Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - yeni oluşumumuzun ZEYBEK TEAM in kuruluşu

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

yeni oluşumumuzun ZEYBEK TEAM in kuruluşu

yeni oluşumumuzun ZEYBEK TEAM in kuruluşu
Sayfa 1, 2, 3 ... 12, 13, 14  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Duyurular
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar
FcPro
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: İzmir

MesajTarih: 13.10.2007 - 17:17    Mesaj konusu: yeni oluşumumuzun ZEYBEK TEAM in kuruluşu Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ZEYBEK TEAM olarak düşündük taşındık ve imzalarımızın bomboş olduğunu gördük..
Bizim neyimiz eksik o zaman bizimde takımımız olsun diyerek.. Tüm arkadaşlar gibi iyi niyetli bu oluşuma adım attık.. Çok gülüyorum

Bundan Sonra ZEYBEK TEAM olarak,
Kurucu Üye FcPro,
Fikir Üyesi kaancoleman,
Tamin CİNS ZEYBEĞİ tabiki ArapKadri,
Çökertme ZEYBEĞİ tabiki HalilRR,

Şimdilik kadromuz ufacık.. Çığ gibi büyüyen bir yapı ile devam edeceğimize inanıyoruz..
Şimdiden bir Marşımız bile oldu.. Delirdim (Bknz : Youtube Video)

kaancoleman nın ArapKadrinin, HalilRRve benim ortak toplantımız sonucu bu kararı aldık md ye ve sevenlerimize sevmeyenlerimize duyurulur hayırlı olsun ZEYBEK TEAM. Bravo Çok gülüyorum

yeri geldikçe arkadaşlarım kriterlerimizi ve yaklaşım tarzımızı anlatacak genelde bilgi ,bazen eğlence ve paylaşım topiklerin de fikir beyan edip paylaşımlara katkı yapacağız saygılar FcPro Delirdim

Ulusal Marşımız..

Link

İlham Kaynağımız..

heheheheh

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
Batuuu
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 13.10.2007 - 17:20    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Hayırlı Olsun,Gazanız Mübarek olsun.. Çok gülüyorum Dans

"Doğruların gözle görülmeyen orduları vardır"..
Başa dön
Batuuu Çevrimdışı Batuuu Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Hayabusa
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: KoNYa

MesajTarih: 13.10.2007 - 17:20    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Fırat hayırlı uğurlu olsun,seve seve size katılmak isterdim ama bende çığ gibi büyümeye devam eden Bozkurt MD Team in kurucusuyum.Ama şöyle bi slogan yapabiliriz,Zeybek Team Bozkurt MD kardeştir.Ayrım yapan terbiyesiz olsun Delirdim Delirdim

AhMeT BoZKuRT-MaDe iN KaYSeRi
Başa dön
Hayabusa Çevrimdışı Hayabusa Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
excavator_zx6
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: yunusların aradığı yerden

MesajTarih: 13.10.2007 - 17:22    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

FcPro, bekçi team ha yarıldım ya Çok gülüyorum eline sağlık kardeşim güzel haberlerini bekliyoruz Gülümsüyorum Gülümsüyorum
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: PERTLAND

MesajTarih: 13.10.2007 - 17:22    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

FcPro, Hayırlı olsun
Yarışmaya nereden katılıyorsunuz ? Dil çıkarıyorum Dil çıkarıyorum
Bakınız benim PERTLAND Delirdim
Başa dön
GSXR-PRO Çevrimdışı GSXR-PRO Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
FcPro
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 13.10.2007 - 17:29    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

HaYaBuSa, Yaşasın kardeş takımlar.. Gülümsüyorum
excavator_zx6, Bekçi team hakan abinin takımı Dil çıkarıyorum
GSXR-PRO, hehehe abi biz bir kaç garip zeybek'iz.. Ege'den katılıyoruz.. Bravo

Sizde bizim kardeşimizsiniz.. Çok gülüyorum
Süper Üye
Süper Üye
Image Hosted by ImageShack.us

Nereden: zonguldak/ereğli

MesajTarih: 13.10.2007 - 17:34    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

abi bu ara teamlar arttı bnde bi team kurcam cnm çekti Dil çıkarıyorum Dil çıkarıyorum Dil çıkarıyorum Dil çıkarıyorum

Başa dön
HasanTahsin Çevrimdışı HasanTahsin Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
GSXR-PRO
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: PERTLAND

MesajTarih: 13.10.2007 - 17:35    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

FcPro, Bu sitede herkes benim kardeşim Gülümsüyorum
Aslolan MD'dir.Pert,Zeybek,Ocakbaşı,bekçi Team MD'den daha büyük değildir Dil çıkarıyorum Dil çıkarıyorum
Hakan Başkan bir topic daha açıyormuş şimdi. Delirdim Delirdim
Zeybekçi,pertçi,gazcı,bekçi Team'ler hakkında diye Delirdim Delirdim
Başa dön
GSXR-PRO Çevrimdışı GSXR-PRO Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
FcPro
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 13.10.2007 - 17:41    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

GSXR-PRO, Tabiki aslolan Motordelisi.. Bizim büyüklük gibi bir misyonumuz yokki.. Öyle siteye müdehalede etmeyeceğiz.. Hem gırgır olsun diye kurduk zaten.. Bunca takım arasında bizim ne eksiğimiz var diye heheheh

Sizlerin nasılki iyi niyetli oluşumlar içinde olduğunuzu biliyorsa Hakan abi, bizimde iyi niyetli olduğumuzu tahmin eder sanırım..

Yeni açacak olduğu başlıkta adımızı ilk yazması bizi onura eder Dil çıkarıyorum
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 13.10.2007 - 17:51    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

FcPro Hayırlı uğurlu olsun kardeşim benim .. Aman Başaları gibi nereden geldiğinizi Sakın unutmayın olurmu Dil çıkarıyorum Dil çıkarıyorum

eminatar@hotmail.com
Başa dön
deliemin Çevrimdışı deliemin Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
Serter_Sert
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: İZMİR

MesajTarih: 13.10.2007 - 17:59    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Hayırlı uğurlu olsun ZEYBEK TEAM ... Çok gülüyorum Benıde uye yapın hemen...
Başa dön
Serter_Sert Çevrimdışı Serter_Sert Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
derkunt
Haber Editörü
Haber Editörü

Nereden: İstanbul Anadolu MD

MesajTarih: 13.10.2007 - 18:05    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Hayırlı olsun ZEYBEK TEAM "MD SCOOTER TEAM eksi 120 Km/h" olarak yanınızdayız. Başarılar Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum
Başa dön
derkunt Çevrimdışı derkunt Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
riko
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: istanbul/Kozyatağı

MesajTarih: 13.10.2007 - 18:17    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Fırat'cım hayırlı olsun kardeşim, zeybek team'i sonuna kadar destekliyorum Bravo Gülümsüyorum

Yalnız birşey sorucam, sağ bek ve sol beki biliyoruzda, zey bek ne oluyor Dil çıkarıyorum

En son riko tarafından 13.10.2007 - 19:57 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
Başa dön
riko Çevrimdışı riko Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
titi
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: İstanbul

MesajTarih: 13.10.2007 - 18:20    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Hadi hayırlısı olsun...iyi günde kötü günde tek hareketle titi yanınızdadır...Sevgiler Fırat kardeşim...
befehl_1912
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: IZMIR KSK

MesajTarih: 13.10.2007 - 18:37    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Bende Üye Olucammmm... Bravo Bravo
gsr_serter, Abi Senin Bahçedeki Köpek Az Daha Beni Yiyodu Bayram Günü Çok gülüyorum Çok gülüyorum
Armanı Takp Ettn Dştn Uzn Yollra Blsydn Yine Gidrdn Ucnda Ölüm Ols! Efendi! Deliknlı Gelmzki Hç Bnzri Sen KafKaf'ı Brakmdn Yirmibir Yıldan Bri Şrfsz Kör Krşna Göğüs Gersk HpmzAcı Çekmek ÖZGÜR'lükse ÖZGÜR Olduk He
Başa dön
befehl_1912 Çevrimdışı befehl_1912 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Duyurular Tüm saatler GMT +2 Saat
Sayfa 1, 2, 3 ... 12, 13, 14  Sonraki
1. sayfa (Toplam 14 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©
PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.17 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal