Tarih: 13.10.2007 - 01:51 Mesaj konusu:
Henry, teşekkürler adam o makinayı nasıl olduğu yerde tekere getirio heralde dişliyle alakalı bi olay ama gerçekten insanı hayran bırakıo _________________ beğenip beğenmeye bilirsin, bunu bana belirtmk zornda deilsin, bugun varsın yarın yoksun, fazla düşünme kaybolursn...
Kayıt: Oct 07, 2007 Mesajlar: 823 Nereden: VENÜS gezegeninden
Tarih: 13.10.2007 - 08:02 Mesaj konusu:
Bu arkadaş motor olayını aşmış akrobasiye dökmüş işi artık, motor oyuncak gibi kalmış altında sonuç olarak da harika görüntüler çıkmış ortaya gerçekten çok güzel bir video, teşekkürler
Tarih: 13.10.2007 - 08:08 Mesaj konusu:
Bu adam olayı aşmış arkadaşlar hangi makinayı versen oynar bu şekilde ama tabi öncesinide görmek vardı kaç motor pert oldu acaba _________________ Üssü var,üstü yok
abi adam motoru kullanmıyor resmen dans ediyor motorla.....birde trafiğe açık yolmu orası acaba.... _________________ motorcu_haso2146@hotmail.com
motor: cbr125r repsol(SATILIKTIR)
Tarih: 13.10.2007 - 10:20 Mesaj konusu:
bilal_R6, Güzel video ellerine sağlık
Bilmeniz gereken bir şey var.Bu arkadaş profesyonel stunt'çu yada aday adayı.Youtube'a Stuntbike Yazarsanız buna benzer bir çok video çıkar önünüze.Ben tv'de seyrediyorum belli aralıklarla çıkıyor Stuntbike Show.Ama bu arkadaş motosiklete özel koruma aparatları takmamış arka dişlisi büyük sadece Onuda belirteyim
İrfan ve Engin'e selam söyle _________________ _________________________
GSXR-PRO RİDER
OWN THE RACE TRACK
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız