Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - Enteresan bir gece..(Max,Ultraukala ve Sercat 46)

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

Enteresan bir gece..(Max,Ultraukala ve Sercat 46)

Enteresan bir gece..(Max,Ultraukala ve Sercat 46)
Sayfa 1, 2, 3  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar
Sercat 46
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 12.10.2007 - 01:08    Mesaj konusu: Enteresan bir gece..(Max,Ultraukala ve Sercat 46) Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Bugun üyelerimizden Max_49 a motosikletimin bakımları için dükkanına gittim,
Dükkandan cıkıp bir arkadaşımızı terminale bıraktık yolda Ufuk akşama İstanbul'dan
misafirlerimiz oldıugunu söyledi..İstanbullu arkadaşları (Serhat24766 ve Adem )
biraz bekletsekte sonunda buluştuk.. Karşımda has canlı canlı bir Cagiva Mito 125 gördüm!
Gelen İstanbullu arkadaşlarımızmış, bu alete cok büyük bir merakım vardı ve fiyatı itibari
ile Türkiyede görebilecegim hiç aklıma bile gelmezdi..Arkadaşlarla Max_49 Ufugun
dükkanına gittik oradan arkadaşlarımızı misafir edecegim evimize götürücektik.. Hoş sohbet,
gır gır şamata yemek derken sigaralarımız bitti ve bu sırada Serhat24766 nickli serhat motorunun
bakıma ihtiyacı oldugunu söyledi ve Ufukta ben hem bi markete kadar gidim hem motorun bir
sorunu varsa bakiyim dedi.. Cıkarken ben gidiyim diye ısrar ettim fakat Ufuk dükkandan cıktı
bende arkasından Cagiva ya hayran hayran bakıyordum fakat daha 50 mt ilerde Ufugu fark etmyen
kamyonet ufuga carpti bi telaş bi panik gittik Ufugun ciddi bir sorunu yoktu fakat Mito ya nazar degdi Ağlıyorum
( anti parantez ben kesinlikle kem gözle bakmadım maşallah dedim benim nazarım degmemiştir Gülümsüyorum )
Neyse rapor tutuldu taraflar anlaşıldı ekipler gitti bizde motora genel bi gözden gecirdik ve Ufugu her
ihtimale karşı hastaneye götürdük. Film cekildi allahtan bişeyi yokmıuş allah korudu Göz kırpıyorum
Ordan yol üstünde Ultraukala,Max_49,ben ve İstanbullu arkadaşlarımız ile cay ictik sohbet ettik
soguk olması nedeniyle Kask ve ceketimi zorla Ultraukala'ya verdim.. Yola cıktım ayrıldık ve eve giderken
aceleci davrandım virajda bir araba acıktan girdi bende kapalı alarak virajdan sol yanından gectim
o esnada arac viraj cıkışı biraz sert alınca üzerime geldi ve bende el kol hareketleri yapıp napıyorsun
dememe kalmadı bariyerlere girdim yaklaşık bir 5 mt kadar bariyerlere sürtündüm ve dizimdeki dizlikler
şuan derin ciziklerle dolu fakat elimle toplamaya calışırken bariyeri tutmam kollarımda ciziklere ve elimin
şişmesine neden oldu..

O kadar tuhaf bir geceydiki inanamıyorum..Ve elimin bu agrısına ragmen destan yazdım..
Demek istedigim şu an iki elimi başım arasına aldıgım zaman tek dogrunun koruma ekipmanlarını
kesinlikle kıullanmam gerektigi oldu..Yarın dizligimin fotografını sizler ile paylaşıcam şu an diz kapagımı
sadece 50 ytl lik bir dizlige borcluyum..Fakat takmaya üşendigim eldivenler olsaydı şuan elimde bu
durumda olmayacaktı.. Ben kendime büyük dersler cıkardım benim için acı bir tecrübe oldu
umarım okuyup bir kac arkadaşımda kendine bir pay cıkarıp benim gibi acı durumlara düşmez..
Sercat 46 Çevrimdışı Sercat 46 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
derkunt
Haber Editörü
Haber Editörü

Nereden: İstanbul Anadolu MD

MesajTarih: 12.10.2007 - 01:16    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Çok geçmiş olsun bir musibet bin nasıhata bedel derler.
Başa dön
derkunt Çevrimdışı derkunt Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
_____ReBuilder
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: Gaziantep

MesajTarih: 12.10.2007 - 01:18    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

geçmiş olsun arkadaşım...
hakkatten tuhaf bi gece olmuş...

dikkatli ol...

kazasız belasız sürüşler...
_____ReBuilder Çevrimdışı _____ReBuilder Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
society
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 12.10.2007 - 01:21    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Sercat 46, Kanka geçmiş olsun yav üzüldüm valla bak şimdi..
Ufuk abiyide arayım hemen..
Ulan ufuk sakat adam ya Sinirlendim Sinirlendim
society Çevrimdışı society Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
ultraukala
Haber Editörü
Haber Editörü

Nereden: STNBL

MesajTarih: 12.10.2007 - 01:26    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Ya oğlum allah seni bildiği gibi yapsın hiç aramıyorsun etmiyorsun yarın kafanı kırıcam senin...Nasıl haber vermezsin ya?Ulen şoke halde okudum bizden sora yaşadıklarını ya...Bi daha senin azarını çekip de seni dinlersem ya düşseydin kafana bişe olsaydı...Nie zorla montunu ve kaskını verdin bana ya?Onlar senin korunman için deil mi?Ya off bundan sora hiç bir bayram arefesinden motora binmeyeceğim inş...Allah bindirmesin... Üzgünüm

Ya sertaç nasıl haber vermezsin ya...Gözünü seveyim...Ben de eve sağ salim gittim die seviniyordum ya off be ne geceydi...Oğlum yarın görüşücez seninle demek kaza yapıyorsun ve haber vermiyorsun... Öfkeliyim

Akın FİDAN...
Başa dön
ultraukala Çevrimdışı ultraukala Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Sercat 46
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 12.10.2007 - 01:34    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

arkadaşlar teşekkürler bende önemli bişi yok ve bu saatte haber versem bu saatte koşar gelirsiniz panik yaparsınız biliyorum onun için aramadım neyse ifademi yarın alırsınız Göz kırpıyorum

Ufuk ve ben bayramda yaralı bereli gezicez hatta gezemicez Dil çıkarıyorum
İstanbullu misafirlerde demiştir bu bursadaki motorcularda ne sakatmış ya Çok gülüyorum
Sercat 46 Çevrimdışı Sercat 46 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
society
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 12.10.2007 - 01:36    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Sercat 46, Olum ben seni bulduğum yerde keserim haberin olsun.. Sinirlendim Sinirlendim
Sana bayram falan yok o motorun iplerinide varya neyse anladın sen onu Dil çıkarıyorum Çok gülüyorum Delirdim Delirdim
Dikkat edin olum ya böyle şey oldumuda haber verin uzak değiliz Sinirlendim
society Çevrimdışı society Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
Sercat 46
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 12.10.2007 - 01:38    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

society, Tamam tamam kızma yahu Çok gülüyorum ya zor bi gün oldu ama yarın misafirlerimiz var bi plan yaparsak haber veririz müsait olursanız ugrarsınız kanka Bravo
society
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 12.10.2007 - 01:44    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Sercat 46, Haber bekliyorum kardeşim görüşürüz kısmetse Göz kırpıyorum
ultraukala
Haber Editörü
Haber Editörü

MesajTarih: 12.10.2007 - 01:53    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

YA serçat oğlum ne haber vermiyorsun ya gelicez tabi şimdi aklım sende nasıl olacak.Bir daha olmasın böle bişe inş olursa da umarım haber vermemezlik yapmazsın....

Akın FİDAN...
Başa dön
Sercat 46
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 12.10.2007 - 02:02    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ultraukala,yapmam yapmam valla bir gece tüm 1 seneme yetti ya varya eve bir geldim elim ayagım titriyor tansiyonum düştü yeter ben oynamıcam diyordum Çok gülüyorum sonra kalkıp bunları anlatma geregi duydum işte ?
ultraukala
Haber Editörü
Haber Editörü

MesajTarih: 12.10.2007 - 02:07    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Ya harbiden hikaye gibi ya...Manyak bi akşam geçirdik en güzel yanıda hi çbirimizde kalıcı bir şey yoktu...Yalnız gece 1saat daha uzun olsaymış sıra bendeydi Dil çıkarıyorum İyi yırttım ben Gülümsüyorum

Akın FİDAN...
Başa dön
On7_li
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: ÇanFrancisco

MesajTarih: 12.10.2007 - 07:33    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Sercat 46, geçmiş olsun arkadaşım...

Arbeit Macht Frei
Başa dön
On7_li Çevrimdışı On7_li Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Canakkaleli
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Balıkesir/Akçay

MesajTarih: 12.10.2007 - 08:31    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Sercat 46 dostum Allah beterinden korusun Gülümsüyorum

––––•[Çanakkaleli]•–––
canakkaleli1903@hotmail.com
Başa dön
Canakkaleli Çevrimdışı Canakkaleli Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
matrixilkermd
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

MesajTarih: 12.10.2007 - 08:43    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

çok geçmiş olsun sertaç ufuk abi iiki daha kötü şeyler olmamış bunada şükür çok üzüldüm insalla fazla bişiyiniz yoktur Üzgünüm
Başa dön
matrixilkermd Çevrimdışı matrixilkermd Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL Tüm saatler GMT +2 Saat
Sayfa 1, 2, 3  Sonraki
1. sayfa (Toplam 3 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©
PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.15 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal