Tarih: 10.10.2007 - 00:51 Mesaj konusu: arabaların ne kadar kör olduklarına acı bir örnek
malesef son zamanlarda yaşadığımız üzücü olayların,hepimizde korku yaratmasını ve dikkatli olmamızı hatırlatması için bu trajik ve ilginç kazayı sizlerle paylaşmak istedim ne olur çok ama çok dikkatli olalım
abi sanmıyorum ya,bi hazırlık programı var onu konuşmalardan anladım ama bu araba sanki olaylardan habersiz gbi birden atlıyo birde motorda ki malet olmayınca bana gerçek gibi geldi
Kayıt: May 03, 2007 Mesajlar: 1807 Nereden: İstanbul / Avrupa Yakası
Tarih: 10.10.2007 - 01:08 Mesaj konusu:
tercume edilirse operasyon olduğunu anlarsınız her motora binen mahsum mu oluo _________________ http://www.bikepics.com/members/kdrygz/
Hayatı REPEAT Tuşundan Çıkar..SHUFFLE takıl !!Yorulduysan PAUSE Yap..Canından Bezdiysen STOP!Cesaretin Varsa Hala O Zaman NEXT
Vijdanmi? Suclularin yaptiklarini engellemek icin yapilanlar vijdanlar sayesinde yapiliyor. degil motora neye binerse binsin, isterse superman olsun, uyusturucu isi yapan birinin hakettigi bundan cok daha fazlasidir..
Suclularin savunulacak hic bir yani olamaz.. Onlara insan gozuyle bakamiyorum ben.. Cunku degiller.. _________________ Plaka takmiyorum, takmayacagim da.. Benim degil gercek suclularin pesinden kosun..!!!!!!!
YAHOO, abi ben adam haklı demedimki yaw diyorumki adamı indirmek istiyorsan bile bu şekil biraz vicdansız olmuş yani adam nerdeyse ölecekmiş,herkesin yaşamaya hakkı var ne kadar yanlış işlerde yapsalar yaşamak bi hak bence,suçu desteklemem tabiki ama ben yapılan işleme biraz takıldım ölümü dirimi ele geçirmek istemişler acep
heloffanicefela: efet haklısın biraz vijdansızlık... ama buradaki motorcu bunu hak ediyor daha önce bu videoyu seretmiştim ve bu sahıs cok vijdansızlık yaptıgı için buna yapılan bu davranış bence azbile.. benim fikrim bu... paylaşım için tşkler _________________
evet dogru söylüyorsun türkiyenin haricinde ki ülkelerde polisler böyle calisiyor ben canli sahidiyim acima duygusu yok öyle yetistiriliyor bizim polislerimiz bunlarin yanin da gariban kaliyor vede öyleler halden anlayan ezgin insanlar _________________ Korkma!
Cehennem olsa gelen, göğsümüzde söndürürüz;
Bu yol ki Hak yoludur, dönme bilmeyiz yürürüz!
0 RH +
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız