Kayıt: Feb 05, 2007 Mesajlar: 3883 Nereden: Gaziantepin sol üst kösesinden...
Tarih: 13.10.2007 - 13:57 Mesaj konusu:
hööhhh,yuuhhh,çüşşş gibi bikaç tabiri aynı anda hakedenlerde var içinde ...amannn sizinkilerde motor mu valla,aşmışşş bunlarr,bazılarında dengeyi sağlamak için akrobat falan olmak gerek _________________ Deli ol,aşık olma!Delilik şüphesiz akılsızlıktan iyidir.Delilik var olmuş bir zekanın yok oluşudur,aptallık var olmamış bir zekanın var olmamaya devam edişir.Deliliğin hiç olmazsa mazisi şanlı,aptallığın şerefli bir tarihi bile yok![/b:7eeab
Tarih: 13.10.2007 - 14:03 Mesaj konusu: Re: İki Tekerle Ne Taşıyabilirsiniz? Ben Oha Dedim.İzleyin..
HalilRR demiş ki:
Ben OHA dedim başkada birşey diyemedim
[/URL]
bende haklısın dedim başkada bişey diyemedim
Bide sen hala R1 de kendini taşıyon diye sevinme artık .Bu resimlerden sonra senin R1 i bizim fabrikaların
birine personel servisine koymamız lazım.Sanada ek gelir olur. _________________ CBF 1000e 1000meliyim,sonra 1000 er 1000 er öderim.
Kayıt: Mar 21, 2005 Mesajlar: 7063 Nereden: ...:::iZMiR:::...
Tarih: 13.10.2007 - 14:49 Mesaj konusu:
bikehoper, Abi bunları görünce benim R1 i veresim geldi. Böyle yükleri rahatça taşıyabileceğim bir motor alayım diyorum
WarCer, Ben photoshop değil gibi gördüm ama bu konuda prof arkadaşlar baksınlar derim _________________ Halil Akkaşoğlu 16 nisan halilakkasoglu@hotmail.com
[img]http://img395.imageshack.us/img395/7806/44522774ap3.gif[/img]
bikehoper, Abi bunları görünce benim R1 i veresim geldi. Böyle yükleri rahatça taşıyabileceğim bir motor alayım diyorum
WarCer, Ben photoshop değil gibi gördüm ama bu konuda prof arkadaşlar baksınlar derim
abi rahatlıkla söyleyebiliriz resimlerde oynama yok mlaseff gerçek görüntülerrr
bari mesleğim üzerine olanlara yorum yapayımda katkım olsun md ailesine _________________
Tüm saatler GMT +2 Saat Sayfa 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8Sonraki
1. sayfa (Toplam 8 sayfa)
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız