Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - Ankara MD / 13.10.2007 Cumartesi / ElPaso Fotoları.....

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

Ankara MD / 13.10.2007 Cumartesi / ElPaso Fotoları.....

Ankara MD / 13.10.2007 Cumartesi / ElPaso Fotoları.....
Sayfa 1, 2, 3, 4, 5  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Geziler-Buluşmalar-Etkinlikler
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar
TayDen
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Ankara

MesajTarih: 14.10.2007 - 17:03    Mesaj konusu: Ankara MD / 13.10.2007 Cumartesi / ElPaso Fotoları..... Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Ankara MD yine muhteşem bir geceyi geride bıraktı.

Bayram olmasından dolayı katılım fazla olmamasına rağmen gelen arkadaşlarla yapılan koyu sohbet herşeye deydi.

Bizleri oldukça şaşırtan iki misafirimiz vardı. volkanoptik ve Eşi Bizim buluşmamızı yaptığımız saatlerde Ankaradalarmış ve buluşmayı hatırlayıp bizlerle tanışmak için uğradılar.

Bu ziyaretiniz bizleri çok sevdirdi. Sizlerle tanışmak ve sohbet etmek bizim için onur verici bir durumdu ancak bir dahaki sefere daha uzun süreliğine bekliyoruz.

Kısacası Yedik, içtik sohbet ettik.

İşte 13.10.2007 ElPaso Fotoları....

Uzun süredir gözükmeyen Ali Yldız.

Deniz. (Aramızda kalsın yoğun projeler peşinde yakında paraya para demez.)

Fatih, Mustafa, Ercüment, Tolga

Sislerin arasından Emre, Ben ve Fatih

o kulakları soracam ben sana

Bu fotografda amacı dışında herşeye benzemiş

Deniz bey kameralara oynamayalım.

Ercüment ve Volkan

Tolga ve Ercüment

Emre ve Volkan ne iş yanak yanağa pek bi mesut gözüküyorsunuz. Gülümsüyorum

Uğur

Ercüment

Mustafa

ElPaso nun sahibi Halil

Değerli misafirlerimiz.

Başa dön
TayDen Çevrimdışı TayDen Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
ali1711
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Şehitlikten

MesajTarih: 14.10.2007 - 17:35    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

güzel akşam olmuş eğlencenin dibine vurmusunuz Angara MD Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum
jason2901
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

MesajTarih: 14.10.2007 - 17:36    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

güzel bi akşam olmuş.tebrikler Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum
ben yan tarafta meşgul olduğum için uğrayamadım yanınıza fakat çıkışta fatih abimi gördüm.inşallah bi dahaki sefere
canerdemir79
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: AnGara

MesajTarih: 14.10.2007 - 17:49    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

güzel bi buluşma olmuş anlaşılan, şehir dışında olduğumdan katılamadım ne yazıkki.

bir sonraki buluşmada görüşmek üzere arkadaşlar.
bu arada sevgilime göz koyan p.ç amacına ulaşamıyacak burdan söyleyim Beğenmedim
Başa dön
canerdemir79 Çevrimdışı canerdemir79 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et
nnc77
Üye
Üye

MesajTarih: 14.10.2007 - 17:56    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Arkadaşlar aranızda olamadığım için çok üzgünüm malum bayram hoş bir gece geçirmişsiniz karelere bunu iyi bir şekilde yansıtmışsınız umarım bir dahaki buluşmaya görüşürüz Delirdim Delirdim Delirdim Delirdim Delirdim Delirdim

En son nnc77 tarafından 14.10.2007 - 18:36 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
Başa dön
nnc77 Çevrimdışı nnc77 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
cadde_seytani06
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: başkent/ angara MD

MesajTarih: 14.10.2007 - 18:08    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

evet yüzümüzden gülücüğün eksik olmadığı bi geceydi Alkışlıyorum

ve volkanoptik eşiyle bize baskına gelmişler Gülümsüyorum gercekten ikiside mükemmel insanlar allah mutluluklarını daim etsin Alkışlıyorum Alkışlıyorum

volkanoptik abi bence sağlam dur anladın sen onu Çok gülüyorum

ankaranın gururu motorcu grubu
Başa dön
cadde_seytani06 Çevrimdışı cadde_seytani06 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
motopirate
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

MesajTarih: 14.10.2007 - 18:30    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

güzel bir buluşma oldu yine.sonradan geldiğim için herkesi göremedim ama yinede iyiydi.
katılan arkadaşlara teşekkürler.
Başa dön
motopirate Çevrimdışı motopirate Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
mewlut_06
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: ankara

MesajTarih: 14.10.2007 - 18:49    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ankara md vermiş coşkuyu.. bende bayram dolayısıyla aranızda olamadım üzgünüm..

Vayk_006 kankaa seni haftalar sonra içerken görmek ne güzel Dil çıkarıyorum Çok gülüyorum Çok gülüyorum

tolga abide ayda yılda bi buluşmaya gelmiş onuda ben kaçırdım

zincirkıran emre abi sağlığın için elektronik sigara kullanıyın ama o dumanların arasında pek bişey farketmiyo be abi Dil çıkarıyorum
Otuz Kupona Alımadı Bu Vatan
Başa dön
mewlut_06 Çevrimdışı mewlut_06 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
zincirkiran
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 14.10.2007 - 19:04    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Evet güzel buluşmalardan biriydi hernekadar katılım az olsada. Mevlütcüm bende sağlığımı düşünerekten içerde fazla kalmadım hatta erken ayrıldım. bu elektronik sigara gerçekten süper Delirdim
Başa dön
zincirkiran Çevrimdışı zincirkiran Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
izmirlihonda
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: valla 45(m@nisa) 06(@nk@r@) arası gidip gelıoz

MesajTarih: 14.10.2007 - 19:24    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

bende bayram die evdekiler özlemiş memlekete manisaya geldim işallah haftaya buluşmaya gelecem fotolardan muhabbetin güzel geçtiği belli oluo işallah herdaim olurrrr
izmirlihonda Çevrimdışı izmirlihonda Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
derkunt
Haber Editörü
Haber Editörü

Nereden: İstanbul Anadolu MD

MesajTarih: 14.10.2007 - 19:28    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

güzel akşam olmuş iyi eğlenmişsiniz eğlenceniz bol olsun Alkışlıyorum
Başa dön
derkunt Çevrimdışı derkunt Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
maddog
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

MesajTarih: 14.10.2007 - 19:36    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

harika bir akşam olmuş bu seferde bayram nedeniyle gelemedim ama koydum kafaya bu c.tesi nasip olursa ordayım
Başa dön
maddog Çevrimdışı maddog Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
vayk_006
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: ANGARA M.D.

MesajTarih: 14.10.2007 - 20:22    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

gerçekten çok güzel b geceydi her zamanki gibi...
volkan abi ve hanımıda çok ii bi insanlar ....
mewlut_06, kanka ben daha ilk defa içiyorum la önceki buluşmalarda hiç içmedim biliyosun Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum

Shot at 2007-07-26
Başa dön
vayk_006 Çevrimdışı vayk_006 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
sTaRt
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 14.10.2007 - 20:26    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

o.ç bi kamyonetçi yüzünden eniştemin kardeşi salı günü 2002 RR 954 ile kaza yaptı ve cumartesi gününe kadar hastanede refakatçi kaldım. sinirimi ve hırsımı atmak için aranızda olmak isterdim.. bidahaki sefer inşallah.. paylaşım için teşekkür ederim Taylan abi..
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: AnGara

MesajTarih: 14.10.2007 - 21:08    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

sTaRt, gçmiş olsun Üzgünüm
Başa dön
canerdemir79 Çevrimdışı canerdemir79 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Geziler-Buluşmalar-Etkinlikler Tüm saatler GMT +2 Saat
Sayfa 1, 2, 3, 4, 5  Sonraki
1. sayfa (Toplam 5 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©
PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.16 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal