Tarih: 11.10.2007 - 20:33 Mesaj konusu: Ocakbaşı,Gazcı,Pertçi,Bekçi ve diğer team ler hakkında
MOTORDELİSİ nin bu oluşumlara bakış açısıdır:
Motordelisi 5 yıldır geldiği konumda ,yaptıgı işlerle Türkiye de Motosiklet temalı en büyük gruptur ve herzaman esas aldıgı tek şey sevgi,anlayış ve saygıdır.
Bu çerçevede sitemizde üyelerimiz için en iyiyi verecek seçilmiş yöneticilerimiz var..
Ve yıllardır çalışmamızın tek sebebi "MOTORDELİSİ üyesiyim" diye övünen,sevinen ve sayılan üyelerimizin olmasıdır..
Tüm çabalrımız üyelerimizin kendisini bu grup içinde özel hissetmeleri ..
Motordelisi Kulübü devletin resmi bir kurumudur ve Genel Kurulda seçilmiş yönetim kurulu vardır.
Yine MOTORDELİSİ forumlarında admin,moderator ve organiztör rütbelerine sahip site yöneticileri vardır.
MOTORDELİSİ çatısı altında kontrol ve yürütme bu görevlilerin tekelindedir.
Bu TEAM olaylarına gelince zaman zaman bu oluyor ,birileri Motordelisi içinde gazcı,ocakbaşı,pertçi,bekçi..vb gibi küçük gruplar oluşturuyor..
Biz yönetim olarak içinde iyi niyet ve MOTORDELİSİ selameti için yapılan herşeye omuz verdik..
MOTORDELİSİ çok büyük bir grup ve bu kadar büyük grubun içinde böyle küçük team-gruplar oluşmasını normal karşılamakla birlikte esas olanın MOTORDELİSİ oldugununda altını çiziyoruz.
Nasılki büyük Kulüpler FB,BJK,GS içinde taraftar grupları varsa MOTORDELİSİ de sayısal anlamda büyüktür ve MOTORDELİSİ sevgisi esas alınarak böyle arkadaş gruplarının olması geldiğimiz noktada kaçınılmaz olabiliyor..
Daha önceki dönemlerde MOTORDELİSİ ne baglı kalamayıp kurdukları TEAM lerle bizden ayrılanlar oldu ve yarısı pişman olup geri döndüler..
Çünkü burasının hayatlarında çok özel biryeri olduklarını anladılar..
Dediğim gibi sevgi-saygı ve MOTORDELİSİ temalarının içindeki herşeye omuz veririz..
MOTORDELİSİ kompleksleri olmayan ve camiada marka haline gelmiş bir topluluktur,dogru bildiği yolda yürüyen bir yapımız var..
Motordelisi forumlarında kurallar ben dahil herkes için geçerlidir,ve bu kurallar geregi yapılan uygulamalarda herkese eşit davranılır..
Bu çerçevede topicde yazdıgınız gibi hiçbir TEAM yada Grubun üyelerimiz üzerinde yaptırım hakkı yada uyarı hakkı olamaz..
Bir team oluşturusunuz,imzanıza bunu yazarsınız,kendinizi bu team adıyla tanımlarsınız,birlikte gezersiniz,bunları MD forumlarında bizlerle paylaşırsınız amaaa forumun işleyişi konusunda yetki,etki sahibi olamazsınız...
Bunun ilerleyen safaları sizide üzer ,bizide..
Bu çerçevede topicin ilk mesajında yazdıgınız forumun işleyişiyle ilgili "gerekeni yaparız,uyarırız,pert ederiz" gibi söylemlerinize katılmıyorum.
ESAS olan Motordelisi dir..
Bu unutulmamalı.. _________________
En son HakanDincer tarafından 11.11.2007 - 01:19 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
Tarih: 11.10.2007 - 21:07 Mesaj konusu:
Bize de söz hakkı doğdu haliyle; Gazcı Team olarak her zaman dedikki Biz MD ye bağlı, tamamı racing motor kullanıcılarının oluşturduğu, sadece sanal alemde adı zikredilmeyen haftada 1-2 kez görüşen, kendine ait bir lokali, internet sitesi olan, ilk kurulduğu günlerde sıkıntılar yaşanılsada şimdilerde tamamen bütünleşmiş bir grubuz ve bu güzel birlikteliğimizi MD ye borçluyuz, başka bir misyonumuzda yoktur, olamazda , yazdıklarınızda gayet güzel tespitler Hakan Dinçer, esen kalın... _________________ GSXR 1000 K6 en mavisinden
www.istanbulracingteam.org
demgah, Bülent abi--> +1 _________________ HeRKeS RoSSi!! DoKuNMa BaBa TıRT!!!
I dont ride fast, I fly low!
www.istanbulracingteam.org / TüySiKLeT TeaM
kαγα™
Kayıt: Sep 01, 2007 Mesajlar: 1916 Nereden: İstanbul Anadolu MD
Tarih: 11.10.2007 - 21:37 Mesaj konusu: Re: Ocakbaşı,Gazcı,Pertçi,Bekçi ve diğer team ler hakkında
HakanDincer demiş ki:
MOTORDELİSİ nin bu oluşumlara bakış açısıdır:
Biz yönetim olarak içinde iyi niyet ve MOTORDELİSİ selameti için yapılan herşeye omuz verdik..
MOTORDELİSİ çok büyük bir grup ve bu kadar büyük grubun içinde böyle küçük team-gruplar oluşmasını normal karşılamakla birlikte esas olanın MOTORDELİSİ oldugununda altını çiziyoruz.
Bu çerçevede topicde yazdıgınız gibi hiçbir TEAM yada Grubun üyelerimiz üzerinde yaptırım hakkı yada uyarı hakkı olamaz..
Bir team oluşturusunuz,imzanıza bunu yazarsınız,kendinizi bu team adıyla tanımlarsınız,birlikte gezersiniz,bunları MD forumlarında bizlerle paylaşırsınız amaaa forumun işleyişi konusunda yetki,etki sahibi olamazsınız...
Bunun ilerleyen safaları sizide üzer ,bizide..
Bu çerçevede topicin ilk mesajında yazdıgınız forumun işleyişiyle ilgili "gerekeni yaparız,uyarırız,pert ederiz" gibi söylemlerinize katılmıyorum.
ESAS olan Motordelisi dir..
Bu unutulmamalı..
Bu durumu tahmin etmiştim ve israrla sormuştum. Bu TEAM legal bir oluşum mu diye. Çünkü kuruluş amacı formu denetlene uyarmak ve düzeltmek gibi algılanılıyo. Bu olması gereken bir uygulama aslında bunu yapacak bir TEAm kurulsa form kurallarını sevgi ve saygı kurallarını v.s. konularda aşırı gidenleri tespit, uyarma yapsa form daha iyi olmazmı ?
Kayıt: Mar 16, 2006 Mesajlar: 1290 Nereden: YOLDAKİ GÖLGESİZLERDEN
Tarih: 11.10.2007 - 21:51 Mesaj konusu:
''iyilerle herkes anlaşir önemli olan kötüyle anlaşmak'' inşallah bir daha bu tanısızlıklar olmaz. o siteye üye olduğum için gurur duyuyorum YAŞASIN MOTOR KARDEŞLİĞİ _________________
Kayıt: Jan 22, 2006 Mesajlar: 5039 Nereden: yunusların aradığı yerden
Tarih: 11.10.2007 - 21:52 Mesaj konusu:
Burada sevgi saygı denen hiçbirşey kalmadı.Ben ilk üye olduğum MD'yi istiyorum.Ne kimsenin bir sorusuna doğru düzgün cevap yazılıyor,nede saygı sevgi gösteriliyor.Bi team dalgasıdır gidiyor.Bundan sonrada böyle gider zaten _________________
Kayıt: Feb 13, 2005 Mesajlar: 2588 Nereden: mykonos,moskova,istanbul
Tarih: 11.10.2007 - 21:56 Mesaj konusu:
HakanDincer, sevgili hakan dinçer bu olayın abartılacak tarafı sanırsam yok.
Alıntı:
Bu çerçevede topicin ilk mesajında yazdıgınız forumun işleyişiyle ilgili "gerekeni yaparız,uyarırız,pert ederiz" gibi söylemlerinize katılmıyorum
bizde katılmadığımız için örneğin bir topik var sinonun gsxr 1000 i diye ...o topik aylardır yoruma açık bizde yorum yaptık severek izledik okuduk .
sonuç ne topik halen canlı bu topik!!! .
gelelim bizim topiklere izlenimi yüksek ama provakatörler sayesinde ömrü kısa yönetim olarak çoğu topiklerimiz gezileri içerenler dahi hep kilit yada kaldırılma cihetinde işleme maruz kaldı.
peki bizim katkımız bizim hakkımız neden hep rencide olduğu zaman bile ...biz kalkıp bunu dile getirmedik???saygıdan iyi niyetinizden şüphemiz olmadığındandır.
ama siz esefle kınama görevinizde olduğunuzdan yetki ve merci bakımından bir uyarıyı 2 kez yapmışsınız bizim kitlediğiniz ve şu anki açmış olduğunuz konuda .
yazılarımı iyi okuduğunuzdan şüphem yoktur anlamadığım olay şudur ;md md md demişsiniz ben modmuyum yada illegal bir oluşumdamıyım yada siyete göz diken birimiyim diye sormayacağım ben rahatım çünki...
sizi rahatsız eden olayı ve bu açılan topiğin size verdiği intibayı merak ettim .
merak etmem demekte illaki cevap istiyorum md elden mi gidiyorr söylemindeki sözlerinizi duymak değil ne olduda şimdi bu kadar iyi niyetle yazılmış bir topikte .sorunun kaynağı neymiş diye düşünmek olayı farklı boyutlara çekmek
garipsenecek tutum ve tavır içine girmek.
ozaman şunu sizden isteyeyim sürekli forumlara yazarım takip ederim... ciddi konuya ciddi cevap verir şaka topiklerinde şakanın dozunu uyarlar yazarım.
verin yetki o zaman bakalım neler nasıl oluyor hep birlikte görelim _________________
hadi yaffrum yii paramı eğledir beni
PERT TEAM,PERT TEAM
Tarih: 11.10.2007 - 22:17 Mesaj konusu:
excavator_zx6, Merak etme herşey daha iyiye gidecek,mühim olan siz eski üyelerimizin MD ye sahip çıkması..Hep derim yeri geldiğinde herkes bir modeator,herkes bir admin bu sitede..
Yani ortada bir yanlış varsa,kural dışı bişey varsa UYARMAK için admin olmaya gerek yok..
Siz üyelerimizde forumu sahiplenin,yeri geldiğinde uyarılar yapın..
Canımızı sıkan tatsız olaylar yaşıyoruz ama hiç vazgeçmedik..Güzellikleri yaşadık,yaşattık..diğer tatsızlıklar onların gölgesinde kalsın diye..
demgah demiş ki:
Bize de söz hakkı doğdu haliyle; Gazcı Team olarak her zaman dedikki Biz MD ye bağlı, tamamı racing motor kullanıcılarının oluşturduğu, sadece sanal alemde adı zikredilmeyen haftada 1-2 kez görüşen, kendine ait bir lokali, internet sitesi olan, ilk kurulduğu günlerde sıkıntılar yaşanılsada şimdilerde tamamen bütünleşmiş bir grubuz ve bu güzel birlikteliğimizi MD ye borçluyuz, başka bir misyonumuzda yoktur, olamazda , yazdıklarınızda gayet güzel tespitler Hakan Dinçer, esen kalın...
Demgah
Bizde MOTORDELİSİ olarak bugüne kadar hep size destek verdik,hiçbir zaman size müdahil olmadık..Çünkü biliyoruzki oluşumunuz içten,samimi..
Nosccu sizin içinde aynı şey geçerli..
Fakat forumlara müdahil olmak konusunda dediğim gibi esas olan MD Yönetimi,moderatorleri ve organizatörleridir..
İyi niyetinizden asla şüphem yok.. _________________
Tarih: 11.10.2007 - 22:25 Mesaj konusu:
HakanDincer, sevgili başkanım rica etsem acaba bu konuyu telefondan görüşsek bir kaç dk konuşmak isterim hem bayramlaşmak hem düzeyli bir sohbet yapmak lazım derim saygılarımla.
pmle ulaşmak istemedim telefonla olması daha uygun sanki....
Son Mesajdan 1 dakika sonra eklendi:
yazmaktan yoruldum inanın _________________
PERT TEAM,PERT TEAM
Tarih: 11.10.2007 - 22:33 Mesaj konusu:
nosscu demiş ki:
HakanDincer, sevgili hakan dinçer bu olayın abartılacak tarafı sanırsam yok.
Alıntı:
Bu çerçevede topicin ilk mesajında yazdıgınız forumun işleyişiyle ilgili "gerekeni yaparız,uyarırız,pert ederiz" gibi söylemlerinize katılmıyorum
bizde katılmadığımız için örneğin bir topik var sinonun gsxr 1000 i diye ...o topik aylardır yoruma açık bizde yorum yaptık severek izledik okuduk .
sonuç ne topik halen canlı bu topik!!! .
gelelim bizim topiklere izlenimi yüksek ama provakatörler sayesinde ömrü kısa yönetim olarak çoğu topiklerimiz gezileri içerenler dahi hep kilit yada kaldırılma cihetinde işleme maruz kaldı.
peki bizim katkımız bizim hakkımız neden hep rencide olduğu zaman bile ...biz kalkıp bunu dile getirmedik???saygıdan iyi niyetinizden şüphemiz olmadığındandır.
ama siz esefle kınama görevinizde olduğunuzdan yetki ve merci bakımından bir uyarıyı 2 kez yapmışsınız bizim kitlediğiniz ve şu anki açmış olduğunuz konuda .
yazılarımı iyi okuduğunuzdan şüphem yoktur anlamadığım olay şudur ;md md md demişsiniz ben modmuyum yada illegal bir oluşumdamıyım yada siyete göz diken birimiyim diye sormayacağım ben rahatım çünki...
sizi rahatsız eden olayı ve bu açılan topiğin size verdiği intibayı merak ettim .
merak etmem demekte illaki cevap istiyorum md elden mi gidiyorr söylemindeki sözlerinizi duymak değil ne olduda şimdi bu kadar iyi niyetle yazılmış bir topikte .sorunun kaynağı neymiş diye düşünmek olayı farklı boyutlara çekmek
garipsenecek tutum ve tavır içine girmek.
ozaman şunu sizden isteyeyim sürekli forumlara yazarım takip ederim... ciddi konuya ciddi cevap verir şaka topiklerinde şakanın dozunu uyarlar yazarım.
verin yetki o zaman bakalım neler nasıl oluyor hep birlikte görelim
Nosscu,
Bizi rahatsız eden yada çekindiğimiz bişey yok..
Benim mesajlarımı incelersen 3 sene önce "Ocakbaşı Team" ile başlayan zamanda bile birebir aynı mesajları yazdıgımı görürsün..
Bu konuda çok tecrübeliyim
Şimdi yarın , "Delikanlı Team","Balyoz Team" vb. yeni şeylerde çıkacak..
Ve onlarda kendince kurallar belirleyecekler..
MOTORDELİSİ kendince büyük bir güç..
Asıl ben sana soruyorum..Bizim MOTORDELİSİ olarak açtıgımız bu topicde seni rahatsız eden ne?
Yani burda size HAYIR biz bu Team i istemiyoruz diyende yok..
Yani sorun yokki..
Ben sadece bir hatırlatma yapıyorum..
Her ne olursa olsun forum düzeninde söz sahibi yöneticilerdir..
Bu güne kadar oldugu gibi..
Telefonla bende konuşmak isterdim ancak telefonun şarj aletini şirkette unutmuşum ve şarjım yok
Yarın Bayramlaşırız...
Hatta şimdiden bayramınız kutlu olsun.. _________________
Kayıt: May 22, 2006 Mesajlar: 4954 Nereden: İzmir - Diyarbakır
Tarih: 11.10.2007 - 22:47 Mesaj konusu:
yoksa sitemizde çatırdamalar mı oluyor? Eskiler derki büyük başın büyük derdi olur. Md büyümeye devam ettikçe mutlaka farklı fikirler, farklı renkler ortaya çıkacaktır.Ama önemli olan birbirimize karşı anlayış ve saygımızı kaybetmememiz. 45000 küsür kişi bu siteye üye ise bir bildikleri vardır elbet.
Şahsım adına ben başka sitelere de üye oldum ama yazdığım yorum sayısı iki elin parmaklarını geçmez heralde. Md 'de ise son 3 ayda 400 küsür yorum yazmışım. Buradaki muhabbet bi farklı yaa. Bana çok faydası oldu kendimi geliştirme açısından. Ayrıca bir çok dost edindim burda.
Birlikteliğimizin nice 5 yıllar noyu sürmesi dileklerimle _________________ ZZR Hayranı olmak bi başka...
Tarih: 11.10.2007 - 22:47 Mesaj konusu:
HakanDincer, rahatsız olmadım başkanım .
rahatsız edildim diyeceğim işyerimdeyim.
siteye baktım topiğimizi kimler ne şekil yorumlarla şenlendirmiş diye...yazıyı görünce birisi bizim duyuru topiği biri anasayfada manşet nitelikli sizin topik.
keşke herşey açık olsada sinelerin özündeki saklı duyguları konuşabilsek derim.
valla açıkcası küstürme ve yıldırma olayları hep oldu vede olacakta .
bir yere kadar beklerim bir yerden sonrada saygımla çekilirim.
biz bu sevdiğimiz yerde parayla pulla menfaatle yada burdan kazancı olanlarla asla karışmayız birbirimize .
çizgimiz belli niyetimiz belli ben ve ekamba diyeceğim .sizin benim ricamı kırmayarak kabul ettiğiniz andan beri art niyetli bir şeye imza atmadık ama gelin görünki burda aslanmıyız faremiyiz bilmiyorum
kendi tabirimle böle aba altından kinayeli sözlerle belli kişilerin duymak istediği sözleri ve bizim düşürülmek istediğimiz durumu siz bir nevi ister istemez yapmış oldunuz can sağlığı olsun.
hiç bir değerin önemi yoksa benimde söyleyecek sözüm yok savunulacak bir çirkefim yok diyorum .
erbilin tabiriyle herkesin çarşısı pazar ola sizede iyi bayramlar kalın sağlıcakla. _________________
PERT TEAM,PERT TEAM
Hakan abi şu şikayet butonunu tamir ederseniz,çok iyi olacak kanımca...
Ayrıca ufak bir tüyo vereyim;şu anda mod ve admin görevi olanlar zamanında o şikayet butonunu en bol kullanan insanlar
Bu arada GAZCI TEAM (www.gazciteam.org) tüm üyelerini MOTORDELİSİ kaynağından sağlamıştır.Gazcı Team md kökenli bir kuruluştur.Gazcı Team'in her üyesi motordelisi.com sitesinde aktif üyedir.
Buradan Hakan Dinçer'e bir kez daha teşekkür ediyorum çünkü şu anda ki aktif-sosyal çevremin %70'i md'den tanıştığım insanlardır.
Motordelisi.com adresinin güç kaybettiğine inanmıyorum sadece bir kaç ufak site güncellenmesine ihtiyacı var o kadar. (mesela konu açarken,konu aç tuşuna basınca konu açılmadan önce otomatik arama moduna girip o konuyla ilgili konu açılmış mı gibilerinden bir sayfa açılması yada siteye yeni üye olacak olanların TC Kimlik nosunun şart olması vs.)
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız