Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - İzmir Md Bowling Oynuyorken..İşte Fotolar...

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

İzmir Md Bowling Oynuyorken..İşte Fotolar...

İzmir Md Bowling Oynuyorken..İşte Fotolar...
Sayfa 1, 2  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Geziler-Buluşmalar-Etkinlikler
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar
Rabbit
Site Admin
Site Admin

Nereden: _Smyrna_

MesajTarih: 17.01.2005 - 10:28    Mesaj konusu: İzmir Md Bowling Oynuyorken..İşte Fotolar... Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Seferihisardan döner dönmez yol yorgunluğumla hemen buluşmaya gittik..
Dramyum sevgili kuzeni Koza ve arkadaşı Ayberk bizleri bekliyorlardı..Ayberk de bir motorcu.Henüz siteye üye değil ama biz kazanmak adına stıcerımızı verdik.."Bekleriz"diyerek

Yavaş yavaş toplanmaya başladık Shorty ve MD kızı,Pasifik,Toggy ve Tuğçe,nikita ve oğlu ,PHAETONW12 ve arkadaşı Alkan,Choppery ve EY

E Artık yavaş yavaş bowling oynanmaya başlandı..Bir anda hepsini deviren mi arasınız yoksa iki atışıda hiç vuramadan bitiren mi? shorty daha önce hiç oynamamış ama ısrarlarımıza dayanamayıp denedi...Bence ilk kez oynayan biri olarak muhteşemdi...Soruyorsanız ben oynamadım Çok gülüyorum

Sonuç olarak Dramyum dedi ki "Biz Motosiklet kullanmaya devam edip bowling oynamayalım" Çok gülüyorum Göz kırpıyorum

Akşamın sonu hepimizi şok ettii.İlgili topic

http://www.motordelisi.com/modules.php?name=Forums&file=viewtopic&t=5539#87501
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
Stolga
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Mu?la/Datça

MesajTarih: 17.01.2005 - 10:35    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

bu sefer kızlar yok gibi(ufaklıklar)
Başa dön
Stolga Çevrimdışı Stolga Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et
batucan
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: izmir

MesajTarih: 17.01.2005 - 10:42    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ah be dün okudum buluşma mesajını gelemedim en yüksek puan kaçtı ?
batucan Çevrimdışı batucan Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
tomahavk
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: YZMYR- Bornova

MesajTarih: 17.01.2005 - 11:59    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

arkadaşlar,gelemedim üzgünüm, Üzgünüm sizinle olmak çok güzel olurdu Bravo
inşllah bayramda görüşcez. sevgiler....... Gülümsüyorum
Başa dön
tomahavk Çevrimdışı tomahavk Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
hadoken
Motordelisi
Motordelisi

MesajTarih: 17.01.2005 - 12:07    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

gorunus olarak iyi eglenmişsiniz ben olsam 1. lik benimde sokella reklamındaki gibi bir fauso bütün sayılar benim Çok gülüyorum
strike da 1 im Çok gülüyorum
Başa dön
hadoken Çevrimdışı hadoken Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
s_ciceks
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Bursa/Yneg?l

MesajTarih: 17.01.2005 - 12:40    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Çok eğlendiğiniz belli ama gecenin sürprizi kötü olmuş gerçekten Ağlıyorum
Başa dön
s_ciceks Çevrimdışı s_ciceks Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
pasifik
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 17.01.2005 - 12:40    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Harıka bır hafta sonu aksamıydı herkeze tskler.......
Başa dön
pasifik Çevrimdışı pasifik Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
dramyum
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Yzmir/kar?yyaka

MesajTarih: 17.01.2005 - 12:42    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Bangır bangır müzik Üzgünüm Kaknem biryer Şok oldum ,hesapta geçirmece Öfkeliyim gibi olumsuzluklara rağmen iyi eğlendik.Bir de aşağıya indiğimizdeki kötü sürpriz olmasaydı Ağlıyorum keyfimiz tam olacaktı.Ben yine de derimki:Kapalı yer bizi bozuyor en iyisi motorun üstü :md: Çok gülüyorum
Başa dön
dramyum Çevrimdışı dramyum Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
PHAETONW12
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 17.01.2005 - 13:29    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

güzel ve eğlenceli bir etkinlikti,katılan tüm arkadaşlara slmlar.ah bir de şu tatsız olay olmasaydı Öfkeliyim benim başıma da gelebilirdi.dilerim en kısa zamanda hasarsız bir şekilde bulunur.
PHAETONW12 Çevrimdışı PHAETONW12 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
Cem_73
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Yzmir-GüzelYaly

MesajTarih: 17.01.2005 - 14:48    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

arkadaşlar gelemeyişimin nedeni bowlüng bilmiyor olmam değil oynayamayacak halde olmam dı umarım bir daha kine katılabilirim
eğlenceli olmuş belli ...
www.cem73.com
Başa dön
Cem_73 Çevrimdışı Cem_73 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et
mezar
Motordelisi
Motordelisi

MesajTarih: 17.01.2005 - 14:54    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Rabbit, senı top atarken görmedım ve isim listesınde yoksun bowling sana uzak fuarda geldiginizde bunu göz önünde bulundurmak lazım ne yapalım bizde hakanr1 erkek erkege gideriz bowling oynamaya Şok oldum
Başa dön
mezar Çevrimdışı mezar Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
nikita
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

MesajTarih: 17.01.2005 - 15:03    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

dramyum, müziksiz bowling salonu olmass abicim, siz yaşlanmışınız biraz,, motorcu dediğin her daim genç olurr 8) Göz kırpıyorum
Bu arada "kaknem" sözcüğünü biraz açarak bizi bilgilendirebilirsen çok sevinirim Bravo

Şaka bir yana orası neydi öyle yaa, bir dahaki sefere egs bowlinge gidelim arkadaşlar!.. ;-)
Hem de bu sefer ciddi bi şekilde turnuva düzenleyelim, kazanana rabbit'in motoru fıstık bulunursa onu hediye edelim!! :oops: Göz kırpıyorum
nikita Çevrimdışı nikita Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
BikerGirlz
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Beylikdüzü/Merter

MesajTarih: 17.01.2005 - 15:40    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Bowling, bowling, bowling valla arkadaslar süpersiniz Dil çıkarıyorum bak simdi yine canim oynamak istedi, dün bende oynamaya gittim ama karsimda bir usta vardi yenildim Üzgünüm ve sinirlendim Öfkeliyim istanbul tayfasi bizde en kisa sürede yapalim böyle bir organizasyon Çok gülüyorum Çok gülüyorum Çok gülüyorum ...
Başa dön
BikerGirlz Çevrimdışı BikerGirlz Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
cheyenne
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

MesajTarih: 17.01.2005 - 17:40    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

umarım bu eğlence daim olur.gelemedim üzgünüm Üzgünüm ama umarım bidahaki sefere aksilik olmaz.bu arada rabbit geçmiş olsun.umarım en kısa sürede hasarsız geri gelik fıstık'ın. Üzgünüm ejder kardeş sanada geçmiş olsun tekrar.herkeze bol km.li günler. Dil çıkarıyorum
Başa dön
cheyenne Çevrimdışı cheyenne Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
ZXRosman
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Hollanda- Konya

MesajTarih: 17.01.2005 - 18:33    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Çok güzel bir gün geçirmişsiniz! Dil çıkarıyorum
ZXRosman Çevrimdışı ZXRosman Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Geziler-Buluşmalar-Etkinlikler Tüm saatler GMT +2 Saat
Sayfa 1, 2  Sonraki
1. sayfa (Toplam 2 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©
PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.14 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal