Tarih: 10.10.2007 - 04:52 Mesaj konusu:
Muhtemelen görüntüsünden ve 125cc ye göre yüksek olan performansından dolayı bu motosikleti tercih ediyorsun.
Sadece bunları düşünme bence, 2 zamanlı oluşunun getireceği sorunlarıda aklında bulundur. Arıza, yedek parça vs...
Hadi sen merak edip aldın, bakalım satarken senin gibi meraklı birini bulabilecekmisin... _________________
Tarih: 10.10.2007 - 11:31 Mesaj konusu:
ya bende cbr125 alcagıma bu aletı dusundum. dedıgın gıbı serılıgı ve kaslı gorunusu dıkkatımı ceken olay.... satarkende acele etmeyız o zaman beklerız bı meraklısı cıksında alsın dıye tamam bende hyosung falan dusundum ama nakıt olarak cıkamam o kadar
sadece bu makına ıcın bu km. bu yıl bu fıyata uygunmu bıde onu ogrenırsem tam olur
Kayıt: Mar 16, 2006 Mesajlar: 1280 Nereden: ''YOLDAKİ GÖLGESİZLERDEN''
Tarih: 10.10.2007 - 12:19 Mesaj konusu:
km doğrusa makina temiz görünüyor ama yakından görmek lazım bir ustaya göstermeden alma iki zamanlı makina dikkatlı ol şimdiden hayırlı olsun _________________ www.diyarmotor.com
piston segman silindir eğer makine zorlandıysa hasar görmüş olabilir pistonda olan ufak bir çizik bile motoru kililemeye yeter nasıl bulacaksın pistonu segmanı silindiri TESVİYE yani sanayide yaptıracaksın oda olmazsa yarışlara motor ayarlayan ustalar var onlardan silindir kiti isticeksin derbi gtr 125 cc ye göre olan piston segman silindir kiti performans olanı 2000 euro muş f,yat gözünü korkutmasın bu piston segman en son çare ve genelde yarışlarda kulllanıldığından 9000 km anca gidebiliyormuş sonra bir 2000 euro daha gerekiyo yani sponsor gerekiyo sanırım ama adam gibi kullanırsan adam gibi yavaş anlamında değil 2T yağını ii seç benzinini ii al EKsozunu temizlet ayda bir buji tak karbüratörün ayarlı ve iş görür olsun 250 lik makinaları tokat manyağı yaparsın motor gayet temiz gözüküyo ayrıca km doğru ise demekki piston segman değişti yani makine sıfırlandı neyse aldığındaeksozdan beyaz duman gelirse fazla korkma bu 2 zamanlılar için çok normal yağ yakar benzin yakar iki zamanlı ÇOK yakar unutma .... _________________ düdük çalar hırsızlanmış polisler,
ben korkudan üstlerime işerdim!!!
üç yıldızlı bir albaydı gökyüzü,
karşısında önüm açık gezerdim...
160 cclık kıtı var 46 beygır verıyo bıttıgı zaman alır takarsın komple fıatı 800 eurolarda bılıyorum evet stock sılındır pıston yazıldıgı paralarda hıc gerek yok
bence al hem bu iki zamanlıya karsı nefret ne 4 zamanlı daha sorunlu yok subapı bilmemnesi uras dur parcasınıda rahatlıkla bulursun hiç kafana takma ben olsam bu gün alırım ik zamanlının kuvvetini bilmeyenler böle sacmalar anca hyosang neymis 250 lik makina benim 125le hem uzunda hem kalkısta eksozundan giriyorum hava filtresinden cıkıorum ona göre düşün panizzi555, sanada katılıyorum arkadasım
Tarih: 10.10.2007 - 14:10 Mesaj konusu:
chibo,
Aynen katılıyorum. 2 zamanlı motor düşünürsen bu motoruda bi incele derim.Sahibi arkadasım,benim eski cbr125'in altından girip üstünden cıkıyodu
bu motorla..
http://www.sahibinden.com/2006_-_derbi_gpr_125_nudeWQQaXQQ4255488WQQpXQQdisplayitem? _________________ Work it harder,make it better,
Do it faster,makes us -
======StrongeR=======
ag_jp, reis bende 98 model almıştım. 7600 km de ilk günlerde güzeldi. daha sonra benzin kadarda yağ koymaya başladım neredeyse o motora koyacağın benzinin yanı sıra koyacağın yağın da masrafı bil hayli yüksek. Km si düşük diye aldım ama silindir gitmiş kranktada boşluk oluşmuştu. Daha sonra bunları yaptıralım falan dedik orjinal kullanmadık 1350 ytl param çıktı üstelik motor eskisi gibi olmadı. Ama yapan usta garanti vermişti. Bende bir daha masraf açmasın diye sattım. Alan adamda 3500 km yaptıktan sonra yine piston sekmen bitik duruma düşmüş. Hyo ya paran yetmiyorsa belkide bu motoru yaptırmayada paran yetmiyor olabilir yine binemeye bilirsin. O nedenle iyi düşün masraf açabilir hatta sen 8000 km lerde falan kendini hazırla kesinlikle masraflarla karşılaşacaksın!!!!!!!!!!!! _________________ Bitkisel hayata girdim, maksat yeşillik olsun
kalkış gidiş dersen kalkışı iyi ama 190 nı falan görüyorlar diyorlar bunların hepsi hikaye standart rs 125 150 nin üzerine çıksın aynı motordan sahibine hediye edeceyim _________________ Bitkisel hayata girdim, maksat yeşillik olsun
chibo, dostum varsa bi denemek isterim hatta arkadaşın verdiği link teki motorda yapıyorsa hemen alayım boş yere 600 lük aramayayım bana yeter 175,, ama bindiyim 3 motordan 2 si 150 leri zor gördü diğeri kopuyordu ama şanzıman,arka dişli ve motor komple oynanmış 250 cc ye çıkarılmıştı. Oda 190 ları ilklerde görüyordu sonrası ...........
Son Mesajdan 12 dakika sonra eklendi:
chibo, aprilia ile derbi pek yakın harflerden oluşmuyor zannedersem _________________ Bitkisel hayata girdim, maksat yeşillik olsun
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız