olmaya çalışalım.. Sürat yapmayalım. motorsikletimizim bakımını yapmadan yola çıkmayalım bunları yapmakla zaten kaza riskini en aza indirgemiş oluyoruz..

Kawasaki ZX-6R
Başa dön
maxell Çevrimdışı maxell Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
wrongdoer
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: istanbul/kadikoy/acibadem

MesajTarih: 16.01.2005 - 22:33    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

arkadaslar surat yapmayalım diyorsunuzda adam gibi motoru kullannalarda gidiyor yani.gecen hakan kardesimizi yolda dam gibi tam korumalı giderken bir kartalın carpması sonucu ne yazıkki hayatını kaybetti Ağlıyorum dier bir arkadasımız bir x5 tarafından olduruluyordu belkide hayatını farklı yola girmekle kurtardı motorcu adam gibi kullanıyoda kardesim yoldaki 4 tekerlekli bağzı haywanlar adam gibi kullanmıyorlarki abartmak deil bu sadece onlem kaza olduktan sonra en ufak bir bilgiye bile ihtiyac olabilir bence
Başa dön
wrongdoer Çevrimdışı wrongdoer Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
hkn3535
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: BERGAMA

MesajTarih: 16.01.2005 - 22:37    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

haklısınız hayatınızdan olmak bu ülkede küçük ayrıntılara bakıyor. önlemler almak faydalı mutlaka. yinede hiçbirimizin başına gelmemesini dilerim...
(B?y?nce 750 olacak)
Başa dön
hkn3535 Çevrimdışı hkn3535 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
erkont
Üye
Üye

Nereden: ANKARA

MesajTarih: 17.01.2005 - 11:50    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

km saatine aile efradının resmini yapıştır yeter.

ALLAH HEPİNİZİ KORUSUN
Başa dön
erkont Çevrimdışı erkont Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL Tüm saatler GMT +2 Saat
Sayfa 1, 2  Sonraki
1. sayfa (Toplam 2 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©
PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.15 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal