Kayıt: Sep 01, 2007 Mesajlar: 1850 Nereden: İstanbul Anadolu MD
Tarih: 11.10.2007 - 23:06 Mesaj konusu: MD Scooter Team
Sevgili MD ailem kendi halinde makinasına göre giden bir SCOTTER TEAM oluştursak. Ayda bir iki kez birlikte bir yerlere gitsek. Bizimle gelmek istiyen diğer hizlilarda bize ayak uydurursa seviniriz tabiki sikilmazlarsa tabiki. Benim makınam PIAGGIO X8 200 haydi scotter kullanan MD liler. Listeye adını yaz.
1. derkunt PIAGGIO X8 200
En son derkunt tarafından 12.10.2007 - 01:04 tarihinde değiştirildi, toplamda 3 kere değiştirildi
Kayıt: Feb 13, 2005 Mesajlar: 2181 Nereden: Bayramoğlu -Soma-DARICA
Tarih: 11.10.2007 - 23:32 Mesaj konusu:
derkunt, fena azarlanırsın bak demedi deme .
sakıncalı bir oluşum bu... uyarı butonlarıyla anında gidersin bak demedi deme _________________ geçtiğim yollardan geçebilirsin ama yaşadıklarımı asla yaşayamazsın...
hadiii yaffrum yiii paramı eğlendir beniii
PERT TEAM ,PERT TEAM ,PERT TEAM ,PERT TEAM
Tarih: 11.10.2007 - 23:47 Mesaj konusu:
Nedenki Racing lerle ayak uyduramıyoruz gazcılar gibi bir gezi team oluşturmak amaç. başka bir amaç yokki MD olarak bir Scooter Team oluşturucaz bunda ne kötülük var anlamadım
Ne gibi bir sakınca var bunda anlayamadım
MD büyük bir aile Scooter, Enduro, Racing ve diger makınalar var hep birlikte gezilerimizde olur ama biz Scooter digerlerinin yanında yavaş kalıyoruz benim amacım yavaşlar gurubu gezmek için.
Tarih: 12.10.2007 - 00:26 Mesaj konusu:
derkunt demiş ki:
Nedenki Racing lerle ayak uyduramıyoruz gazcılar gibi bir gezi team oluşturmak amaç. başka bir amaç yokki MD olarak bir Scooter Team oluşturucaz bunda ne kötülük var anlamadım
Ne gibi bir sakınca var bunda anlayamadım
MD büyük bir aile Scooter, Enduro, Racing ve diger makınalar var hep birlikte gezilerimizde olur ama biz Scooter digerlerinin yanında yavaş kalıyoruz benim amacım yavaşlar gurubu gezmek için.
amac ayrılık yaratmak degil bence ortak zevklerde bulusmak
MD ve motor herkesin ortak zevki bu ve bunun gibi olusumlar alt gruplardır
uyarılmak yerine desteklenecegini dusunuyorum _________________ Mehmet Emre ŞENSES
A rh(+)
Kaldığın yerden devam edemiyorsan;başdan başla
HONDA FORESIGHT(SATILDI)
Tarih: 12.10.2007 - 00:38 Mesaj konusu:
Bu bir gezi amaçlı guruptur arkadaşlar. Bu grubun gezi ve eylanceden başka bir amaç için kurmak gibi bir düşünce olmadığını herkesin bilmesini isterim MD ailesinin yavaş makınaları gurubu da diyebiliriz. AZAMİ HIZ 120 km.
LİSTE "kopyala kendini ilave et gönder "
1. derkunt PIAGGIO X8 200
2.volkanrr PIAGGIO X9 250
3.polidoryon honda foresight
4.kardereli yamaha x max 250 _________________ PIAGGIO X8 200 SCOOTER TEAM
MD SCOOTER TEAM eksi 120 km
The Godfather
bence de bir ayrıcalık yaratmaz çünkü denildiği gibi hepimiz md çatısı altında toplanıyoruz ve eminim ki md ye kimse kötü bir laf gelsin istemez tam tersine daha nasıl iyi olabilir diye çaba sarfeder ve bizede bu yolda destek çıkılmasını beklerim derkunt bende varım
Tüm saatler GMT + 3 Saat Sayfa 1, 2, 3 ... 12, 13, 14Sonraki
1. sayfa (Toplam 14 sayfa)
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız