abi eline sağlık valla güzel diyemicem üzücü bi hikaye ama paylaşım güzel saol bende hikayeyi şu şekilde tanıdım izninle
sürücü olarak motordan ve sevgilimden ayrılmak ölümdür zaten
Kayıt: Aug 10, 2006 Mesajlar: 2217 Nereden: Ankara/Ümitköy
Tarih: 11.10.2007 - 14:49 Mesaj konusu:
Bu video MD de yaklaşık 400 kere falan koyulmuştur sanırım..İnanın bana hiç abartmıyorum..İnanmayan arama butonunu kullanıp kendi gözleriyle görebilir... _________________
[b] --Sinan Sofuoğlu Hiç Unutulmayacaksın Kalbimizdesin..-- [/b]
Bu video MD de yaklaşık 400 kere falan koyulmuştur sanırım..İnanın bana hiç abartmıyorum..İnanmayan arama butonunu kullanıp kendi gözleriyle görebilir...
kusura bakmayın aga forumun tamamını gezemedim ve gezdiğim taraftada göremedimmm affola _________________
eğer hikaye gerçekse delikanlı frenlerin bozulduğunu anlamışsa bence sağa çekmeli ne kendini ne sevdiğini nede motorunu tehlikeye atmamalı böle sevda olmaz olsun _________________ KİM DEMİŞ SARHOŞLUK KÖTÜ DİYE BEN HERŞEYİMİ AYIKKEN KAYIP ETTİM......
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız