Tarih: 08.10.2007 - 23:54 Mesaj konusu: 7 EKİM izmit buz pisti fotoları(geç ama idare edin)
evet arkadaşlar.biraz geç olsada,merakla beklediğiniz folar sonunda _poseidon_farkı ile karşınızda
evet arkadaşlar.aslında söyleyeceğim şey güzel hatta harika bir gündü..gelemeyen ve gelmeyen arkadaşlar sözüm sizlere;nanın çok ama çoookkk şeyler kaçırdınız.kısa gün bu kadar dolu dolu geçemezdi inanın.....
fazla yazarak canınızı sıkmayayım,zaten geciktik fotoları koymakta.geri kalanı isterseniz onlar anlatsın....buyrun seyre
ooo resimler çok güselmiş arkdaşlarrr maşşallahh keşke bende sizlerle beraber olsa idim vala güzel vakit geçirmişsinizz paylaşım için teşekkür ederim arkdaşımm _________________
Tarih: 09.10.2007 - 00:58 Mesaj konusu:
oyoyoy bakınca yine coşdummm süper bir gündü
onurum kardeşim seni seviyorum anladınsen anladın _________________ HONDA TEAM 954RR---SCOOTER TEAM X9 250---GP1 250(süüüper)
KENDİNE YAPILMASINI İSTEMEDİĞİNİ BAŞKASINA YAPMA.
duanla yaşamadımki bedduanla öleyim.
Tarih: 09.10.2007 - 08:43 Mesaj konusu:
evt çok güsel bigün geçirdik resimler süper hepimizin eline saglık herşey çok güseldi go-cart kazası hariçç onur len 2 gündür yürüyemiyorum sıpa çürüdü resmen bacagım nasıl bi çarpmaydı o acısını çıkartırım amaa unutma bunu
Tarih: 09.10.2007 - 09:04 Mesaj konusu:
VOLKANRR, abi ben de seni seviyorum..anladım ben onu anlamasına ama,emeğe saygı
capodelcapo, sevgili kardeşim uzun zaman oldu görüşemeyeli ve konuşamayalı,o güzel duygu ve düşüncelerin için teşekkürler bu arada bizim ölüyü diriltebildin mi,halen bir haber gelmedi senden...
error46, tabi ben bilerek yaptım dimi,frenlere bastım durmadı trafikteki geçerli bahane çıkar sevgili arkadaşım acısını sen de çıkar.zaten mazluma döndük resimleri geç ekledim diye...kulaklarım hala çınlıyor...
doğru söyleyin kim hakkımdaki düşncelrini sözlü ifade etti fotoları geç yükleyince. kulaklarım halen çınlıyor _________________
anaaaa tühh ne güselde eğlenmişiniz yawww.bilseydim bu kadar güzel olacağını atlar gelirdim. sizler adına sevindim. muhabbetiniz daim olsun. selamlar
_________________ Time is chasing after all of us.
tü tü tü maşşallah, nazar değmesin, nede güzel eğlenmişssiniz
yakında aranızdan lisanlı patenci, ya da go-kart cı çıkarsa şaşırmam
Oğuz ve Fikret abi, nasıl yakaladım ama sizi _________________ ''İnsanların en acizi Dost edinmeyen, Bundan daha acizi ise Dostunu yitiren'dir..''
Tüm saatler GMT + 3 Saat Sayfa 1, 2, 3, 4, 5Sonraki
1. sayfa (Toplam 5 sayfa)
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız