Kayıt: Dec 08, 2004 Mesajlar: 889 Nereden: istanbul/kadikoy/acibadem
Tarih: 16.01.2005 - 17:52 Mesaj konusu: tum motorcular yanınızda bulundurun
arkadaslar herzaman cuzdanımızda cebimizde mutlaka bir kağıtta kan grubumuz,isim soy isim,yakınımızın telefon numarasını bulundurlaım birde kağıda kaza yaparsam kaskı cıkarmaya calısma yazalım cunku turkiyede kaza yapana bilincsizce yardım etmek isteyen watandaslarımız telafisi olmayacak hatalar yapabiliyorlar.tabi bu eğitimsizlikten oluyor _________________ Yerli Metal Gruplarina Sahip Cik
mysapace.com/erenarslan
www.avicon.com.tr
haklısın bende motorun üstüne yazmayı düşünüyorum ama ne biliyim isim falan yazınca bazıları görgüsüzlük diye tanımlıyor _________________ ALAYINA YSYAN ÖLÜMÜNE ultrAslan
35 BTU 55
Güvenli olmak üzgün olmaktan iyidir. Güvenlik için herşey mübah.
Aracın üzerindeki yazıları çok beğenmiyorum. Hem kan grubunu hastanede hemen kontrol ediyorlar. Kimse bakmıyor motorda ne yazıyor diye. E motorun üzerinede yakınlarımızın tel. no.sunu yazmak garip kaçar
kaskı çıkarma yazısı çok doğru kan grubuda yazılmalı fakat panikden onu okumayıp kendi kafalarına göre gene bildiğini okuyanda olur bu biraz bilinç meselesi
Tarih: 16.01.2005 - 20:18 Mesaj konusu:
Alıntı:
kaza yaparsam kaskı cıkarmaya calısma yazalım
çok doğru bursda sırf bu yüzden bi arkadaş gitti bence an grubu-tel vs. bunları deponun bi yerine ufaktan yazalım bmw ciler gibi _________________ Hayat Verenin Kuluyum...
Tarih: 16.01.2005 - 20:30 Mesaj konusu:
abi zaten kazalı birinin kaskını dikkatsizce çıkaran zihniyet o yazıyı nereye yazarsan yaz görmez. Ama kan grubu ve yakınlarının telefonunu bulundurmak şart tabi. _________________ Rüzgarda uçan tüy bile benim kadar hafif değil..
Kayıt: Nov 18, 2004 Mesajlar: 1181 Nereden: Ystanbul/Bostanci
Tarih: 16.01.2005 - 21:13 Mesaj konusu:
Kaska kask1m1 ç1karmay1n OK de telefon isi olmaz... Ancak cüzdan da falan olmal1... Millet insan degil çünkü... Al1r sap1kl1k yapar... _________________ *Arda Büyükyüksel* *0 Rh(+)*
dostum burası Tükiye burada adamı ambulansa koyarken bile düşürüp öldürüyorlar Bence herşeyin başı eğitim.. Allah korusun biz eniyisi çok dikkatli olmaya çalışalım.. Sürat yapmayalım. motorsikletimizim bakımını yapmadan yola çıkmayalım bunları yapmakla zaten kaza riskini en aza indirgemiş oluyoruz.. _________________ "Atına atla.. yüreginin götürdügü yere git..!!! hadi go!!!!!"
Kayıt: Dec 08, 2004 Mesajlar: 889 Nereden: istanbul/kadikoy/acibadem
Tarih: 16.01.2005 - 22:33 Mesaj konusu:
arkadaslar surat yapmayalım diyorsunuzda adam gibi motoru kullannalarda gidiyor yani.gecen hakan kardesimizi yolda dam gibi tam korumalı giderken bir kartalın carpması sonucu ne yazıkki hayatını kaybetti dier bir arkadasımız bir x5 tarafından olduruluyordu belkide hayatını farklı yola girmekle kurtardı motorcu adam gibi kullanıyoda kardesim yoldaki 4 tekerlekli bağzı haywanlar adam gibi kullanmıyorlarki abartmak deil bu sadece onlem kaza olduktan sonra en ufak bir bilgiye bile ihtiyac olabilir bence _________________ Yerli Metal Gruplarina Sahip Cik
mysapace.com/erenarslan
www.avicon.com.tr
Tarih: 16.01.2005 - 22:37 Mesaj konusu:
haklısınız hayatınızdan olmak bu ülkede küçük ayrıntılara bakıyor. önlemler almak faydalı mutlaka. yinede hiçbirimizin başına gelmemesini dilerim... _________________ Motor Demek? ?zg?rl?k Demek....
=======================
Suzuki GS500
(B?y?nce 750 olacak)
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız