Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - MD Scooter Team

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

MD Scooter Team
Sayfa 1, 2, 3 ... 12, 13, 14  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Duyurular
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar Mesaj
derkunt
Kulüp Üyesi
Kulüp Üyesi

Nereden: İstanbul Anadolu MD

MesajTarih: 11.10.2007 - 23:06    Mesaj konusu: MD Scooter Team Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Sevgili MD ailem kendi halinde makinasına göre giden bir SCOTTER TEAM oluştursak. Ayda bir iki kez birlikte bir yerlere gitsek. Bizimle gelmek istiyen diğer hizlilarda bize ayak uydurursa seviniriz tabiki sikilmazlarsa tabiki. Benim makınam PIAGGIO X8 200 haydi scotter kullanan MD liler. Listeye adını yaz.

1. derkunt PIAGGIO X8 200

En son derkunt tarafından 12.10.2007 - 01:04 tarihinde değiştirildi, toplamda 3 kere değiştirildi
Başa dön
derkunt Çevrimdışı derkunt Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
VOLKANRR
Organizatör-İstanbul
Organizatör-İstanbul

Nereden: İST.GÜNGÖREN

MesajTarih: 11.10.2007 - 23:17    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

PIAGGIO X9 250

1. derkunt
2.volkanrr
Başa dön
VOLKANRR Çevrimdışı VOLKANRR Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
derkunt
Kulüp Üyesi
Kulüp Üyesi

MesajTarih: 11.10.2007 - 23:23    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Liste "kopyala kendini ilave et gönder " Bravo

2.volkanrr PIAGGIO X9 250

ben listeyi takip edicem volkanrr
Başa dön
nosscu
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Bayramoğlu -Soma-DARICA

MesajTarih: 11.10.2007 - 23:32    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

derkunt, fena azarlanırsın bak demedi deme .

sakıncalı bir oluşum bu... uyarı butonlarıyla anında gidersin bak demedi deme Bravo

hadiii yaffrum yiii paramı eğlendir beniii Gülümsüyorum
PERT TEAM ,PERT TEAM ,PERT TEAM ,PERT TEAM
Başa dön
nosscu Çevrimdışı nosscu Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
derkunt
Kulüp Üyesi
Kulüp Üyesi

MesajTarih: 11.10.2007 - 23:47    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Nedenki Racing lerle ayak uyduramıyoruz gazcılar gibi bir gezi team oluşturmak amaç. başka bir amaç yokki MD olarak bir Scooter Team oluşturucaz bunda ne kötülük var anlamadım Şok oldum
Ne gibi bir sakınca var bunda anlayamadım
MD büyük bir aile Scooter, Enduro, Racing ve diger makınalar var hep birlikte gezilerimizde olur ama biz Scooter digerlerinin yanında yavaş kalıyoruz benim amacım yavaşlar gurubu gezmek için.
Başa dön
silverhawk
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: İSTANBUL

MesajTarih: 11.10.2007 - 23:53    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

derkunt, benim scooter çalındı geçen hafta Ağlıyorum yani senin team e de ayak uyduramam ben. Üzgünüm
en iyisi bende TABANVAY TEAM i kurayım Çok gülüyorum Çok gülüyorum Çok gülüyorum

Esirgemeyiz eşekten şekeri ama, eşek yaratılışı bakımından otu beğenir.

Başa dön
silverhawk Çevrimdışı silverhawk Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
ryangt
Motordelisi
Motordelisi

MesajTarih: 12.10.2007 - 00:13    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

bence SCOOTER TEAM daha uygun bir isim.
Üye
Üye

Nereden: istanbul

MesajTarih: 12.10.2007 - 00:20    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

slm, musade varsa bende varım

3.polidoryon honda foresight
HONDA FORESIGHT(SATILDI)
Başa dön
polidoryon Çevrimdışı polidoryon Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
oskyy
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: izmir

MesajTarih: 12.10.2007 - 00:22    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

derkunt, dikkat et baba o yolun sonu kötü Göz kırpıyorum
Başa dön
oskyy Çevrimdışı oskyy Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
polidoryon
Üye
Üye

Nereden: istanbul

MesajTarih: 12.10.2007 - 00:26    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

derkunt demiş ki:
Nedenki Racing lerle ayak uyduramıyoruz gazcılar gibi bir gezi team oluşturmak amaç. başka bir amaç yokki MD olarak bir Scooter Team oluşturucaz bunda ne kötülük var anlamadım Şok oldum
Ne gibi bir sakınca var bunda anlayamadım
MD büyük bir aile Scooter, Enduro, Racing ve diger makınalar var hep birlikte gezilerimizde olur ama biz Scooter digerlerinin yanında yavaş kalıyoruz benim amacım yavaşlar gurubu gezmek için.

amac ayrılık yaratmak degil bence ortak zevklerde bulusmak
MD ve motor herkesin ortak zevki bu ve bunun gibi olusumlar alt gruplardır
uyarılmak yerine desteklenecegini dusunuyorum
HONDA FORESIGHT(SATILDI)
Başa dön
polidoryon Çevrimdışı polidoryon Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
nzmhkmt
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Sürgünde izmir/Manisa/Denizli/Aydın

MesajTarih: 12.10.2007 - 00:27    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

scoter team Bravo Bravo
ryangt
Motordelisi
Motordelisi

MesajTarih: 12.10.2007 - 00:30    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

nzmhkmet: hayırdır?
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 12.10.2007 - 00:31    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

derkunt güzel fikir Bravo benide yaz yamaha x max 250
Başa dön
kardereli Çevrimdışı kardereli Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
derkunt
Kulüp Üyesi
Kulüp Üyesi

MesajTarih: 12.10.2007 - 00:38    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Bu bir gezi amaçlı guruptur arkadaşlar. Bu grubun gezi ve eylanceden başka bir amaç için kurmak gibi bir düşünce olmadığını herkesin bilmesini isterim MD ailesinin yavaş makınaları gurubu da diyebiliriz. AZAMİ HIZ 120 km. Bravo

LİSTE "kopyala kendini ilave et gönder "
3.polidoryon honda foresight
4.kardereli yamaha x max 250
Başa dön
joker_35_
Üye
Üye

Nereden: izmir

MesajTarih: 12.10.2007 - 01:14    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

bence de bir ayrıcalık yaratmaz çünkü denildiği gibi hepimiz md çatısı altında toplanıyoruz ve eminim ki md ye kimse kötü bir laf gelsin istemez tam tersine daha nasıl iyi olabilir diye çaba sarfeder ve bizede bu yolda destek çıkılmasını beklerim derkunt bende varım
Başa dön
joker_35_ Çevrimdışı joker_35_ Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Duyurular Tüm saatler GMT + 3 Saat
Sayfa 1, 2, 3 ... 12, 13, 14  Sonraki
1. sayfa (Toplam 14 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©

PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.36 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal