Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - Bursa MD Bayramın 3.Günü Gezi

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

Bursa MD Bayramın 3.Günü Gezi

Bursa MD Bayramın 3.Günü Gezi
Sayfa 1, 2, 3  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Geziler-Buluşmalar-Etkinlikler
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar
Sercat 46
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 11.10.2007 - 11:51    Mesaj konusu: Bursa MD Bayramın 3.Günü Gezi Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Arkadaşlar Bayramın 3.Günü Pazar 14.10.2007 tarihinde İnegölde güzel bir alabalık tesisinde
güzel bir gezi ve sonrasında ziyafet düşünüyoruz.. İnegölden gelen misafirlerimiz ile Salı günü
ön görüşmesini yapmıştık ve şimdi iade i ziyarete gitmek istiyoruz.. Bu havaların güzel oldugu
ve tatilin en uygun oldugu günü MD li arkadaşlarımızla hoş bir gün gecirmek istiyoruz..

Geziye gelecek arkadaşlar lütfen Gezi Sürüş kurallarının bulundugu şu topigi okumasını rica ediyorum
http://www.motordelisi.com/ftopict-39737.html

Gezi Tarihimiz : 14 / 10 / 2007
Gezi Günümüz : Pazar
Gezi Rotamız : İnegöl ( meşhur köftesini cook özlemiştim iyi olucak Delirdim )
Gezi Öncesi Buluşma Saatimiz : 09:30
Gezi Hareket Saatimiz : 10:00
Gezi Buluşma Noktamız : Santral Garaj Meydanı Garanti Bankası Önü
Gezi Sabit Sürüş Hızımız : 90 km/h

* Geziye gelecek arkadaşlar lütfen Kask ve diger koruma ekipmanları ile gelmesi rica olunur.
* Geziye gelmeden önce menzilimiz kadar yakıt olmalı.
* Gezi öncesi sürüş saglıgı için lütfen motorlarınızın bakımlarını yapınız.
* Gezimizde Grup sürüşü uygulanacaktır kurallarımızı önceden bir gözden gecirirseniz sevinim
( Gezi öncesinde grup sürüşü ile bilgilendirme tarafımca yapılacaktır bilginize )

Lütfen katılımcı arkadaşlar topige yazarsa planımızı ona göre yapalım..

Bursa MD Sertaç UÇAN 0546 516 16 22 md_sercat@hotmail.com
Sercat 46 Çevrimdışı Sercat 46 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
ahmet_465
Yeni Üye
Yeni Üye

MesajTarih: 11.10.2007 - 13:41    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

güzel düşünce ama makina yok Çok gülüyorum
Başa dön
ahmet_465 Çevrimdışı ahmet_465 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Ömer Bozkurt
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: KoNYa

MesajTarih: 11.10.2007 - 14:32    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

BURSAMD HAYIRLI BAYRAM LAR HEPİNİZE

öMeR BoZKuRT-MaDe iN KaYSeRi
Başa dön
Ömer Bozkurt Çevrimdışı Ömer Bozkurt Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
Sercat 46
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 11.10.2007 - 14:52    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

oMeR_BoZKuRT, teşekkürler sizlerede iyi bayramlar..

ahmet_465, sen toplantı noktasına gel birimize artcı olursun makinaya göre bişi yok Çok gülüyorum
Sercat 46 Çevrimdışı Sercat 46 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
matrixilkermd
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

MesajTarih: 11.10.2007 - 15:22    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

bende geliyorum Delirdim
Başa dön
matrixilkermd Çevrimdışı matrixilkermd Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
torento1987
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

Nereden: eski?ehir

MesajTarih: 11.10.2007 - 15:32    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

bizde bayramın 3.günü eskişehriden bursa ya geliyoruz. yolda. slm laşırız artık. Göz kırpıyorum
Başa dön
torento1987 Çevrimdışı torento1987 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Sercat 46
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 11.10.2007 - 15:35    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

torento1987, tabikide eger katılmak istersenizde ortak bi noktada buluşabiliriz Bravo
society
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 11.10.2007 - 15:38    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Pazar günü kısmetse ordayım..
Görüşmek üzere..
Sercat 46, O motorla gelmeyi düşünmüyosun demi ? Şok oldum Çok gülüyorum Çok gülüyorum Çok gülüyorum
society Çevrimdışı society Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
max_49
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 11.10.2007 - 16:05    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

bilmem düşünmem lazım neyle gelim die Dil çıkarıyorum Delirdim
bu sefer kızları götürmeyelim bea erkek erkeğe zamparalık turuna çıkalım Delirdim Delirdim

BiZiM oLdUğUmUz YeRdE HeRşEy BİZİM yÜzÜmÜzDeN oLuR... max_49
hacker-yoq@hotmail.com
Başa dön
max_49 Çevrimdışı max_49 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
Sercat 46
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 11.10.2007 - 16:14    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

max_49,dier bayanlar gelmiyomuş zaten erkek erkeğe gitmek zorundayız abi yapacaız artık bişeler hele bide sana uyarsak yandık işte o zaman

Son Mesajdan 1 dakika sonra eklendi:

Sercat 46, nie len nettim ki ben Dil çıkarıyorum Çok gülüyorum
matrixilkermd
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

MesajTarih: 11.10.2007 - 16:33    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ufuk abii tükkanda atv varsa getirsene
Başa dön
matrixilkermd Çevrimdışı matrixilkermd Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
KLR_250
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: BURSA GEMLYK

MesajTarih: 11.10.2007 - 22:23    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

sertaçım motorsuzm o yüzden gelemiorum Çok gülüyorum zaten uzn zamandır aranızada katılamıyorum kusura bakmayın Ağlıyorum burdan hepinizn bayarmını kutlarım hepinize iyi eğlenceler Alkışlıyorum Alkışlıyorum bu arada yeni motorun ne sertaç Delirdim

MSN Adresim:crazy_biker_18@hotmail.com
Başa dön
KLR_250 Çevrimdışı KLR_250 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
ultraukala
Haber Editörü
Haber Editörü

Nereden: STNBL

MesajTarih: 12.10.2007 - 00:42    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Bilmem gider miyiz ? Tabii ki ilk ve son kez bir geziye katılayım malum pazar işleri pazar günleri...

Akın FİDAN...
Başa dön
ultraukala Çevrimdışı ultraukala Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
society
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 12.10.2007 - 00:47    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ultraukala, Salihle yarıştık tekrar aynı cc de anahtarını verdi artık Salihi sen artçı alırsın kardeşim Çok gülüyorum Çok gülüyorum Delirdim Delirdim
society Çevrimdışı society Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
ultraukala
Haber Editörü
Haber Editörü

Nereden: STNBL

MesajTarih: 12.10.2007 - 01:10    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

hmm salihi mi mmmmm ben geziye gelmiyorum Çok gülüyorum

Alırım dönüşte başka motor veririm altına onun... Dil çıkarıyorum

Akın FİDAN...
Başa dön
ultraukala Çevrimdışı ultraukala Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Geziler-Buluşmalar-Etkinlikler Tüm saatler GMT +2 Saat
Sayfa 1, 2, 3  Sonraki
1. sayfa (Toplam 3 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©
PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.15 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal