Ankara MD yine muhteşem bir geceyi geride bıraktı.
Bayram olmasından dolayı katılım fazla olmamasına rağmen gelen arkadaşlarla yapılan koyu sohbet herşeye deydi.
Bizleri oldukça şaşırtan iki misafirimiz vardı. volkanoptik ve Eşi Bizim buluşmamızı yaptığımız saatlerde Ankaradalarmış ve buluşmayı hatırlayıp bizlerle tanışmak için uğradılar.
Bu ziyaretiniz bizleri çok sevdirdi. Sizlerle tanışmak ve sohbet etmek bizim için onur verici bir durumdu ancak bir dahaki sefere daha uzun süreliğine bekliyoruz.
Kısacası Yedik, içtik sohbet ettik.
İşte 13.10.2007 ElPaso Fotoları....
Uzun süredir gözükmeyen Ali Yldız.
Deniz. (Aramızda kalsın yoğun projeler peşinde yakında paraya para demez.)
Fatih, Mustafa, Ercüment, Tolga
Sislerin arasından Emre, Ben ve Fatih
o kulakları soracam ben sana
Bu fotografda amacı dışında herşeye benzemiş
Deniz bey kameralara oynamayalım.
Ercüment ve Volkan
Tolga ve Ercüment
Emre ve Volkan ne iş yanak yanağa pek bi mesut gözüküyorsunuz.
Tarih: 14.10.2007 - 17:35 Mesaj konusu:
güzel akşam olmuş eğlencenin dibine vurmusunuz Angara MD _________________ TAKIL BİZE HAYATIN RENKLENSİN FAZLA TAKILMA GÖKKUŞAĞINA DÖNERSİN ÇANAKKALE MD
güzel bi akşam olmuş.tebrikler
ben yan tarafta meşgul olduğum için uğrayamadım yanınıza fakat çıkışta fatih abimi gördüm.inşallah bi dahaki sefere _________________ GsX-R 1000 K5
Arkadaşlar aranızda olamadığım için çok üzgünüm malum bayram hoş bir gece geçirmişsiniz karelere bunu iyi bir şekilde yansıtmışsınız umarım bir dahaki buluşmaya görüşürüz _________________ Bol bol tebessüm et, gülümse, hem maliyeti sıfır hemde bedeline paha biçilemez!!!
En son nnc77 tarafından 14.10.2007 - 18:36 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
Tarih: 14.10.2007 - 18:49 Mesaj konusu:
ankara md vermiş coşkuyu.. bende bayram dolayısıyla aranızda olamadım üzgünüm..
Vayk_006 kankaa seni haftalar sonra içerken görmek ne güzel
tolga abide ayda yılda bi buluşmaya gelmiş onuda ben kaçırdım
zincirkıran emre abi sağlığın için elektronik sigara kullanıyın ama o dumanların arasında pek bişey farketmiyo be abi _________________ Bir Gece Ansızın.. 81 Düzce, 82 Musul, 83 Kerkük...
-----------------------------------------
Uyan Türk Evladı Uyuma Uyan
Otuz Kupona Alımadı Bu Vatan
Evet güzel buluşmalardan biriydi hernekadar katılım az olsada. Mevlütcüm bende sağlığımı düşünerekten içerde fazla kalmadım hatta erken ayrıldım. bu elektronik sigara gerçekten süper
gerçekten çok güzel b geceydi her zamanki gibi...
volkan abi ve hanımıda çok ii bi insanlar ....
mewlut_06, kanka ben daha ilk defa içiyorum la önceki buluşmalarda hiç içmedim biliyosun _________________
Shot at 2007-07-26
o.ç bi kamyonetçi yüzünden eniştemin kardeşi salı günü 2002 RR 954 ile kaza yaptı ve cumartesi gününe kadar hastanede refakatçi kaldım. sinirimi ve hırsımı atmak için aranızda olmak isterdim.. bidahaki sefer inşallah.. paylaşım için teşekkür ederim Taylan abi.. _________________
Tüm saatler GMT +2 Saat Sayfa 1, 2, 3, 4, 5Sonraki
1. sayfa (Toplam 5 sayfa)
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız