Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - 636 sevenler için bi video..

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

636 sevenler için bi video..

636 sevenler için bi video..
Sayfa 1, 2, 3, 4  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Videolar ve fotograflar
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar
bilal_R6
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: kocaeli

MesajTarih: 13.10.2007 - 01:37    Mesaj konusu: 636 sevenler için bi video.. Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

öncelikle daha önceden verildiyse kusura bakmayın!!bide bi arkadaş şunu link halinden kurtarırsa çok memnun olurum ben bilmiyorum teşekkürler....

http://video.google.it/videoplay?docid=-2431843784679487450&q=636
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
Henry
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Istanbul/Balıkesir

MesajTarih: 13.10.2007 - 01:47    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

bilal_R6, cok güzel video,eline sağlık

eleman gerçekten yalamış yutmuş,önünde saygıyla eğiliyoruz Gülümsüyorum
Başa dön
Henry Çevrimdışı Henry Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
bilal_R6
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: kocaeli

MesajTarih: 13.10.2007 - 01:51    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Henry, teşekkürler adam o makinayı nasıl olduğu yerde tekere getirio heralde dişliyle alakalı bi olay ama gerçekten insanı hayran bırakıo Alkışlıyorum
ironman666
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: İzmir - Diyarbakır

MesajTarih: 13.10.2007 - 01:57    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

herif oyuncak yapmış 636 yı
helal olsun Alkışlıyorum Alkışlıyorum

ZZR Hayranı olmak bi başka...
Başa dön
ironman666 Çevrimdışı ironman666 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
_____ReBuilder
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: Gaziantep

MesajTarih: 13.10.2007 - 02:02    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

bilal_R6, ok kurtardım... Bravo

herşey mükemmel ama park etme showu fiyasko oldu... Üzgünüm
_____ReBuilder Çevrimdışı _____ReBuilder Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
Max_PAYNE
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: İstanbul

MesajTarih: 13.10.2007 - 02:30    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Muhteşem, mükemmel, harika Alkışlıyorum
Max_PAYNE Çevrimdışı Max_PAYNE Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
excavator_zx6
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: yunusların aradığı yerden

MesajTarih: 13.10.2007 - 07:30    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Alıntı:

eleman gerçekten yalamış yutmuş,önünde saygıyla eğiliyoruz

Bravo Bravo teşekkürler
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: VENÜS gezegeninden

MesajTarih: 13.10.2007 - 08:02    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Bu arkadaş motor olayını aşmış akrobasiye dökmüş işi artık, motor oyuncak gibi kalmış altında Gülümsüyorum sonuç olarak da harika görüntüler çıkmış ortaya Bravo gerçekten çok güzel bir video, teşekkürler Alkışlıyorum Alkışlıyorum
Başa dön
MooNLighTT Çevrimdışı MooNLighTT Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
fast_rider
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Kocaeli-İzmit

MesajTarih: 13.10.2007 - 08:08    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Bu adam olayı aşmış arkadaşlar hangi makinayı versen oynar bu şekilde ama tabi öncesinide görmek vardı kaç motor pert oldu acaba Dil çıkarıyorum
akifmtl
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: beyşehir

MesajTarih: 13.10.2007 - 09:19    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

tebrik etmek lazım bu adamı

Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum
Başa dön
akifmtl Çevrimdışı akifmtl Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
titi
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: İstanbul

MesajTarih: 13.10.2007 - 09:28    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Acaba aramızdan çıkar mı bi vatandaş...Ben bunu delerim,ayıklarım,üzerim,çizerim diyecek Şok oldum Alkışlıyorum
racingdelisi
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: İZMİR/çeşme

MesajTarih: 13.10.2007 - 10:11    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

abi adam motoru kullanmıyor resmen dans ediyor motorla.....birde trafiğe açık yolmu orası acaba....
racingdelisi Çevrimdışı racingdelisi Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
GSXR-PRO
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: PERTLAND

MesajTarih: 13.10.2007 - 10:20    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

bilal_R6, Güzel video ellerine sağlık Bravo Bravo
Bilmeniz gereken bir şey var.Bu arkadaş profesyonel stunt'çu yada aday adayı.Youtube'a Stuntbike Yazarsanız buna benzer bir çok video çıkar önünüze.Ben tv'de seyrediyorum belli aralıklarla çıkıyor Stuntbike Show.Ama bu arkadaş motosiklete özel koruma aparatları takmamış arka dişlisi büyük sadece Bravo Onuda belirteyim
İrfan ve Engin'e selam söyle Göz kırpıyorum
Başa dön
GSXR-PRO Çevrimdışı GSXR-PRO Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
theplayrabbit
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: ThE NoRtH GeTTo Of ThE İzMiR

MesajTarih: 13.10.2007 - 10:26    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

işi Bravo Alkışlıyorum Bravo kapmış
skp
Süper Üye
Süper Üye
Image Hosted by ImageShack.us

MesajTarih: 13.10.2007 - 10:30    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

motor çok güzel duruyo siyah siyah waow yani Gülümsüyorum

Başa dön
skp Çevrimdışı skp Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Videolar ve fotograflar Tüm saatler GMT +2 Saat
Sayfa 1, 2, 3, 4  Sonraki
1. sayfa (Toplam 4 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©
PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.15 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal