Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - Avazım çıktığı kadar haykırmak istiyorum. Bıktımmmmmmm

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

Avazım çıktığı kadar haykırmak istiyorum. Bıktımmmmmmm

Avazım çıktığı kadar haykırmak istiyorum. Bıktımmmmmmm
Sayfa 1, 2, 3, 4  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar
vosvosmania
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: Istanbul

MesajTarih: 13.10.2007 - 17:48    Mesaj konusu: Avazım çıktığı kadar haykırmak istiyorum. Bıktımmmmmmm Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

İki taksici çarptı ikisi de kaçtı

MİKLA, Lokanta, NuTeras, numnum, Caterer ve Burc Beach'ın işletmecisi İstanbul Yiyecek İçecek'te (İYİ) yönetici olarak çalışan 34 yaşındaki motosiklet sürücüsü Sarp Erem'e Beşiktaş'ta plakası henüz belirlenemeyen bir taksi çarptı. Başka bir taksi sürücüsü, kırık bacağı ile yerde ambulans bekleyen Sarp Erem'in üzerinden geçti. Yerde 100 metre sürüklenen Sarp Erem hayatını kaybetti. İki taksi sürücüsü de kaçtı.
Mimar Ünaç Erem ile Prof. Dr. Mehmet Turgay Erem'in ABD'deki Johnson & Wales University'de
gastronomi eğitim gören tek çocuğu olan Sarp Erem, 34 ET 7039 plakalı BMW F650 GS marka motosikletiyle dün saat 03.00 sıralarında Barbaros Bulvarı'na geldi. Bir dönem Hyatt Regency Otel'indeki bahçe ve kulüpten oluşan Gossip ile Reina'daki Benihana'yı işleten Sarp Eren'e bir taksi çarptı. Durmayan sürücü taksi ile kaza yerinden kaçtı.
Üzerindeki kaskı, dizlikleri ile belliği ve deri eldivenleri tam korumalı olan Sarp Erem, motosiklette düştü. Bacağı kırılan Sarp Erem'in için çevredekiler ambulans istedi ve polise kazayı haber verdi. Sağlık ekiplerinin beklendiği sırada sürücüsünün hızlı kullandığı ileri sürülen 34 THH 18 plakalı taksi Sarp Erem'in üzerinden geçti.
Bu taksi sürücüsü de durup yardım etmek yerinden kaza yerinden kaçtı. Ağır yaralanan Sarp Erem, ambulansla Şişli Etfal Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı. Arkadaşlarının yakında evleneceğini ve 20 yıldır motosiklet kullandığını söylediği Sarp Erem, burada yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Arkadaşlarının "Tam bir sporcu" dedikleri Sarp Erem'in motosiklet tutkusu dışında daldığı, sörf yaptığı ve dağ bisikletçisi olduğu da belirtildi.
Polis ikinci taksiyi Kağıthane'de terk edilmiş olarak buldu. Taksiyi gece şoförü Mustafa Keyf'in kullandığı belirlendi. Barbaros Bulvarı üzerindeki güvenlik kameralarını inceleyerek ilk çarpan taksinin plakasını belirlemeye çalışan polis Mustafa Keyf'i de aramaya başladı. Mustafa Keyf kazadan 8 saat sonra avukatı ile birlikte polise teslim oldu. Keyf verdiği ilk ifadesinde, korktuğu için kaçtığını öne sürdü.

SON DÖNEM MOTOSİKLET KAZALARI
* İki ay önce aldığı motosikletiyle gece gezmesine çıkan 30 yaşındaki büfeci Fatih Erdinç, 6 Ekim'de, Etiler'de virajı alamayınca karşı şeritten gelen kamyonla çarpıştı. Fatih Erdinç düştüğü hayatını kaybetti.

* Evli ve iki çocuk sahibi 40 yaşındaki otelci Necdet Gül, 5 Ekim'de, Gültepe Kavşağı'nda aniden önüne çıkan taksiye Honda motosikletiyle çarptı. İleri sürüş teknikleri dersi alan ve tam donanımlı olarak motosiklet kullanan Necdet Gül, iki gün yoğun bakımda kaldı. Ailesi beyin ölümü gerçekleşince Necdet Gül'ün organlarını bağışladı.

* Motosikletiyle arkadaşlarının bulunduğu taksiyi takip eden 20 yaşındaki barmen Akın Ak’a, hatılı şerit değiştirince taksiye çarptı. Kaskı bulunan Akın Ak kazayı yaralı atlattı.

* Motosiklet tutkunu Dr. Ömer Uzma, 21 Temmuz'da O-2 Karayolu Levent Mevkii'nde, bir panelvanla çarpıştı. Motosikletinden düşen uzma, korumalı giysileri ve kaskına rağmen bariyere çarpınca boynu kırılarak yaşamını yitirdi. Panelvanı kullanan Ömrüm Kılıçgedik tutuklandı.

* Ağabeyi, yengesi ve arkadaşı ile 19 Ekim'de gece turuna çıkan 19 yaşındaki üniversite öğrencisi Atakan Çalışkan, Kozyatağı'nda motosikletiyle bariyerlere çarptı. Atakan Çalışkan, sağ bacağı ile belinden ağır yaralandı. Atakan Çalışkan'ın artçısı 18 yaşındaki Kartal Kaan Kaya'nın kopan sol bacağı 8 saat süren operasyon ile yerine dikildi. Arkadan gelen Hüdai Bülent Çalışkan da kardeşinin motoruna çarptı.

* Marmara Yelken Kulübü'nün lisanslı sporcularından, dağcılık, snowboard, rafting, yamaç paraşüt, yelken gibi sporlarla uğraşan ve Calypso II takımı ile 2005 yılında Deniz Kuvvetleri Kupası'nı kaldıran 33 yaşındaki Gökhan Çiftçioğlu, 7 Ekim'de Kadıköy'de motosikletiyle bariyerlere çarparak Rus arkadaşı Maksim Palamarchuk ile birlikte hayatını kaybetti. Gökhan Çiftçioğlu, toprağa verildiği saatlerde yapılan Amiraller Kupası'na katılacaktı.

* Sefaköy'de yıkılan bir evin enkazında göğsünün üzerine kıvrılmış kolu, toza bulanmış yüzüyle çektiği Ömür Kınay fotoğrafları 17 Ağustos Depremi'nin sembolü haline gelen Anadolu Ajansı (AA) Muhabiri Hasan Türkan, 23 Haziran'da Zeytinburnu'nda aniden sol şeride geçen bir otomobilden kaçmak isterken bariyerlere çarptı. Bir arkadaşının Feshane'deki düğününden dönen Hasan Türkan kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti.
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
GSXR-PRO
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: PERTLAND

MesajTarih: 13.10.2007 - 17:52    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Bende bıktım kaza topiclerini okumuyorum bile
Başa dön
GSXR-PRO Çevrimdışı GSXR-PRO Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
HakanDincer
Site Admin
Site Admin

Nereden: İzmir

MesajTarih: 13.10.2007 - 18:02    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

çok üzücü..
Malesefki biz motorcuların kara talihi bu..
Ancak alıntı yapılan haberde SOM DÖNEMLERDE bazı motosiklet kazaları şeklinde sıralanan kazaların dışında öyle çok ölümlü kaza olduki..
sanırım sadece Basın!a yansıyanları kazadan saymışlar..

O kadar çok kardeşimiz can bıraktıki şu kara asvalta ne yazsak ne çizsek yüregimizdeki isyanı anlatmaz..

Yazık hemde çok yazık.
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: izmir

MesajTarih: 13.10.2007 - 18:04    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

yaww buda ney ben başkanıma bi pm atıcam bu kaza topicleriyle ilgili tanımadıgımız insanların haberlerini vermesinler lütfen kaza haberi duymak isteyen internetten bakabilir yabancıların kaza haberleri verilmesin verilirsede kilitlenmesin silinsin böyle haberler yüzünden motorculuga ilk adım atan arkadaşlarımız soguyo lütfen artık biraz kaza haberlerine ara verin allah kimsenin başına kaza bela vermesin kazasız belasız sürüşler arkadaşlar OK
Başa dön
motorcusado Çevrimdışı motorcusado Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
Shrieker
Üye
Üye

MesajTarih: 13.10.2007 - 18:19    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Kaza haberlerinden kaçmak kafamızı kuma gömmek olur bence.Bunlar gerçekler arkadaşlar.Bu haberler beni motordan soğutmuyor,her seferinde daha dikkatli ve daha bilinçli olmam gerektiğini hatırlıyorum.
Başa dön
Shrieker Çevrimdışı Shrieker Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
kdrygz
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 13.10.2007 - 18:25    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ne yazıkki insan başına gelmeyince durumun ciddiyetine varamıo Üzgünüm trafikte kaliteli insanlarda var trafikte motoru görünce hemen yol veren yada kaza yapan bir motorcu veya otomobil görünce hemen durunlarda var genelleme yapmak haksızlık olur yapacağımız tekşey emniyeti tedbiri alıp gerisini allah bırakmak Üzgünüm
MSami
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: esti şimdi...

MesajTarih: 13.10.2007 - 18:36    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Gerçekten çok üzücü ama bu kaçma işi bitecek en azından mobese yaygınlaştıkça bu kaçma işi bitecek herkes cezasını çekecek ceza olunca HERKES ama HERKES istemesede trafik kurallarına uyacak trafik kurallarına uyunca bu kazalarda azalacak bir birine saygı duymayan insanımız dayatma ve zorlamayla eğitilecek belki gelecek nesiller trafik kuralı çiğneme nosyonundan uzak olacaklardır eğer böyle bir ortamda yetişlerse...

En azından böyle umuyorum...

SAYGILAR...
_____ReBuilder
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: Gaziantep

MesajTarih: 13.10.2007 - 18:48    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Shrieker demiş ki:
Kaza haberlerinden kaçmak kafamızı kuma gömmek olur bence.Bunlar gerçekler arkadaşlar.Bu haberler beni motordan soğutmuyor,her seferinde daha dikkatli ve daha bilinçli olmam gerektiğini hatırlıyorum.

bu haberleri herkes gibi bende duymak istemiyorum ama... Beğenmedim
sana katılıyorum... OK
_____ReBuilder Çevrimdışı _____ReBuilder Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
motorcusado
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: izmir

MesajTarih: 13.10.2007 - 18:58    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

3gün önce mesela otobüs sıkıştırıyodu beni karşıya geçerken o gazladı ben gazladım ortada kaldım araba çarpıyodu bu türklerin çogu kör sadece otobüscüler diil hiç duydunuzmu kaza haberinde otobüs sıkıştırdı öldü otobüsün adı çıkmış sadece ben hep şöyle duydum bi kişi hızını alamayarak otobüse çarptı 4 kişi öldü arkadaşlar taksi sürücüleri daha dikkatsiz bence ee yurdumun insanı ne yapalım İstemiyorum
Başa dön
motorcusado Çevrimdışı motorcusado Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
derkunt
Haber Editörü
Haber Editörü

Nereden: İstanbul Anadolu MD

MesajTarih: 13.10.2007 - 19:04    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Bir çıkış bulmak lazım bence PKK teröründen beter olmaya başladı bu iş yeterikadar şehit verdik yaaa. Bir şeyler yapalım.
Tamam biz dikkatliyiz ama bazı öle kasaplar varki işte ama ne yapmalı ?
Başa dön
derkunt Çevrimdışı derkunt Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
_____ReBuilder
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

MesajTarih: 13.10.2007 - 19:04    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ATOM31 demiş ki:
sövün a.g tcari taksicilerine ve minübüsçülere

alayının a.g tersden Öfkeliyim Öfkeliyim

Şok oldum Beğenmedim Öfkeliyim

tepkini daha değişik cümleler kurarak belirtebilirsin...
türkçemiz bunun için yeterince zengin...
bence böle basit cümleler seçmemelisin...
_____ReBuilder Çevrimdışı _____ReBuilder Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
silverhawk
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: İSTANBUL

MesajTarih: 13.10.2007 - 19:05    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Arkadaşlar trafikte sadece motosiklet sürücüleri ölüyormuş gibi davranmaktan vazgeçelim... trafik bu ..Yayası, otobüscüsü yolcusu taksicisi avukatı doktoru milletvekili.... hepsi aynı, trafik kazası bu... MOTOR KAZASI kelimesini kaldıralım lugatımızdan... yanlış burda bence... motora destek mi yoksa köstekmisiniz? bir düşünün... Bunlar birer TRAFİK KAZASIIIIII....

ailemi zor ikna ettim, kendim vazgeçicem valla yaaa Sinirlendim Sinirlendim Sinirlendim

Esirgemeyiz eşekten şekeri ama, eşek yaratılışı bakımından otu beğenir.

Başa dön
silverhawk Çevrimdışı silverhawk Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
_____ReBuilder
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

MesajTarih: 13.10.2007 - 19:14    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ATOM31, kendine gellllll alooooooooooooo Öfkeliyim Öfkeliyim Öfkeliyim
silverhawk
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: İSTANBUL

MesajTarih: 13.10.2007 - 19:19    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

_____ReBuilder, bırak birazdan bakılır icabına.....

Esirgemeyiz eşekten şekeri ama, eşek yaratılışı bakımından otu beğenir.

Başa dön
silverhawk Çevrimdışı silverhawk Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
_____ReBuilder
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

MesajTarih: 13.10.2007 - 19:32    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

allahım yaaa.... nerden çıktı şimdi bu
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL Tüm saatler GMT +2 Saat
Sayfa 1, 2, 3, 4  Sonraki
1. sayfa (Toplam 4 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©
PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.15 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal