Tarih: 13.10.2007 - 17:17 Mesaj konusu: yeni oluşumumuzun ZEYBEK TEAM in kuruluşu
ZEYBEK TEAM olarak düşündük taşındık ve imzalarımızın bomboş olduğunu gördük..
Bizim neyimiz eksik o zaman bizimde takımımız olsun diyerek.. Tüm arkadaşlar gibi iyi niyetli bu oluşuma adım attık..
Bundan Sonra ZEYBEK TEAM olarak,
Kurucu Üye FcPro,
Fikir Üyesi kaancoleman,
Tamin CİNS ZEYBEĞİ tabiki ArapKadri,
Çökertme ZEYBEĞİ tabiki HalilRR,
Şimdilik kadromuz ufacık.. Çığ gibi büyüyen bir yapı ile devam edeceğimize inanıyoruz..
Şimdiden bir Marşımız bile oldu.. (Bknz : Youtube Video)
kaancoleman nın ArapKadrinin, HalilRRve benim ortak toplantımız sonucu bu kararı aldık md ye ve sevenlerimize sevmeyenlerimize duyurulur hayırlı olsun ZEYBEK TEAM.
yeri geldikçe arkadaşlarım kriterlerimizi ve yaklaşım tarzımızı anlatacak genelde bilgi ,bazen eğlence ve paylaşım topiklerin de fikir beyan edip paylaşımlara katkı yapacağız saygılar FcPro
Fırat hayırlı uğurlu olsun,seve seve size katılmak isterdim ama bende çığ gibi büyümeye devam eden Bozkurt MD Team in kurucusuyum.Ama şöyle bi slogan yapabiliriz,Zeybek Team Bozkurt MD kardeştir.Ayrım yapan terbiyesiz olsun _________________ BoZKuRT MD
AhMeT BoZKuRT-MaDe iN KaYSeRi
Tarih: 13.10.2007 - 17:22 Mesaj konusu:
FcPro, Hayırlı olsun
Yarışmaya nereden katılıyorsunuz
Bakınız benim PERTLAND _________________ _________________________
GSXR-PRO RİDER
OWN THE RACE TRACK
HaYaBuSa, Yaşasın kardeş takımlar.. excavator_zx6, Bekçi team hakan abinin takımı GSXR-PRO, hehehe abi biz bir kaç garip zeybek'iz.. Ege'den katılıyoruz..
Tarih: 13.10.2007 - 17:35 Mesaj konusu:
FcPro, Bu sitede herkes benim kardeşim
Aslolan MD'dir.Pert,Zeybek,Ocakbaşı,bekçi Team MD'den daha büyük değildir
Hakan Başkan bir topic daha açıyormuş şimdi.
Zeybekçi,pertçi,gazcı,bekçi Team'ler hakkında diye _________________ _________________________
GSXR-PRO RİDER
OWN THE RACE TRACK
GSXR-PRO, Tabiki aslolan Motordelisi.. Bizim büyüklük gibi bir misyonumuz yokki.. Öyle siteye müdehalede etmeyeceğiz.. Hem gırgır olsun diye kurduk zaten.. Bunca takım arasında bizim ne eksiğimiz var diye heheheh
Sizlerin nasılki iyi niyetli oluşumlar içinde olduğunuzu biliyorsa Hakan abi, bizimde iyi niyetli olduğumuzu tahmin eder sanırım..
Yeni açacak olduğu başlıkta adımızı ilk yazması bizi onura eder _________________
FcPro Hayırlı uğurlu olsun kardeşim benim .. Aman Başaları gibi nereden geldiğinizi Sakın unutmayın olurmu _________________ Bir Pazar Sabahi Liv Tyler ile Uyandin mi Hiç?
eminatar@hotmail.com
Kayıt: Sep 01, 2007 Mesajlar: 1916 Nereden: İstanbul Anadolu MD
Tarih: 13.10.2007 - 18:05 Mesaj konusu:
Hayırlı olsun ZEYBEK TEAM "MD SCOOTER TEAM eksi 120 Km/h" olarak yanınızdayız. Başarılar _________________ PIAGGIO X8 200 SCOOTER TEAM
MD SCOOTER TEAM eksi 120 km
The Godfather
Kayıt: Nov 04, 2005 Mesajlar: 5509 Nereden: istanbul/Kozyatağı
Tarih: 13.10.2007 - 18:17 Mesaj konusu:
Fırat'cım hayırlı olsun kardeşim, zeybek team'i sonuna kadar destekliyorum
Yalnız birşey sorucam, sağ bek ve sol beki biliyoruzda, zey bek ne oluyor _________________ DİKKAT..! İleri derecede Cruıser bağımlısı, plastikle yaklaşmayın.
Kriz anında yeterli dozda kromaj gösterilmelidir.
MOPAR MANIA
En son riko tarafından 13.10.2007 - 19:57 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
Tarih: 13.10.2007 - 18:37 Mesaj konusu:
Bende Üye Olucammmm... gsr_serter, Abi Senin Bahçedeki Köpek Az Daha Beni Yiyodu Bayram Günü _________________ Armanı Takp Ettn Dştn Uzn Yollra Blsydn Yine Gidrdn Ucnda Ölüm Ols! Efendi! Deliknlı Gelmzki Hç Bnzri Sen KafKaf'ı Brakmdn Yirmibir Yıldan Bri Şrfsz Kör Krşna Göğüs Gersk HpmzAcı Çekmek ÖZGÜR'lükse ÖZGÜR Olduk He
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız