Seferihisardan döner dönmez yol yorgunluğumla hemen buluşmaya gittik..
Dramyum sevgili kuzeni Koza ve arkadaşı Ayberk bizleri bekliyorlardı..Ayberk de bir motorcu.Henüz siteye üye değil ama biz kazanmak adına stıcerımızı verdik.."Bekleriz"diyerek
Yavaş yavaş toplanmaya başladık Shorty ve MD kızı,Pasifik,Toggy ve Tuğçe,nikita ve oğlu ,PHAETONW12 ve arkadaşı Alkan,Choppery ve EY
E Artık yavaş yavaş bowling oynanmaya başlandı..Bir anda hepsini deviren mi arasınız yoksa iki atışıda hiç vuramadan bitiren mi? shorty daha önce hiç oynamamış ama ısrarlarımıza dayanamayıp denedi...Bence ilk kez oynayan biri olarak muhteşemdi...Soruyorsanız ben oynamadım
Sonuç olarak Dramyum dedi ki "Biz Motosiklet kullanmaya devam edip bowling oynamayalım"
Kayıt: Nov 17, 2004 Mesajlar: 382 Nereden: Yzmir/kar?yyaka
Tarih: 17.01.2005 - 12:42 Mesaj konusu:
Bangır bangır müzik Kaknem biryer ,hesapta geçirmece gibi olumsuzluklara rağmen iyi eğlendik.Bir de aşağıya indiğimizdeki kötü sürpriz olmasaydı keyfimiz tam olacaktı.Ben yine de derimki:Kapalı yer bizi bozuyor en iyisi motorun üstü :md:
güzel ve eğlenceli bir etkinlikti,katılan tüm arkadaşlara slmlar.ah bir de şu tatsız olay olmasaydı benim başıma da gelebilirdi.dilerim en kısa zamanda hasarsız bir şekilde bulunur. _________________ SEVYLMEK YSTYYORSAN ÖNCE SEVMEYY BYLECEKSYN,
UÇMAYI SEVYYORSAN ,DÜ?MEYY DE BYLECEKSYN,KORKARAK YA?IYORSAN YANLIZCA HAYATI SEYREDERSYN...(NYETZSCHE)
arkadaşlar gelemeyişimin nedeni bowlüng bilmiyor olmam değil oynayamayacak halde olmam dı umarım bir daha kine katılabilirim
eğlenceli olmuş belli ... _________________ Cem_73
KyzylEjder R6
DeliCEM GeçiCEM
www.cem73.com
Rabbit, senı top atarken görmedım ve isim listesınde yoksun bowling sana uzak fuarda geldiginizde bunu göz önünde bulundurmak lazım ne yapalım bizde hakanr1 erkek erkege gideriz bowling oynamaya
dramyum, müziksiz bowling salonu olmass abicim, siz yaşlanmışınız biraz,, motorcu dediğin her daim genç olurr 8)
Bu arada "kaknem" sözcüğünü biraz açarak bizi bilgilendirebilirsen çok sevinirim
Şaka bir yana orası neydi öyle yaa, bir dahaki sefere egs bowlinge gidelim arkadaşlar!.. ;-)
Hem de bu sefer ciddi bi şekilde turnuva düzenleyelim, kazanana rabbit'in motoru fıstık bulunursa onu hediye edelim!! :oops: _________________ kendi alevlerinizde yanmaya hazyr olmalysynyz:
önce kül olmadan kendinizi nasyl yenileyebilirsiniz?
Kayıt: Oct 18, 2004 Mesajlar: 325 Nereden: Beylikdüzü/Merter
Tarih: 17.01.2005 - 15:40 Mesaj konusu:
Bowling, bowling, bowling valla arkadaslar süpersiniz bak simdi yine canim oynamak istedi, dün bende oynamaya gittim ama karsimda bir usta vardi yenildim ve sinirlendim istanbul tayfasi bizde en kisa sürede yapalim böyle bir organizasyon ...
umarım bu eğlence daim olur.gelemedim üzgünüm ama umarım bidahaki sefere aksilik olmaz.bu arada rabbit geçmiş olsun.umarım en kısa sürede hasarsız geri gelik fıstık'ın. ejder kardeş sanada geçmiş olsun tekrar.herkeze bol km.li günler.
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız