Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - Ya eriyecek artık egzost!!!

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

Ya eriyecek artık egzost!!!

Ya eriyecek artık egzost!!!
Sayfa 1, 2, 3  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Videolar ve fotograflar
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar
matrax_83
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: kastamonu

MesajTarih: 09.10.2007 - 00:30    Mesaj konusu: Ya eriyecek artık egzost!!! Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Arkadaşlar yorum sizin ben bölesini görmemiştim bi f1 videosunda görmüştüm ama bizimkilerde oluyomuşGülümsüyorum))

http://www.youtube.com/watch?v=10xCPs6882w&NR=1
Başa dön
matrax_83 Çevrimdışı matrax_83 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
ByManiacGNY
Motordelisi
Motordelisi

MesajTarih: 09.10.2007 - 00:41    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Link

Son Mesajdan 35 saniye:

Başa dön
ByManiacGNY Çevrimdışı ByManiacGNY Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
eradnan
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Antalya

MesajTarih: 09.10.2007 - 03:58    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

kule kalkış için izin istiyorum Gülümsüyorum
R1fatih
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: BEYSEHYR otobanyndan

MesajTarih: 09.10.2007 - 04:20    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

moto gp de ve komple takılan egzostlarında sert kullanımlarında bu hale geldını soluyorlar
On7_li
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: ÇanFrancisco

MesajTarih: 09.10.2007 - 07:21    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Egzoz u bu hale getirene kadar motorun ciğerini sökmüştür herhalde Çok gülüyorum

Arbeit Macht Frei
Başa dön
On7_li Çevrimdışı On7_li Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
eczaci101
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: İzmir - Otoban Samurai

MesajTarih: 09.10.2007 - 09:13    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Bu motorun hali ne böyle !!!

Adam ne hale getirmiş ??

Üzgünüm
leoparus
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: İstanbul-Üsk.

MesajTarih: 09.10.2007 - 09:15    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Biraz asabi gördüm motoru Gülümsüyorum
Başa dön
leoparus Çevrimdışı leoparus Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
chibo
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: cadde

MesajTarih: 09.10.2007 - 09:38    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

oha be yasık motora Üzgünüm
Başa dön
chibo Çevrimdışı chibo Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Udhl
Üye
Üye

Nereden: istanbul

MesajTarih: 09.10.2007 - 12:15    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

yeah Çok gülüyorum anansı ağlamış makinanın
Başa dön
Udhl Çevrimdışı Udhl Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
hakann
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Kayseri

MesajTarih: 09.10.2007 - 12:20    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ne yapmış ne kadar çalışmış o hale getirene kadar eline ne geçmiş???
Başa dön
hakann Çevrimdışı hakann Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
GOLYAT34
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: istanbul

MesajTarih: 09.10.2007 - 12:34    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

sucukları alınnnn
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: Lüleburgaz

MesajTarih: 09.10.2007 - 13:35    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Bu ne yaaa böyleeee Şok oldum Şok oldum Şok oldum nasıl bir olaydır bu !!! muhteşem bişi fakat motor için artık değil... Göz kırpıyorum
Başa dön
photokwo Çevrimdışı photokwo Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
theplayrabbit
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: ThE NoRtH GeTTo Of ThE İzMiR

MesajTarih: 09.10.2007 - 13:45    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

bu motorun üzerindeyapsın 1 de bunları!! pek tırsak gördün onları yahuuuuuuuuu Beğenmedim Beğenmedim Beğenmedim
CBRugur45
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: Manisa 45 ½

MesajTarih: 09.10.2007 - 14:23    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Motorun eksozundan resmen metal parçacıklar çıkıo..motorun son çalışması tahmin ediyorum Gülümsüyorum
Başa dön
CBRugur45 Çevrimdışı CBRugur45 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
HasanTahsin
Süper Üye
Süper Üye
Image Hosted by ImageShack.us

Nereden: zonguldak/ereğli

MesajTarih: 09.10.2007 - 14:30    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

bune ya

Başa dön
HasanTahsin Çevrimdışı HasanTahsin Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Videolar ve fotograflar Tüm saatler GMT +2 Saat
Sayfa 1, 2, 3  Sonraki
1. sayfa (Toplam 3 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©
PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.15 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal