Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - arabaların ne kadar kör olduklarına acı bir örnek

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

arabaların ne kadar kör olduklarına acı bir örnek

arabaların ne kadar kör olduklarına acı bir örnek
Sayfa 1, 2, 3  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Videolar ve fotograflar
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar Mesaj
heloffanicefela
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

Nereden: konya

MesajTarih: 10.10.2007 - 00:51    Mesaj konusu: arabaların ne kadar kör olduklarına acı bir örnek Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

malesef son zamanlarda yaşadığımız üzücü olayların,hepimizde korku yaratmasını ve dikkatli olmamızı hatırlatması için bu trajik ve ilginç kazayı sizlerle paylaşmak istedim ne olur çok ama çok dikkatli olalım

Link
Başa dön
heloffanicefela Çevrimdışı heloffanicefela Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
RüzGaR
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Adana-Mersin Civarı tüm MD- Mersin MD

MesajTarih: 10.10.2007 - 00:54    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Bu kaza bilinçli yapılıyor.O arabadaki polis.

Mersin MD

Başa dön
RüzGaR Çevrimdışı RüzGaR Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Patriot99
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Bostancı- Istanbul

MesajTarih: 10.10.2007 - 00:56    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Yahu arabadaki öküz görmüyor diyelim ki, telefonla konuşuyor veya bir tarafını kaşıyor.. Ama motorcu da hiç bakmıyor önündeki güzergaha kardeşim yaa ?

Önüne bir bakacak olsa anında freni çakacak.. Zaten hızlı değil.. Beğenmedim

En son Patriot99 tarafından 10.10.2007 - 00:58 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
Başa dön
Patriot99 Çevrimdışı Patriot99 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
heloffanicefela
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

MesajTarih: 10.10.2007 - 00:56    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

abi sanmıyorum ya,bi hazırlık programı var onu konuşmalardan anladım ama bu araba sanki olaylardan habersiz gbi birden atlıyo birde motorda ki malet olmayınca bana gerçek gibi geldi

Son Mesajdan 1 dakika sonra eklendi:

malet =maket Dil çıkarıyorum
Başa dön
heloffanicefela Çevrimdışı heloffanicefela Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
bmwf800s
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

MesajTarih: 10.10.2007 - 00:59    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

motorlu uyusturucu kacaksi polis bilerek vuruyor sizde alemsiniz Delirdim
Başa dön
bmwf800s Çevrimdışı bmwf800s Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
heloffanicefela
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

MesajTarih: 10.10.2007 - 01:01    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

polistede vicdan kalmamış abi,yuh o zaman Beğenmedim
Başa dön
kdrygz
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: İstanbul / Avrupa Yakası

MesajTarih: 10.10.2007 - 01:08    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

tercume edilirse operasyon olduğunu anlarsınız her motora binen mahsum mu oluo ?
kdrygz Çevrimdışı kdrygz Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
YAHOO
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: Johannesburg

MesajTarih: 10.10.2007 - 01:11    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Vijdanmi? Suclularin yaptiklarini engellemek icin yapilanlar vijdanlar sayesinde yapiliyor. degil motora neye binerse binsin, isterse superman olsun, uyusturucu isi yapan birinin hakettigi bundan cok daha fazlasidir..

Suclularin savunulacak hic bir yani olamaz.. Onlara insan gozuyle bakamiyorum ben.. Cunku degiller..
ryangt
Motordelisi
Motordelisi

MesajTarih: 10.10.2007 - 01:11    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

adam rehineleri motosikletle kaçmak için takas etmiş Çok gülüyorum

gerizekalı soyguncu,motor kullanabildiğine şaşırdım Gülümsüyorum
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

MesajTarih: 10.10.2007 - 01:14    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

YAHOO, abi ben adam haklı demedimki yaw diyorumki adamı indirmek istiyorsan bile bu şekil biraz vicdansız olmuş yani adam nerdeyse ölecekmiş,herkesin yaşamaya hakkı var ne kadar yanlış işlerde yapsalar yaşamak bi hak bence,suçu desteklemem tabiki ama ben yapılan işleme biraz takıldım ölümü dirimi ele geçirmek istemişler acep İstemiyorum
Başa dön
tripanazomigambyetsz
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: izmir

MesajTarih: 10.10.2007 - 01:27    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

heloffanicefela, adamın geçerli bi suçu varki bu şekilde indirmişler yaşama hakkını düşünme bence...
Başa dön
tripanazomigambyetsz Çevrimdışı tripanazomigambyetsz Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
kawasakihsn
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: KONYA

MesajTarih: 10.10.2007 - 02:09    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

heloffanicefela: efet haklısın biraz vijdansızlık... ama buradaki motorcu bunu hak ediyor daha önce bu videoyu seretmiştim ve bu sahıs cok vijdansızlık yaptıgı için buna yapılan bu davranış bence azbile.. benim fikrim bu... paylaşım için tşkler
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 10.10.2007 - 02:26    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

heloffanicefela demiş ki:
polistede vicdan kalmamış abi,yuh o zaman Beğenmedim

evet dogru söylüyorsun türkiyenin haricinde ki ülkelerde polisler böyle calisiyor ben canli sahidiyim acima duygusu yok öyle yetistiriliyor bizim polislerimiz bunlarin yanin da gariban kaliyor vede öyleler halden anlayan ezgin insanlar
0 RH +
Başa dön
Stunter Çevrimdışı Stunter Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
motodrag
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

MesajTarih: 10.10.2007 - 02:31    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Şok oldum bu adam yaşıyorsa mucize Şok oldum
Başa dön
motodrag Çevrimdışı motodrag Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
caddlak
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: ist

MesajTarih: 10.10.2007 - 04:19    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

eğer arkadaşlar sıradan kazaysa tbrkler walla Alkışlıyorum anında ambulans ve görevliler Alkışlıyorum ama bencede bu bir operasyon gibi geldi bana Göz kırpıyorum
Başa dön
caddlak Çevrimdışı caddlak Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Videolar ve fotograflar Tüm saatler GMT + 3 Saat
Sayfa 1, 2, 3  Sonraki
1. sayfa (Toplam 3 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©

PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.17 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal