Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - İlginç Bi Makine!!!!

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

İlginç Bi Makine!!!!

İlginç Bi Makine!!!!
Sayfa 1, 2  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Videolar ve fotograflar
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar Mesaj
RemziDemirkol
Üye
Üye

Nereden: HIZLI VE ÖKELİ :) - Konya

MesajTarih: 12.10.2007 - 16:52    Mesaj konusu: İlginç Bi Makine!!!! Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
Hayabusa
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: KoNYa

MesajTarih: 12.10.2007 - 16:55    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Gerçekten entresan Şok oldum

AhMeT BoZKuRT-MaDe iN KaYSeRi
Başa dön
Hayabusa Çevrimdışı Hayabusa Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
racingdelisi
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: İZMİR/çeşme

MesajTarih: 12.10.2007 - 16:56    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ya fotomontaj yada motorun üstüne çim desenleri yapmışlar ve ağaçlık yere koymuşlar.....sanki şeffafmış gibi gözüküyor.... Çok gülüyorum
racingdelisi Çevrimdışı racingdelisi Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
slayer2694
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: eskişehir

MesajTarih: 12.10.2007 - 17:09    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

bence kromaj gibi bişey yapmışlar karşıdaki çimler üzerinde ya da arkasında gibi görünüyo.çok güzel ve de ilginç.değişik bi çalışma olmuş.paylaşım için teşekkürler.
Başa dön
slayer2694 Çevrimdışı slayer2694 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Yahoo Messenger MSN Messenger
RemziDemirkol
Üye
Üye

Nereden: HIZLI VE ÖKELİ :) - Konya

MesajTarih: 12.10.2007 - 17:16    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

yorumlar icin tskler arkadaslar gercekten ilginç bende bunu sizle paylasmak istedim
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Kayseri

MesajTarih: 12.10.2007 - 17:18    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

bu motoru daha önce başka bi yerde görmüştüm kromajlı ama bu çimler fln fotoshop galiba
Başa dön
hakann Çevrimdışı hakann Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
_____ReBuilder
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: Gaziantep

MesajTarih: 12.10.2007 - 17:31    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ewet ilginç bi o kadarda tehlikeli...
görülmez bu yaa...

Gör, Görül, Hayatta Kal... Bravo
_____ReBuilder Çevrimdışı _____ReBuilder Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
derkunt
Kulüp Üyesi
Kulüp Üyesi

Nereden: İstanbul Anadolu MD

MesajTarih: 12.10.2007 - 17:57    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Bu resim biraz ötesi photoshop kokuyo
Başa dön
derkunt Çevrimdışı derkunt Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
oskyy
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: izmir

MesajTarih: 12.10.2007 - 18:26    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

bencede 100de 90 fotoshop Çok gülüyorum
Başa dön
oskyy Çevrimdışı oskyy Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
katliam_06
Yeni Üye
Yeni Üye

Nereden: ankara

MesajTarih: 12.10.2007 - 18:35    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

http://uploaded.to/?id=aosudq

http://uploaded.to/?id=pgemec

arkjadaslar resmın orjınalı bu kusura bakmayın dowland koydum ama

En son katliam_06 tarafından 12.10.2007 - 18:37 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
Başa dön
katliam_06 Çevrimdışı katliam_06 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
skp
Süper Üye
Süper Üye
Image Hosted by ImageShack.us

MesajTarih: 12.10.2007 - 18:35    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

puhahaha fotomontaj ın önde gideni ama böle bişi güzel olurdu Çok gülüyorum

Başa dön
skp Çevrimdışı skp Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
drag_king
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: hatay

MesajTarih: 12.10.2007 - 19:01    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

acaip bir şey olmuş foto shop felan ama çok hoş olmuş tebrikler paylaşım için saol Alkışlıyorum
speedy_rider
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: SamSunnnn

MesajTarih: 12.10.2007 - 19:17    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

photoshop değilde daha kaliteli resim edeitörlerde saydamlığı arttırılmışşş
ama elektronikçi olarakta söyeleyebilirim ki MÜMKÜN ama 4 motor masrafı daha alırrr
Yeni Üye
Yeni Üye

Nereden: Zonguldak

MesajTarih: 22.10.2007 - 05:07    Mesaj konusu: işte motorun orjinal hali. Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

işte motorun ve fotografın orjinal hali.

Başa dön
ozguradam Çevrimdışı ozguradam Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
Göktan
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: İstanbul Kalamış/Tuzla

MesajTarih: 22.10.2007 - 06:45    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

kendime bakmaktan kaza yaparım buna binsem ben arasıra

Göktan Konuralp
A Rh (+)
Başa dön
Göktan Çevrimdışı Göktan Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Videolar ve fotograflar Tüm saatler GMT + 3 Saat
Sayfa 1, 2  Sonraki
1. sayfa (Toplam 2 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©

PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.12 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal