Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - Yamaha'nın adrenalin makinesi

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

Yamaha'nın adrenalin makinesi

Yamaha'nın adrenalin makinesi
Sayfa 1, 2, 3, 4, 5, 6  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Bu başlık kilitlenmiştir, cevap yazamaz ya da mesajları değiştiremezsiniz    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Moto Vitrin
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar Mesaj
motorcucihan
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: TRABZON (KARMOK)--Faroz--

MesajTarih: 11.10.2007 - 16:55    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Sunduğu motor gücüyle, kontrol edilebilme özellikleri arasındaki uyum R1’in bir anda rakipleri arasından sıyrılmasını sağladı.
Yamaha yeni nesil R1 ile çıtayı bir üst basamağa taşımaya kararlı... Şimdiye kadar herhangi bir üretim aracında görülmemiş bir motor ve şase teknolojisine sahip olan motosiklet performans meraklılarının düşlerini süsleyecek.

Bir önceki nesil R1’in namı ulaşmamış ülke yok denilirse yalan olmaz. 150 HP’lik güçlü motoruna karşılık sadece 177 kg’lik toplam ağırlık inanılmaz bir oranı ortaya çıkarıyordu. Yeni nesil R1’i görünce aklımıza şu geliyor: Bu rakamlar R1’in sürücüsü için açtığı sınırsız performans dünyasına giden yolda küçük bir basamak sadece...

Daha da güçlü
Üçüncü jenerasyon R1 supersport kategorisinin varolan parametrelerinin ötesine geçmek için üretilmiş tamamen yeni bir motosiklet. Yeni R1 performans ve tasarım arasında ideal bir denge yakalamak ve sınıfının en iyi performansını elde etmek için tasarlandı. Bir Yamaha üretimi motosiklette şimdiye kadar görülen en gelişmiş motor ve şase teknolojisine sahip olan yeni R1 selefinin altı yıl önce yakaladığı başarıyı da aşarak bir adım öne geçmeyi hedefliyor.
Yeni R1’in ilgi çekici bir özelliği var. Toplam 172 kg’lik ağırlığa sahip bu motosiklet tam 172 HP’lik motor gücü sunuyor. Bu tarih kitaplarına geçmeyi garanti eden bir istatistik. Bu güne kadar 1:1 olarak tanımlanan güç ve ağırlık oranı görülmemişti...
Dövme hava deliklerinin etkisiyle maksimum gücü 180 HP’ye kadar ulaşabilen R1’in motor gücü 1:1 bariyerini de kolaylıkla aşıyor.
Yeni R1 yeni kısa stroklu motorunun bu derece yüksek bir performans sergilemesinde büyük rol oynayan dövme hava girişleriyle donatıldı. Temiz ve ılık hava ön kaportada bulunan hava delikleri tarafından yutuluyor ve bu hava sonra da kafesin önündeki kutu yapısının içinden yeni bir hava kutusunun içine geliyor. Ardından motora gönderilen hava motorun standart gücünün üstüne çıkmasını sağlıyor.

Son Mesajdan 37 dakika sonra eklendi:

Alkışlıyorum

Son Mesajdan 101 saat:

Alkışlıyorum nasılll
Alkışlıyorum

Son Mesajdan 151 saat 16 dakika sonra eklendi:

Alkışlıyorum
"( @)(@ )*****( @) (@ )***( @)
Başa dön
motorcucihan Çevrimdışı motorcucihan Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
sucu
Yeni Üye
Yeni Üye

MesajTarih: 08.02.2008 - 00:33    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

başka bir topikte cbr mi ybr mi diyosun şimdi racinglere yorum yapıyosun ne iş dostum bide üşenmeden sana cevap yazmıştık yazık
Başa dön
sucu Çevrimdışı sucu Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
oskyy
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: izmir

MesajTarih: 08.02.2008 - 00:42    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

sucu, sen ne diyosun ya!
Başa dön
oskyy Çevrimdışı oskyy Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
motorcucihan
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 08.02.2008 - 01:24    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

sucu, ne diyorsun kardeşim...siteye yeni gelmişsin zaten az yavaş konuş
Başa dön
motorcucihan Çevrimdışı motorcucihan Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
viper22
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Kocaeli-YZF-R1

MesajTarih: 08.02.2008 - 01:24    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

neyin tanitimi bu,alintimi
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: oralarda bir yer!..

MesajTarih: 08.02.2008 - 01:49    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

yamaha yzf R1
motorcusado
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 08.02.2008 - 01:59    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

sucu demişki;
Alıntı:

başka bir topikte cbr mi ybr mi diyosun şimdi racinglere yorum yapıyosun ne iş dostum bide üşenmeden sana cevap yazmıştık yazık

sucu mucu dinlemem acımadan yazarım bak akıllı ol daha 11msj milleti kıllandırma Göz kırpıyorum
motorcusado Çevrimdışı motorcusado Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
motorcucihan
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 08.02.2008 - 02:01    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

motorsado, Bravo Alkışlıyorum
Başa dön
bilal_R6
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: kocaeli

MesajTarih: 08.02.2008 - 02:16    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

motorcucihan, teşekkürlerr yamaha gerçektenn çıtayı yükseltiyor bakalım o kadar konuşulan 08 1000rr la zx10 neler yapıcaklar Alkışlıyorum
motorcusado
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 08.02.2008 - 03:28    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

motorcucihan, Göz kırpıyorum Gülümsüyorum
motorcusado Çevrimdışı motorcusado Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
SRAD-HAN
Kulüp Üyesi
Kulüp Üyesi

Nereden: 35nci.OTOBAN TUGAY K.LIĞI..

MesajTarih: 08.02.2008 - 05:41    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

motorcucihan, abicim senin uyku vaktin geçmiş hadi yat artık!

Son Mesajdan 59 saniye:

Alıntı:

hele bu cok ilginc!! 151 saatmi?? Şok oldum
Başa dön
SRAD-HAN Çevrimdışı SRAD-HAN Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
R-tugrul
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: Oss/Hollanda

MesajTarih: 08.02.2008 - 07:29    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

R1 ...... O kadaRRRRRRR Dil çıkarıyorum OK
Başa dön
R-tugrul Çevrimdışı R-tugrul Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
marsille
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: smyrne/ SELANİK/ YUNANİSTAN

MesajTarih: 08.02.2008 - 10:40    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

.............................................
........................................................... ? Beğenmedim
Başa dön
marsille Çevrimdışı marsille Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et AIM Adresi Yahoo Messenger
GSXR-PRO
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: PERTLAND

MesajTarih: 08.02.2008 - 11:05    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Alıntı:

Son Mesajdan 37 dakika sonra eklendi:

Son Mesajdan 101 saat:

nasılll

Topiği anasayfaya taşıma hareketleri Gülümsüyorum
Başa dön
GSXR-PRO Çevrimdışı GSXR-PRO Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
crazy_81
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: iskeletler diyarından(Düzce)

MesajTarih: 08.02.2008 - 11:08    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

topıcı kırletmeyın nennn Çok gülüyorum sucu, kardes sende bıraz yavas gel bak yollar buz tutmus kayarsın Çok gülüyorum
Yeni Başlık Gönder   Bu başlık kilitlenmiştir, cevap yazamaz ya da mesajları değiştiremezsiniz    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Moto Vitrin Tüm saatler GMT + 3 Saat
Sayfa 1, 2, 3, 4, 5, 6  Sonraki
1. sayfa (Toplam 6 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©

PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.16 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal