Merhaba arkadaşlar umarım bana yardımcı olabilirsiniz..
2 teker zehiri bir kaç yıldır benimde damarlarımda gezinmeye başladı ve artık motor sahibi olmak istiyorum.
Arkadaşlar Ben Rize'deyim ve İkinci el sağlam temiz km si çok olmayan bi Asya 150 T19a'ya ihtiyacım var. olmadı Kanuni Storm da olabilir. zaten hemen hemen aynı motorlar..
İnternette araştırıyorum ancak çok uzak yerlerde motorlar. Mesela 1,500 ytl bulduğum motor için bir kaç yüz ytl kargo parası vermek ve görmeden almak benim gibi kendi ekonomisi olmayan biri için oldukça zor.
Rize-Trabzon yakınlarında anlayanıyla birlikte gelip görebileceğim bir motor arıyorum.
Umarım etrafınızda böyle bir motor vardır. Motorumun sahibi olup aranıza katılmak isterim : ))
Tarih: 12.05.2008 - 14:42 Mesaj konusu:
Trabzonlu degilim , ancak Trabzon İlimize Motosikletle bi seyahat düşünüyorum. Olurda gelirsem yola cıkmadan oradaki MD cilere haber ederim. belki beni karşılarlar , kolay gelsin hemşerilerim. _________________ Sen gökyüzünde dogan günes, ben yollarda çilekes.
Karayollarinda degil, senin kollarinda öleyim.
Tarih: 12.05.2008 - 14:43 Mesaj konusu:
yakında oraya ibrahim isminde bi abi gelecek
profesyonel bi motorcu
oda yazar ismini _________________ özgür olmak için uçmaya uçmak için kanatlara gerek yok,hız bir özgürlüktür hız bir tutkudur.
Tarih: 14.05.2008 - 08:49 Mesaj konusu:
Eyvallah motorcucihan hocam tabiki. Ama şuanki elimdeki motositletle gelmem uzun sürer ve yorucu olur , durumlar halledilirse eğer bi repsoL almayı düşünüyorum. Hadi hayırlısı bakalım . İlgi ve alakana teşekkürler.
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız