Tarih: 17.01.2005 - 04:27 Mesaj konusu: Motordelisi Kulübü ..İşte Müjde
MD Sitesinde bu güne kadar açılmış en ciddi konudur..Lütfen sonuna kadar okuyun
Çok zamanımızı birlikte geçirdik, kimi zaman eglendik, kimi zaman ögrendik, paylaştık, MD sitesinde mükemmel dostluklar edindik, bazen üzüldük, birbirimize kırıldıgımız zamanlar oldu ama hep bu çatı altında toplantık..
Bundan 3 yıl önce MotorDelisi sitesini kurarken demiştim ki; Motordelisi büyüyen bir bebek gibi olacak, onun kişiliği bizlerin karekterinin, bilgisinin bir yansıması olacak, bizler burda ögretecegiz, ögrenecegiz, paylaşacagız ve oluşturdugumuz bu gruba sımsıkı sarılacagız, gün gelecek büyük bir Motosiklet Grubu olacagız.
İşte 3 yıl önce yola çıkarken bunları söylemiştim. Beraber büyüttüğümüz MD artık çok büyük bir Motosiklet sever kitlesine hitab ediyor. Aldıgım maillerde Türkiye’nin bir ucundan diğer ucuna üyelerimizn oldugunu görüyorum; ama bu uzak mesafeleri sitemiz sayesinde aştık..
Buraya kadar her şey çok güzeldi, ancak istedim ki MD “sadece bir internet sitesi olarak varım” demesin; resmi bir kimliği olsun.
Şu anda bir internet sitesi olarak bir çok şeyde malesef ki sınırlı kalıyoruz; oysa ki bir kulüp çatısı altında toplanmamızın daha organize olmamızda büyük katkısı olacak.
Sporcu yetiştirme, egitim seminerleri düzenleme, sporcu lisansı verme, fedarasyonda etkin rol oynama gibi artılardan MD olarak da faydalanmamız, hayalimizdeki projelerin gerçekleşmesi için şart duruma geldi..
Spor Bakanlığına bağlı, federasyonun bir alt kolu olan kulüpler çok daha organize ve ciddi kurumlardır. işte düşündüğüm MD formatıda buydu..
Ama bunun bir zamanı vardı. Çok bekledik bu konuma gelmek için; artık son aşamadayız.
Son 1 aydır bununla ilgili araştırmalarımızı yaptık. Kulüp kurmak için istenen şartların hepsini yerine getirdik, kurucu üyeler olarak evraklarımızı tamamladık, kulüp binamızı tuttuk, telefon numaralarımızı aldık; sadece Gençlik ve İl Müdürlüğü, valiliğe evraklarımızı sunmak ve noterden bunu onaylatmak kaldı..
Ben şahsım olarak 3 yıldır MD oluşumu için gösterdiğim maddi ve manevi katkıyı bu oluşum içinde gösterdim, şahsi mülkümü kulüp binası olarak tuttum, ancak bu oluşum için malesef bi rtek benim çabam yeterli degil.. Kulübümüzün kurulması için ,noter tastiği ve Gençlik-Spor İl Müdürlüğüne yatırılması gereken paralar var.. İşte bu noktada finansör ve katkıya ihtiyacımız var. Düşündüm ki eger bu bizim kulübümüz olacaksa; bunu yine biz çözmeliyiz..
Evimize geldiğimizde PC başına geçip hemen MD ye giriyoruz; egleniyoruz, ögreniyoruz, eşimizle, arkadaşımızla beraber MD toplantılarına katılıyoruz, hep beraber gezilere katılıyoruz. İşte bunların çok daha organize olması için bu oluşuma siz üyelerimizden katkı bekliyoruz...
Ayrıca bu Kulüp işinde çok profosyonel ve motosiklet camiasının önde gelen isimleriyle giriyoruz..
Bunlardan birincisi son 2 senenin Türkiye Şampiyonu Tolga UPRAK, bir diğeride Motocross da yıllarca şampiyonluklar yaşamış; daha sonra aynı başarıyı pistlerde göstermiş, yarışçı, egitmen Barış TOK.
Ayrıca yine MD üyesi olan “Pasifik” nickli Sami Bey de bu oluşumun yönetiminde olmayı kabul etti..
Peki neler yapacagız?
Kulüp üyelerine ait "MD Club Kart" ;
Bu kartla ilgili bir çok projemiz var. Kulüp olarak bir çok magaza, restaurant, cafe ile anlaşmalar yapılacak ve "MD Club Card" sahiplerine belirli oranlarda indirimler, rezervasyon öncelikleri uygulanacak..
Ayrıca motor yarışlarının oldugu günlerde, İzmir ve İzmit pistinde "MD Club Kart" sahipleri biletleri yarı fiyatına alabilcekler. Yine bu kart ile çeşitli sürücü kurslarında ve motosiklet aksesuar magazalarında indirimlerden faydalanabileceksiniz; kart için daha bir çok anlaşma yapılacak.. Burada unutulmaması gereken firmaların MD potansiyelinin farkında olması; yani bir çok firma bu iş için can atıyor.. Ben 8 adet firma ile bu anlaşma zeminini ayarlamış durumdayım.. Ve bu zincir büyüyecek..
REPSOL-MD Egitim Günleri :
Dünyaca ünlü motosiklet yağı firması REPSOL ile MD bir çok Egitim günleri ve seminerler düzenleyecek. REPSOL Türkiye Distribütörü ile anlaşmalarımızı tamamladık.. Bu bence kulübümüzün imza atacagı en büyük iş olacak. Eğitmen olarak görev alacak arkadaşlar, İZMİR- İSTANBUL- ANKARA gibi şehirlerde ileri düzey, başlangıç ve yarış egitimlerinin vermelerinin yanı sıra, özel durumlarda show yönü olan Wheelie/Stopie tekniklerine de yer verecekler..
Bu gibi egitimler düzenlemek, seminerler vermek için kulüp olmamız şart ..
Sporcu Yetiştirme :
İşte bu da çok önemli bir nokta.. Malesef ki ülkemizde motosiklet sporlarında büyük bir boşluk var.. Öyle yetenekli gençler var ki, bunlar yeteneklerini kullanmada büyük sıkıntılar yaşıyorlar. İşte caddede bilinçsizce motosiklet kullanan, riske giren gençleri piste teşvik edecegiz ve onlara lisans alıp yarışmaları için destek olacagız. Ayrıca bunu daha da ilerletip 8 yaş ve sonrası çocuklar için sporcu egitimi verecegiz ve gelecegin Kenan Sofuoğlu'ları, Tolga UPRAK'ları olmalarında yardımcı olacagız.. Ayrıca eger yetişirsek bu sene “Türkiye Pist Şampiyonası”nda yarışacak olan ya da draglarda yarışacak olan yeteneginden emin oldugumuz bir pilotumza destek verip; ANA SPONSOR yada 2.SPONSOR olacagız..
TÜRKİYE ve YURT DIŞI gezileri:
Kulübümüz TÜRKİYE içinde geniş kapsamlı, güvenli ve çok katılımlı geziler düzenleyecek. Bu gezilerde konaklama yerleri, gezi stratejileri ve seyir planlaması yapılacak; üst düzey güvenlik amaçlanacak. Hepimiz bu gezilerden büyük keyif alacagız.. Ayrıca yurt dışı gezilerinde Kulüp olmak gerçekten büyük bir avantaj saglayacak. Çünkü diğer ülkelerdeki bir çok kulüp ile temaslara geçecegiz ve onlarla kardeş kulüp olarak hem onları ülkemize davet edecegiz, hem de biz yurt dışı gezilerine gidebilecegiz..
Yunanistan bu sene planlanan ülke ve eger "davet almış bir kulüp" olarak vizeye başvurursak, hiç bir sorunla karşılaşmayacagız..
MD Markası ve LOGOSU :
MotorDelisi Kulübü olarak ne denli organize ve ayrıcalıklı bir kulüp oldugumuzu göstermek amaçlı tescilli logomuzun bulundugu t-shirt, şapka, buff, gömlek, cüzdan, çanta gibi aksesuarlarımızı çıkartacagız.. Bunlar şu anda yapılmakta; bayramdan sonra teslim alacagız.. Bu ürünlerde kullandıgımız LOGO’yu bizim oluşturdugumuz, tüzüğümüzde tescil edilecek ve lisans alacagız..
MD Kulübü Üyelerinin hakları:
İşte benim tüm bunların içinde en deger verdiğim ve kulüp ilkesi olarak gördüğüm olay.. Malesef ki bir çogumuz ülkemizde motosiklet kullanmanın türlü zorluklarına katlanmak zorunda kalıyoruz. Trafikte ugradıgımız taciz ve haksızlıklar, kanunların uygulanmasında çıkan zorluklar, ya da satın aldıgımız motosiklet ve/veya aksesuarlarda oluşan arıza yada olumsuzluklar.. Bunlar gibi tüm sorunlarımızda kulübümüz devreye girecek.. Örnegin bir çok kez forumlarda üyelerimiz başlarına gelen olaylardan bahsettiler. İşte bu gibi durumlarda sizi taciz eden yada tehlikeye atan bir aracın sadece plakasını almanız ve bunu kulübümüze bildirmeniz yeterli.. Gerekli mercilere hemen olay suç duyurusu şeklinde “resmi kulüp” sıfatımızla yapılacak ve işin takipçisi olunacak..
Ve MD Kulübünün Türkiyenin hemen hemen her şehrinde temsilcileri olacak. Allah korusun başınıza gelecek bir kaza yada yolda yaptıgınız bir arızadan dolayı yardımlar alabileceksiniz.. İzmir Bölgesi için ben kendi şahsi aracımı bu işle görevlendirecegim. Kazalı yada arızalı motosiklet, gerekli müdahale yapılarak servise çekilecek. Diğer illerde ise belirlenecek Kulüp temsilcilerinin telefon numaralarından ulaşılabilecek ve her türlü sorunda kendilerine danışılabilinecek. Ayrıca kulüp binamızda bir sekreterimiz de olacak ve telefonlarda sürekli not alacak..
Arkadaşlar bunlar en önemli projeler, daha bunlar gibi bir çok düşüncemiz var... Yukarda bahsedilenlerin tümünden faydalanacagız.. Kulübümüzün masrafları, giderleri için Kulüp üyelerinden cüzi miktarda aidat alınacaktır.. Bu 6 ayda bir kere alınacak aidattır..
Şimdi üstte de bahsettiğim gibi MD çok önemli bir aşamada şu anda.. Türkiyede organize olmuş en büyük Motosiklet Kulübü olmayı hedefliyoruz; bu rüya degil, hayal degil.. Biz bu işi yapacagız ve herkes de nasıl yapıldıgını görecek.. Dünyanın her yerinde motosiklet kulüpleri profesyonel ve ciddi çalışmalarda bulunuyorlar..
Artık bizler de bir Yunanistan, bir Almanya, bir İtalyadaki gibi bu işi layıkıyla yapabilmeliyiz. Ülkemiz, motosiklet denen bu makine için bir cennet ve malesef bu güne kadar hep fevri olan motorcular, MD kulübüyle birlikte gerçekte olması gerektiği gibi olacaklar..
İşte bizim yapacaklarımız bunlar; bakın “hedeflerimiz” demiyorum.
Biz burada 1 ay önce bu işin startını verdik ve şu an son aşamadayız.. İşte bu son aşamada işin maddi boyutuna destek vermeniz için hepinizi duyarlı olmaya çagırıyorum..
Ve Lütfen bu Topicde bu işle ilgili olumsuz yorum yapmayın; çünkü bunlardan hiç etkilenmeden yukardaki gerekli ve dogru olan her şeyi yapacagız.. Bu Topic MD portalında bu güne kadar açılmış en ciddi konudur; buna saygı göstermenizi bekliyoruz.. Çünkü yaşı genç olan ve olayın ciddiyetine varamayan çok üyemiz var; bir çok kere şahit oldugumuz “işi gayriciddi boyuta taşıma girişimleri” anında engelenecektir..
Burda bahsi geçen tüm uygulamalarda sadece ben degil; MD sitesinden ve motosiklet camiasından degerli insanların fikirleri ve emekleri var.. Şu anda tüzüğümüz üzerinde avukatımız son rütuşları yapmakta.
Bizlerin kulübü olan MOTORDELİSİ KULÜBÜ için desteklerinizi aşağıdaki hesaba yapabilirsiniz.. Bu oluşuma katkıda bulunan arkadaşlarımızın isimleri forumlarda tek tek açıklanacaktır.. Allah yüzümüzü kara çıkartmasın.. İnşallah hepimize hayırlı olacak ve HER ŞEY ÇOK GÜZEL OLACAK..
daha öncede aynı hesap numarasına para göndermek için girişimde bulundum t-shirt parası için ancak gittiğim bankada havale ücreti olarak 15 milyon alıncak dendi bu ciddi bi rakam ben bunun bi şekilde çözümünü buldum internetten eft ile yaptım ancak insanlar aynı özeni gösterir mi o yüzden bu problemin çözülmesi para yardımın daha rahat yapılmasını sağlıyacağını düşünüyorum
semuteyo, dramyum, NightWish, desteginiz için teşekkürler..
Bende şahsım adına bi miktar para verdim.. _________________ Anlayamadılar anlattıklarımda mana var,içlerinde mağaralar,haklısın birazcık dar.Annem ağzı bozuk olandan haz etmez.Anne bu kez affet ama bunların hepsi ayni ....
Hakancım benden tam destek.Kulubu kuralım.Sponsor buluruz.Once egıteme onem verırsek, bırcok gercek motorsıkletcı dostumuz sana ve klube destek olacaktır.Maddı ve Manevı destegım tabıkı olacaktır.Dıger arkadaslarımızın da sponsor olabılecek arkadaslarıyla,patronlarıyla,dostlarıyla konusmasını ısterım.Tolganın ve barısın olması bu klup ıcın cok ıyı olacaktır.Eger ımkan olursa bu klup catısında yarısmaları ve bu klup ıcın bır seyler yapmaları harıka olur...... Ama baska ısımlerde olmalı dıye dusunuyorum ben..........
Esının dedıgı gıbı EGITIM SART AMA ANLAYANA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! _________________ SEVGILERIMLE
SAMY KURT
CAPANORD 03
Tarih: 17.01.2005 - 12:35 Mesaj konusu:
Ben zaten düşünüyordum.
Hakan abi bişey ama bana kızma olur mu
Yeteneği olan gençler var ama aileleri karşı duruyorlar bildiğiniz gibi, acaba klüp üyesi olan bi üyenin ailesi motora izin vermediğinden üyenin ailesinin iknasında yardımda bulunabilecek mi :oops: _________________ Sel?uk ?i?ek
Yneg?l/Bursa/Turkey
A RH+
Ben de internetten EFT yapcam.. En dogru yol o.. Zaten bi kere yaptınız mı internet sitesine kayıt yapıyosunuz hesabı bi daha hiç bilgi girmenize gerek kalmıyo.. :md: _________________ Motogiyim Türkiye'nin en Bol Çeşit İçeren Online Motosiklet Aksesuar Magazası
Kayıt: Jan 04, 2005 Mesajlar: 1135 Nereden: Beylikdüzü / Ystanbul
Tarih: 17.01.2005 - 13:00 Mesaj konusu:
Bu "cemiyetin" artık böyle bir kurumsal yapıya dönmesine gerçekten ihtiyaç vardı. tebrikler. yardımcı olabileceğimiz maddi destek dışında da başka konular da varsa elimizden geldğince yardımcı oluruz r1. Allah kolaylık versin... _________________ !!!...WoRLd iS YoUrS...!!!
Zirvede kartallar da bulunur, yylanlar da. Ancak birisi oraya süzülerek birisi sürünerek gelmi?tir. Önemli olan nereye gelmi? oldu?unuzdan çok, nereden ve nasyl geldi?inizdir...
Dün bowlingde bu konu konuşulurken şu an sadece düşünce aşamasında bir şeymiş gibi anladım, bugün birden karşımda görünce şaşırdım bir o kadar da mutlu oldum. Kendimce maddi destegin yanı sıra, şu an çalışmayan biri olarak yardımcı olabilecegim herhangi bir konu olursa her zaman yardıma hazırım.
Şimdiden hayırlı uğurlu olsun, emeği geçen ve geçecek olan herkese kolaylıklar dilerim.. _________________ kendi alevlerinizde yanmaya hazyr olmalysynyz:
önce kül olmadan kendinizi nasyl yenileyebilirsiniz?
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız