ne 300 ü ne 180 ytl si arkadaşlar bu fiyatlar çok uçuk benim zzr600 üm wardı onu boyatırıdm grenejları kendim söker ve otoboyacısına götürüdüm. tek renk yaptırıdım maske falan olmadan. ama yaptırdıgım renk metalik boya civciv sarısıydı. anlayanlar için makina bayası diim siz anlayın. tamamını boyatırdım kafa, yan grenajlar, çamurluk, kuyruklar ve aynalar hepsine 80 ytl veriyordum geçen arkadaşın kini boyattık yzf100 thunderrace hepsi 100 ytl
Tarih: 15.10.2007 - 06:46 Mesaj konusu:
evet grenajları kendiniz söküp yada bi yerde söktürüp öyle götürün oto boyacısına, adama direkt motoru teslim ederseniz iş gözünde büyüyeceği için 300-400 gibi uçuk rakamlar çeker sökülü parçaların tümünü 100 ytl ye halleder, dükkanına ve işçiliğine göre fiyat biraz daha artabilir. bide benden tavsiye plastik parçalarda boyanın altına mutlaka plastik astarı attırın ilerde boyanın çabuk deforme olmasını engellemiş olursunuz... _________________ Sürat felaket değil galibiyettir.
Kayıt: Jun 17, 2004 Mesajlar: 920 Nereden: Sivas-Bodrum-Ankara-İstanbul
Tarih: 19.10.2007 - 22:11 Mesaj konusu:
Yuh fiyatlara bak. Eğer sizin ilinizde bu iş pahalıysa komşu illere gidin ya. 700-800 nedir. Araba mı bu? Boyayacağı şey 2 metrekare bile değil. _________________ Time is BAD, Check your BACK !..
CBR600f Stunt Machine
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız