Tarih: 08.10.2007 - 21:30 Mesaj konusu: Bursa M.D. Vitamin cafedeyiz!!!
Her hafta olduğu gibi bu haftada (09.10.2007 salı)toplanıyoruz katılımın yine herzamanki gibi büyük olacağına inanıyorum hadi hep beraber Vitamin cafeye ßursa motorcu görsün...Saygılarımla max_49 _________________ ...:::Geçtiğim Yollardan Geçebilirsin Yaşadıklarımı Asla,Ama Asla Yaşayamazsın:::...
bi çok arkadaş tlf.ulaşıp geleceğini söledi burdan onlara teşekkürü bir borç bilirim...
_________________ ...:::Geçtiğim Yollardan Geçebilirsin Yaşadıklarımı Asla,Ama Asla Yaşayamazsın:::...
arkadaşlara hatırlatmada bulundugun için teşekkürler... Umarım yarın katıılım iyi olur ve hoş bir sohbet gecer _________________ Plakasından belli 46'lık işte!!!
2006 CBR 600 RR PowerCommander & DynojetKit & Full Akrapovic
society, benide aramadı aa yoksa biz mi bursa md den degiliz yahu atıldık mı _________________ Plakasından belli 46'lık işte!!!
2006 CBR 600 RR PowerCommander & DynojetKit & Full Akrapovic
Sercat 46, Yeni TRAKTÖRÜMÜZ ay pardon organizatörümüz max_49, mu yoksa HaYaBuSa, Senmi kırdın yoksa kırıldımı bana birileri sinirlenip kafanda kırmış gibi geldide _________________ s''O''ciety şimdi asker Şırnak Akdizgin-Komando
society, bıravo ben kafasında kırdım tlfnu. pişman degilim bursa md vitamin cafe ye ALLAH muhabbetinizi bozmasın tüm bursa md ye slmlar. _________________ BoZKuRT MD
öMeR BoZKuRT-MaDe iN KaYSeRi
Batuuu, Ararım sorarım seni heryerde kardeşim oMeR_BoZKuRT, Ömer abi anlamıştım zaten iyi dileklerin için sağolasın abim _________________ s''O''ciety şimdi asker Şırnak Akdizgin-Komando
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız