Evet arkadaşlar Anadolu yakası toplantısını Çayır Çimende yapıyoruz. 17.10.2007 İstanbul md çayır çimende toplanıyor.... Herkesi bekliyoruz...
Mangal yapmak serbest arkadaşlar...
Unutmadan toplantı yeri bir mekan degildir, Eskiler bilir yenilerde ögrenir artık bir otoparkta toplanıyoruz, isteyen istedigi içeçegini yiyecegini yanında getiriyor veya yürüme mesafesindeki bakkaldan alıp geliyor....
Tekrar yazıyorum ister motorunuz olsun olmasın herkesi bekliyoruz...
Bekle bizi ÇAYIR ÇİMEN Çarşamba günü ordayız....
Tarih:17.10.2007
Saat:19.00 sonra 01.00 kadar kesini var
Yer:Çayır Çimen
Adres:Kadiköy-Bostancı Sahil yolu Bostancı deniz otobüslerinin yanındaki büyük otopark.....
Tarih: 12.10.2007 - 17:50 Mesaj konusu:
hava durumu hakkında bilgisi olan vaar mı arkadaşlar,o gün içi ve akşmı için...herzamanki gibi işler izin verirse oradayım..hehe ilk yazan ben oldum _________________
Kayıt: Sep 01, 2007 Mesajlar: 1916 Nereden: İstanbul Anadolu MD
Tarih: 12.10.2007 - 18:37 Mesaj konusu:
Evet çifte mangal derkunt zaten demir baş. Ordayım MD korkmayın, Et, Balık, tavuk, Köfte yada sucukla gelin. _________________ PIAGGIO X8 200 SCOOTER TEAM
MD SCOOTER TEAM eksi 120 km
The Godfather
Kayıt: Sep 01, 2007 Mesajlar: 1916 Nereden: İstanbul Anadolu MD
Tarih: 14.10.2007 - 19:11 Mesaj konusu:
Hava GÜZEL OLACAK yarından itibaren hava ısınıyor Haydi ÇÇ de son şenlikler bunlar sonra çok ararsınız _________________ PIAGGIO X8 200 SCOOTER TEAM
MD SCOOTER TEAM eksi 120 km
The Godfather
hadı hadı hava çok guzel olucakmıs arkadslar
gelenler parmak kaldırsın hehe _________________ HIZ...!! SONUM İSE SONUNA KADAR YAŞAMAYA RAZIYIMMMM...!!!
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız