merhaba arkadaslar dün yasadigim bir olayi paylasmak istiyorum , ve nekadar destek olursunuz ya da nasil yardimci olursunuz bilemem , ama yanimda birilerinin olmasini isterim .
Dün kadikoyde arasokakta bir yerde cafenin önune motorumu cekmek istedim kaldirim yüksek oldugu icin giris yerinde dediler asagi gitmek icin dönüs aldim . ve gelen bir JIP vardi , korna calip 1 sny diye izin aldim inis yaptim,( bu arada gecen msj saniyelik olusan zaman, mesafa cok kisaydi ) ve motoru kenara park ettim . o dakkada ben daha motordan inmeden yol actim ve bekledim gecmesini , ama kadin gecmedi ben tam cöp kutusunun yanina birakmistim ve kadin jibi motoruma kirdi ve cöp kutusu ile jip arasinda SIKIStim bi sure o sekil kalip sIKIStirmaya devam etti eger cöp kutusu olmasaydi motor kesinkli düsmüs ve bacagim altinda kalmisti . sol bacagim baski nedeniyle zedelendi . ve kucuk kesikler var jip direk yapistigi icin ayagim da buruklar olustu.. etrataki insanlarin bagirmasiyla kadin kacti . ( eger insanlar olmasaydii garanti bi taraflarim kirilmisti. ) bi kac kisi yolda gorenler hemen plaka almis ve bana verdiler .. insanlar bile olayin ciddiyetini anlayip plaka almalari bile yeterli bence . anlicaginiz bu bi kaza degil direk caninimiza mudahale... ...!!!!!!!!!!!!!!!!!
polisi aradim , gittim anlattim hastaneye yolladilar doktor yumusak doku zedenlenmesi olarak not düstü, ben ek olarak psikologa gittim o da yasadig olay uzerine, $ok gecirme olasigi yuksek diye biseyler doldurdu kagidaa... ardindan sikayet yazisi yazildi herseyi anlattim .. sol sinyal de kirik cikti ve motorumda hasarli oalarak gosterdiler .. özellikle düsüncesiz cana yapilan bir saldiri olarak gectigi icin manevi tazminata kadar yolu var .. ayrica sahitlerde var ..
Belki suan cogunuz YUH be okadarda ugrasilirmi diceksiniz .. emin olun 4 saat kosturdum ..herkez bosver dedigi icin bunlar bu sekil olmaya devam edicek.. Fakat bu olay trafik kazasi degil; duran bir motora ozellikle bilincli ve uzerinde sürücü varken üstüne arabyi sürmek .. Bu sebepten herseyi yaptim..
birde sunu düsünmek lazim ; bu kadin duran motora bunlari yapiyosaa .. acaba yoldakilerE neler yapiyodur .... !!!!!!!!!!!!!
(Konu başlıkları içerik hakkında bilgi verici olmalıdır. Değiştirildi. Freewing)
Kayıt: Dec 12, 2005 Mesajlar: 6209 Nereden: 35nci.OTOBAN TUGAY K.LIĞI..
Tarih: 12.10.2007 - 12:48 Mesaj konusu:
bu konuda gereken resmi duyuruyu yaptıysan o kişiyle mutlaka ama mutlaka mahkemde hesaplasırsınız. bi avukat bul ayrıca ordaki kişilere yani olayı gören sana plakasını veren kişilere ulaşman ve sahit göstermen gerek. iş göremez raporun varsa doktordan alınan bunlar sana kolaylık sağlar. eger sahit yoksa bulabilceğin akrabalık olmayan birilerini ayarlaki bu gibi psikopatlar gereken cezayı alsınlar.pesini bırakma olayın. ara bulmak istesede bırakma. _________________
Geçmiş olsun arkadaşım. Ortalık manyak doldu Ben dolu gezince kızıyorlar. Benzer olaylarla karşılaşınca insan boş gezmek istemiyor. İşin peşini bırakma yoksa böyle kansızlar daha fazla cesaretlenirler. _________________
bu konuda gereken resmi duyuruyu yaptıysan o kişiyle mutlaka ama mutlaka mahkemde hesaplasırsınız. bi avukat bul ayrıca ordaki kişilere yani olayı gören sana plakasını veren kişilere ulaşman ve sahit göstermen gerek. iş göremez raporun varsa doktordan alınan bunlar sana kolaylık sağlar. eger sahit yoksa bulabilceğin akrabalık olmayan birilerini ayarlaki bu gibi psikopatlar gereken cezayı alsınlar.pesini bırakma olayın. ara bulmak istesede bırakma.
sahitler var ayrica cafe sahibide sahitt ... herkonuda hakliyim suan park halindeydim cunku .. birde rapor seklinde bsiey yok ama yumusak doku zedenlenmesi ve psikologun yazdigi kisa not var onlarda ise yarar . ama raporda labilyiorum gene ..
Kayıt: Dec 12, 2005 Mesajlar: 6209 Nereden: 35nci.OTOBAN TUGAY K.LIĞI..
Tarih: 12.10.2007 - 12:56 Mesaj konusu:
iş göremez raporu al hatta alabildiğin kadar al.sonra o kafe sahibini mahkeme konusunda bilgilendir sahit olsun.plakadan o sahıs bulunur zaten ama suç duyurusunda bulunmayı ihmal etmediysen. _________________
Tarih: 12.10.2007 - 12:57 Mesaj konusu:
Terörist olmak için Kandil dağına çıkmaya gerek yok...Bu da terörün diğer boyutu...Geçmiş olsun bu iş sonuçlanınca tekrar buraya yazarsınız.. _________________ Hayat Verenin Kuluyum... www.cubbeliahmethoca.tv
Tarih: 12.10.2007 - 13:13 Mesaj konusu:
çok geçmiş olsun.bilerek yaptığını ispatlayabilsen sağlam bi ceza alır ama bu imkansız gibi bişey.ayrıca o plakasını alanlar da iş şahitliğe gelince kıvırıverirler.mahkeme mahkeme dolaşmak zor gelir.inşallah insanlar benim tahmin ettiğimden çok cesaretlilerdir de kıvırmazlar.umarım gereken cezayı alır.tekrar geçmiş olsun.
walla geçmiş olsun... koca parasıyla aldığı jiple hawa atan bi işe yaramayan hatunlar zaten genelde bunlar... tam bi trafik canawarı... nese bi laf edicektim ama ayıp olur şmdi burda:)yeniyiz zaten şimdiden göze batmayalım tekrar büyük geçmiş olsun...
aga geçmiş olsun derdi neymiş o .... nın ya, ben yolda motor görsem her türlü kolaylığı sağlıyorum ve slm veriyorum bide slmı alınca çok mutlu oluyom yane motorculara neden böyle davrananlar var ki anlamıyorumm
yinede geçmiş olsun abii _________________
geçmiş olsun kardeşim umarım hakkı neyse alır vatandaş. sende, o kadında.. mübarek gün sövüyorum yine sen uğraşmaya devam et, sonrada gelişmeleri yaz merak ederiz hakaten _________________ A rh (-)
Belki suan cogunuz YUH be okadarda ugrasilirmi diceksiniz .. emin olun 4 saat kosturdum
bence kimse öyle birşey demez arkadaşım..kendi canımıza kast eden birisi için 4 saat değil 40 saatta uğraşılır.. _________________ motorcu_haso2146@hotmail.com
motor: cbr125r repsol(SATILIKTIR)
merhaba arkadaslar dün yasadigim bir olayi paylasmak istiyorum , ve nekadar destek olursunuz ya da nasil yardimci olursunuz bilemem , ama yanimda birilerinin olmasini isterim .
Belki suan cogunuz YUH be okadarda ugrasilirmi diceksiniz .. emin olun 4 saat kosturdum ..herkez bosver dedigi icin bunlar bu sekil olmaya devam edicek.. Fakat bu olay trafik kazasi degil; duran bir motora ozellikle bilincli ve uzerinde sürücü varken üstüne arabyi sürmek .. Bu sebepten herseyi yaptim..
birde sunu düsünmek lazim ; bu kadin duran motora bunlari yapiyosaa .. acaba yoldakilerE neler yapiyodur .... !!!!!!!!!!!!!
İlkin Geçmiş olsun ve beterinden korusun
Kimse sana YUH be demez MD formları bunlar için iyi yapmışsın böylelikle hakkımızı arıcazki haksızlıkları yenelim YUH değil BRAVO hemde BRAVO _________________ PIAGGIO X8 200 SCOOTER TEAM
MD SCOOTER TEAM eksi 120 km
The Godfather
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız